Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdžiau ir niekam nemokėjau

QUOTE(natam @ 2009 08 07, 11:32)
Kiek teko susidurti jokie (bent jau tie, daugiausiai aptarinejami SM) gydytojai is anksto pinigu butent del to ir neiima, nes jokiu garantiju negali buti.

drinks_cheers.gif o as zinau atveji, kai ta dien kai prasidejo saremiai, gydytojas buvo su seima isvazeves i druskininkus, skubiai grizinejo bet nespejo biggrin.gif Pagimde jau pati, su bet kokia gydytoja.
Kai viskas gerai - ir laukuose gimdo mirksiukas.gif

Bet is kitos puses, kada zinot ar bus viskas gerai doh.gif
Atsakyti
as kai gimdysiu tai tikrai zinau nei tarsiuos nei pinigyciu duosiu.juk uz mane nepagimdys.o daktaras yra daktaras jei jis dirbs savo darba tai mano maziukas tikrai ateis i pasauli,juk nepaliks likimo valiai.Zinoma jei busiu labai patenkinta veliau gydytojams tikrai atsidekosiu 4u.gif
Juk ar moka pinigycius ar ne visviena pagimdo.
Atsakyti
as gimdziau ir niekam nemokejau,o del prieziuros nesiskundziu,puikiai priziurejo ir tikrino gana daznai,nusiskundimu neturiu smile.gif
Atsakyti
Abu zuikius gimdziau Panevezyje,nemokejau nei daktarams,nei akuserems,vistiek uz mane niekas kitas nebutu pagimde ax.gif Prieziura likau labai patenkinta thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos mamytės, aš taip pat nedaviau pinigėlių už gimdymą. Nesitariau su jokiu gydytoju, jokių spec. reikalavimų neturėjau, gydytoja dėl manęs viršvalandžių nedirbo, taip kad nesijaučiau esanti skolinga. Gydytoja užsukdavo karts nuo karto, o man tiek ir pakako, na aš gimdykloje praleidau naktį, gydytoja prie kurios gimdžiau atėjo kai prasidėjo nauja pamaina, t.y. nuo 8 val. ryto ir 12,36 val. gimė mano mažylis.
Apskritai, tai man gal net nepatiktų perdėtas saldumas, nenatūralumas, koks būna gavus pinigų. Juk jei žmogus yra malonus, tai jis bus malonus ir be pinigėlių.
Atsakyti
Na ir as maniau, kad niekam nemokesiu, bet likus 3 dienom susitariau su savo daktaryte. Tiesa pasakius as ir nesitarusi po gimdymo buciau jai atsidekojusi uz nepriekaistinga prieziura, uz nuosirdu rupinimasi bei svelnuma. Nes si daktare mane nustebino. Tik karta jai daviau i kisene (pati pirma musu susitikima), beje ji tada pasijuto labai nepatogiai ir pati pasake, kad jai moketi nereikia, jog tyrimai ir taip mokami. Taigi nustebino tuom, kad kaskart atlikus tyrimus ar apziurint mane ir vaikeli ji nuosirdziai dziaugesi mano gerais rezultatais bei savijauta. Tiesiog matosi, jog zmogus dirba is pasaukimo, o ne del pinigu. Taigi del to ir nusprendziau su ja susitarti ar vienu ar kitu atveju jau buciau atsidekojusi 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Niekam nemokejau nei cento, o prieziura buvo tokia, kad manau ir atsidekojus ji butu buvus tokia pati, tuo labiau, kad daktarai, sesutes keitesi vos ne kas valanda, tai net nebuciau susigaudzius, kam cia i ta kisene det, cia kalbu jau po gimdymo, o uz pati gimdyma net neturejau minties kazkam i kisene det, nes ir taip visi rupinosi be priekaistu. Tiesa, iseidama kolektyvui palikau tortuka ir saldainiu dezute, mazdaug prie kavos, tai ir tuo visi labai dziaugesi smile.gif
Atsakyti
Niekam nemokejau nei centuko ir likau labai patenkinta
Atsakyti
Su pirmagime tariausi, taciau nepajauciau jokio isskirtinio demesio schmoll.gif Tik tiek, kad gydytoja atvaziavo ne per savo pamaina, o pagimdzius vaikeli daugiau nepasirode, dar gimdant ir apreke mane. Tuo labiau, kad prisiklausiau ivairiu istoriju is pazystamu, kad taresi, taciau nutiko labai daug nemaloniu dalyku, tas tarimasis niekuo nepagelbejo unsure.gif Todel nusprendziau, jog su antruoju nesitarsiu, vis tiek uz mane niekas kitas nepagimdys unsure.gif Tik db beskaitinejant ivairias temas Sm, pagalvojau - gerai, jei gimdymas prasides, nuvaziuosiu i ligonine ir pagimdysiu, bet jei, tarkim, man atrodys, kad jau laikas arba kils kazkokiu klausimu - ar cia vandenys, ar tik gleives, nuvaziuosiu i ligonine su niekuo nesitarus ir mane issius atgal namo, tipo ko cia atvziavai - nei tu mums priklausai nei ka doh.gif Juk buna, kad pries gimdyma gimdyvems tenka po keleta kartu vaziuot i ligonine, kol prasideda tikrasis gimdymas, kaip tada - vaziuoji i kuria nori ligonine ir kiek nori kartu? g.gif
Planuoju gimdyti VGN
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laimutte: 14 rugsėjo 2009 - 14:33
QUOTE(laimutte @ 2009 09 14, 15:32)
pries gimdyma gimdyvems tenka po keleta kartu vaziuot i ligonine, kol prasideda tikrasis gimdymas, kaip tada - vaziuoji i kuria nori ligonine ir kiek nori kartu?

tikrai taip. Bent jau RK mane visada maloniai ir rūpestingai apžiūrėdavo.
Atsakyti
QUOTE(Jorky @ 2008 12 09, 14:58)
Gauna alga, bet ji yra juokinga. O juk nuo gydytoju priklauso musu sveikata. as mokejau kai gimdziau ir jei dar gymdysiu, taipogi mokesiu. Ir is esmes mano nuomone tokia, kad gydytojams reikia sumoketi  mirksiukas.gif  bet tai tik mano isitikinimai , kuriais as vadovaujuos.

Bet man siek tiek "juokinga", jei nebutu graudu doh.gif Vakar ziurejau laida per TV ir ten aiskiai pasake - uz kiekviena gimdyve ligonine gauna 1080 litu, kokie dar mokejimai ir kaip daug kur raso -reik tureti savo kateteri, pleistriukus ir iv. kitas priemones. KODEL? doh.gif

Papildyta:
QUOTE(gupija @ 2009 09 14, 15:36)
tikrai taip. Bent jau RK mane visada maloniai ir rūpestingai apžiūrėdavo.

aciu, dabar ramiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(laimutte @ 2009 09 14, 16:44)
Bet man siek tiek "juokinga", jei nebutu graudu doh.gif Vakar ziurejau laida per TV ir ten aiskiai pasake - uz kiekviena gimdyve ligonine gauna 1080 litu, kokie dar mokejimai ir kaip daug kur raso -reik tureti savo kateteri, pleistriukus ir iv. kitas priemones. KODEL? doh.gif

gal galit parasyt tos laidos pavadinima?
Atsakyti