Įkraunama...
Įkraunama...

Prisegami plaukai

na nezinau pas mane tai tokiu nera, beto kas kart neiseina prisisegti toj pacioj vietoj, man jie kaip graziai prisisegdavo taip ir atsisegdavo neraunant plauku smile.gif smile.gif smile.gif
Atsakyti
o sinjono (uodegos) segiojimas nekenkia saviems plaukams?
noriu uodegos, bet bijau, kad gali kenkti saviems plaukams, nes ir taip susilpneje doh.gif
kirpeja sake, kad toj vietoj, kur susisegu znyplytemis, tai maziau plauku nuo segiojimo unsure.gif
bet taip noriu geru ilgu plauku, nes ta trumpa uodegyte labai jau ilgai auga, nors ir priziurima doh.gif
Atsakyti
na as manau , kad jei jau nori tai ir nesiok, mano nuomone, tai maziausiai kenkiantis budas tureti ilgus plaukus, nes visi prisiauginimai tai tikrai kenkia daug labiau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo chamka: 09 balandžio 2009 - 12:59
QUOTE(chamka @ 2009 04 09, 14:58)
na as manau , kad jei jau nori tai ir nesiok, mano nuomone, tai maziausiai kenkiantis budas tureti ilgus plaukus, nes visi prisiauginimai tai tikrai kenkia daug labiau smile.gif

aciu smile.gif
Papildyta:
dilgelyt, isduok paslapti mirksiukas.gif kur Kaune pirkai plaukucius???
Atsakyti
QUOTE(chamka @ 2009 04 09, 10:25)
nea visiskai, as del to ir nesiojau , kad mano buvo labai pazeisti ir trumpi, tai va jau tikrai nemazai ataugo ir nebeluzineja taip. visiskai pakenkimo nuo nesiojimo nepastebejau smile.gif  thumbup.gif

sakai trumpi tavo plaukai buvo-o kokio konkreciai ilgio?
Atsakyti
QUOTE(mimoza:) @ 2009 04 09, 14:22)
aciu smile.gif
Papildyta:
dilgelyt, isduok paslapti mirksiukas.gif  kur Kaune pirkai plaukucius???

As pirkau i cia pas SM, pas viena forumiete..
Gi nuolat cia kasnors siulo parduot pigiau,paieskokit smile.gif o je ne, yra akropoly mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mimoza:) @ 2009 04 09, 13:56)
o sinjono (uodegos) segiojimas nekenkia saviems plaukams?
noriu uodegos, bet bijau, kad gali kenkti saviems plaukams, nes ir taip susilpneje doh.gif
kirpeja sake, kad toj vietoj, kur susisegu znyplytemis, tai maziau plauku nuo segiojimo unsure.gif
bet taip noriu geru ilgu plauku, nes ta trumpa uodegyte labai jau ilgai auga, nors ir priziurima doh.gif

ach ir kas gi tik tiems plaukams nekenkia,viskas kenkia,bet tokio pakenkimo nei tu nei aplinkiniai net nepastebes.Net ir maistas kenkia,kiek suprantu beveik viskas yra kenksminga,mesa negerai,pieno produktai blogai,salotose nitratai,tai ka del to reikia visko atsisakyti?Plauku dazai zymiai labiau kenkia plaukams,todel gali buti rami,ir jeigu tik labai nori-tai nesiok ta sinjona,ir atrodyk,bei jauskis gerai,butent ta gera nuotaika dar ir pades tavo plaukams tapti stipresniais ir dar grazesniais thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pomada @ 2009 04 09, 19:27)
sakai trumpi tavo plaukai buvo-o kokio konkreciai ilgio?

iki peciu ir labai iskarpyti doh.gif dabar jau beveik siekia liemenuko uzsegima smile.gif tik iskarpymo dar negaliu atsikratyt
Papildyta:
QUOTE(linuxox @ 2009 04 09, 21:11)
ach ir kas gi tik tiems plaukams nekenkia,viskas kenkia,bet tokio pakenkimo  nei tu nei aplinkiniai net nepastebes.Net ir maistas kenkia,kiek suprantu beveik viskas yra kenksminga,mesa negerai,pieno produktai blogai,salotose nitratai,tai ka del to reikia visko atsisakyti?Plauku dazai zymiai labiau kenkia plaukams,todel gali buti rami,ir jeigu tik labai nori-tai nesiok ta sinjona,ir atrodyk,bei jauskis gerai,butent ta gera nuotaika dar ir pades tavo plaukams tapti stipresniais ir dar grazesniais thumbup.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
Gal galite imesti nuotrauka kaip atrodo prisisegus? Ar labai matosi skirtumas, ar net nepastebimas? Mano plaukai iskarpyti, ~ 25 cm ilgio, sviesus, tai vis nerimstu, ar matysis, ar kas pastebes doh.gif
Atsakyti
Taigi cia tas matymasis priklauso nuo daugybes dalyku,ir tai kas tinka ir atrodo idealiai vienai merginai-ant kitos gali atrodyti tragiskai.Kaip mokesi prisisegti ir susitvarkyti prisegtus plaukus-taip ir atrodysi,kitu merginu plaukai,ju struktura ar plauku prieziuros igudziai gali buti visiskai ne tokie kaip tavieji,todel ir rezultatai gali skirtis.O siaip normaliai prisisegus plaukus,ir pakankama ju kieki(apie 100g) visos turetu atrodyti graziai,ir jokio perejimo ar dar kazko neturi matytis.
Atsakyti
Sveikos, merginos. Noreciau jusu paklausti ar BalticHair parduotuveje buna 70 cm ilgio prisegamu plauku? 4u.gif Nes dabar turiu 45 cm tai per trumpi. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(linuxox @ 2009 04 10, 11:22)
Taigi cia tas matymasis priklauso nuo daugybes dalyku,ir tai kas tinka ir atrodo idealiai vienai merginai-ant kitos gali atrodyti tragiskai.Kaip mokesi prisisegti ir susitvarkyti prisegtus plaukus-taip ir atrodysi,kitu merginu plaukai,ju struktura ar plauku prieziuros igudziai gali buti visiskai ne tokie kaip tavieji,todel ir rezultatai gali skirtis.O siaip normaliai prisisegus plaukus,ir pakankama ju kieki(apie 100g) visos turetu atrodyti graziai,ir jokio perejimo ar dar kazko neturi matytis.

tai jau tikrai drinks_cheers.gif kadangi mano plaukai garbanojasi o prisejami tik banguojasi, tai as visus tiesinu, nesi ir siaip nepatinka man garbanoti, tai susitvarkau spalvyte visai nesiskiria tai niekas net ir nepastebi smile.gif
Atsakyti