as KP naudoju jau 2 metus, uosviene patare
dar jokiunesusipratimu ar nusivylimu patirti neteko. viskas gerai atrodo, ir saugiai jauciames. pamenu pirma men kai naudojau, tai nukrito. nuo tada iskart kitose kuno vietose klijuoju. receptuka gavau pas savo seimos gydytoja, nereikejo eit pas ginekologa. galiu pasakyt, kad Euro vaistinej visada praso recepto, o va Camelijoj neprase niekada, beje, tai ten ir pigiau, ypac su nuolaidu kortele.

QUOTE(Carevna @ 2008 08 10, 16:23)
Laba laba, aš jau namie, pleistras Baltijos bangas ir smėlį gerai atlaikė, nusiskundimų lyg nėr, tik šį kart kažko baisiai skaudžiai nuo pukalio atlupau, matyt jam ten baisiai patiko, kad taip prikepęs buvo
tik va jau 2 savaitė terlionės nesibaigia, tikiuosi iki naujo pleistro praeis 

O aš vėl nervinuosi nes užsiklijavau ant rankos viršuj, po 3 dienų pasidarė banga- pakeliu ranką-matau truputį atlimpa, nuleidžiu prilimpa- niu kaip nervina.
QUOTE(Carevna @ 2008 08 11, 10:57)
Bet kame reikalas kodėl jis pastoviai banguojasi, suprasčiau, kad vienai gali susibanguot o čia visom pastoviai, matyt nedadarytas, nepritaikytas daug besikrutinančioms, užsiklijavai ir matyt reikia nejudėt

Na, manau, cia viskas normalu, pati oda tai "tamposi" o va pleistras "naturaliai padaro banga", kai oda isitempia ar susitraukia, tiesiant ar sulenkiant ranka

QUOTE(Carevna @ 2008 08 11, 19:30)
Protingų pas mus ne itin daug, tai kvailiem tingėčiau aiškint, neištvėrus dar liepčiau kur nors eit
Spratom, supratom
žiūrėsim ar čia įtakos neturės, tikėsimės kad nei viena nepatapsim
bet jei ir prikibs tai neraudosiu jau galiu ir antrą gimdyt 

Spratom, supratom

na tikekimes netapsim

QUOTE(Giedre.vs @ 2008 08 11, 21:57)
Aha tai lieknėjimo tai nieko, o pas mane visi "protingi" galvotų kad aš jau nesveika rūkorė ir niekaip pati negaliu mest rūkyt tai pleistrų prisiklijavau, o kad iš manęs toks rūkorius kaip iš balerinos tankistas

QUOTE(Kliuxė @ 2008 08 11, 22:25)
na tikekimes netapsim
siaip kazkur skaiciau, kad norint daryt vaikiuka po kontraceptiku reikia, kad praeitu berods pusmetis kad gimda issivalytu ar kazkas ten 

Aš buvau pradėjus planuot, tai gydytoja sakė, kad labai didelės reikšmės neturi, BET GERIAU (ypač pabrėžė šitą frazę), kad bent 2-3 mėnesiai praeitų, kad organizmas išsivalytų ir viskas susireguliuotų, matyt yra tokių kurios žūt būt nori pastot ir jau visa kita nebeįdomu, mano manymu tai bet kokius vaistu geriant reiktų pertraukos vistiek chemikalus kiši, o ne natūralius produktus

Noriu paklausti- rytoj turiu keistis paskutinį pleistrą, o jau nuo vakar teplioja ir taip maudžia pilvą kaip prieš mm
Ar jums kam taip būdavo? Vartoju tik antrą mėn. Dėl tepliojimo tai aišku, kad taip gali būti, o va dėl maudimo, čia normalu?

QUOTE(Giedre.vs @ 2008 08 12, 22:52)
Noriu paklausti- rytoj turiu keistis paskutinį pleistrą, o jau nuo vakar teplioja ir taip maudžia pilvą kaip prieš mm
Ar jums kam taip būdavo? Vartoju tik antrą mėn. Dėl tepliojimo tai aišku, kad taip gali būti, o va dėl maudimo, čia normalu? 

man pirmais kartais būdavo (mausdavo, bet man netepliojo).
QUOTE(Giedre.vs @ 2008 08 12, 22:52)

Nu žiūriu kolegų yra, sveika prisijungus man jau antros savaitės pabaiga terlioja, bet mane šiandien dar ir gerai supykino nuo kvapų, tai eisiu sakiau gal kokį testuką nusipirksiu nes nepasakyčiau kad čia normalios mmm būtų

QUOTE(Carevna @ 2008 08 13, 11:36)
Mama vcakar mane nusitempė į klinikų vaistinę sakė ten vaistai daug pigesni nei eurovaistinėj, tai .................................. (čia turėtų būt krūva pasikeiksnojimų) sumokėjau 56 lt su centasi, sakiau gyvenime ten kojos nekelsiu ***** eurovaistinėj be eurolitų pigiau o jei dar tų turi tai ir tai pigiai prasisuku, bet su Camelija tai čia geras

as irgi nustebau ko cia man taip pasiseke

QUOTE(Kliuxė @ 2008 08 13, 13:05)
o gal zinot kaip Gintarinej vaistinej kainos? Nes maciau sian su kortele kuri taip pat kainuoja 0.5 ct duoda 15% nuolaida visom prekem kiek supratau. Tik idomu kokios ten kainos 

Nu jau ko nežinau tai nežinau, neturiu išvis supratimo kur tą gintarinę vaistinę būtų galima rast, kažkaip įpratus eurovasitinėse sukiotis tai kitur ir nekaišiojau nosies

QUOTE(Kliuxė @ 2008 08 13, 14:05)
o gal zinot kaip Gintarinej vaistinej kainos? Nes maciau sian su kortele kuri taip pat kainuoja 0.5 ct duoda 15% nuolaida visom prekem kiek supratau. Tik idomu kokios ten kainos 

Mes perkam gintarinej, paskutini karta vyras pirko uz 48lt, tai labai dziaugesi