Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptinis pleistras

QUOTE(<Fantasy> @ 2008 07 29, 11:22)
As ir rinkausi tarp pleistro ir ziedo bet poto paskaiciau kad ziedas jauciasi daug kam beto labai reaguoja i temperaturu kaita todel ir nusprendziau naudot pleistra . Sekmingai naudoju jau daugiau nei 2 metus tik nezinau gal jau reikia kokia pertrauka daryt, nes drauge sake kad jei vartojant tabletes po poros metu gydytoja liepe menesio pertrauka padaryti... Hmm gal kuri konsultavotes su ginekologe del to?

Siaip pati nieko nezinau del tos pertraukos, bet kazkur skaiciau kad geriau jos nedaryti, nes kaip tik bus blogiau organizmui vel atprast nuo tu hormonu, po to vel pratintis... g.gif na nzn kiek cia teisybes, manau reiktu daktaro pasiteiraut del tikslesnes info smile.gif
Atsakyti
naudojau du metus thumbup.gif labai patogu ir tikrai jokiu komplikaciju. buvau skaiciusi jog nustojus naudoti dar puse metu sunkoka pastoti, bet deja pastojau po 2 menesiu, tik nebuvo spejusi pilnai issivalyti gimda
Atsakyti
Aš naudojau keletą mėnesių ir kažkaip man jis pasitikėjimo nesuteikė. Kažkaip ir tie kampukai atlimpa ir "bangos" susidaro.... schmoll.gif Pakeičiau į KT. Atrodo patikimiau.
Atsakyti
O siaip yra paneliu naudojusiu ir pastojusiu? g.gif
Atsakyti
Sveikos gyvos,
parsibeldžiu ir aš su savo žiniom, praeitą kartą susirgau tik 5 dienos vakare, dabar pleistrą nuklijuot turėjau tik ateinantį ketvirtadienį, bet nuo vakar jau terlioju pa polnoj programe doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif žodžiu pleistro nuimt negalima, tai dabar apturėsiu dvi savaites malonumo nu jei ne oras atostogas gadina tai būtinai kažkas kito sugadins doh.gif doh.gif doh.gif žodžiu kažkas vyksta eilinį kartą, po tokių triukų su KT jau vienas laksto doh.gif doh.gif doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
O mano KP Baltijos bangas ir smėlį atlaikė lotuliukas.gif Kiek žinau pertraukas tarp kontraceptikų reik daryti labai ilgai vartojus, pvz.; man daktarė sakė kai 10 m. kontraceptikus gėriau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Giedre.vs: 04 rugpjūčio 2008 - 21:42
noriu paklausti, ar imanoma KP nusipirkti be recepto? blush2.gif nera net laiko nueiti pas ginekologa.
Atsakyti
QUOTE(Lina M @ 2008 08 05, 21:16)
noriu paklausti, ar imanoma KP nusipirkti be recepto? blush2.gif nera net laiko nueiti pas ginekologa.

Kai kuriose vaistinese parduoda, esu pati pirkusi be recepto tai pardave smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lina M @ 2008 08 05, 21:16)

Receptas išrašomas pusei metų, tačiau manęs visą laiką jo prašė smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Širdelė*: 26 rugsėjo 2009 - 22:16
QUOTE(Lina M @ 2008 08 05, 22:16)

Imanoma. Mano vyras visada rupinasi pleistro pirkimu ir iki siol tik karta jo buvo paprasyta recepto.
Atsakyti
QUOTE(Kliuxė @ 2008 08 06, 21:50)
Na bet pasiskirti sau kotraceptiku irgis negerai todel ir yra tie receptai  ax.gif

kiek žinau kontraceptikų kas puse metų keisti nereikia thumbup.gif o receptą ne visur duoda tiek ilgam.
Atsakyti
QUOTE(wwitalija @ 2008 08 06, 21:53)
kiek žinau kontraceptikų kas puse metų keisti nereikia thumbup.gif  o receptą ne visur duoda tiek ilgam.

Bent mano receptas toks paprastas kaip iprastu vaistu bei parasyta kad galioja 30 dienu, bet vaistininkes supranta ir visad ji atgal grazino, o drauge jau su tokiu pat receptu sekmingai naudojas pusantru metu smile.gif o ginekologas sake pasirodyt po pusmecio, pasiziureti ar viskas gerai naudojant nauja kontraceptine priemone na ir jei reiks sake recepta nauja israsys smile.gif Todel tikrai, manau, kad tie receptai ne siaip isgalvoti mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Lina M @ 2008 08 07, 18:54)
kokius jus pacios naudojat? ka patartumete.... ax.gif

Jei klausiat bendrai tai cia visos bando KP smile.gif na bent as kolkas juo nenusivyliau smile.gif
Atsakyti