Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip metėte rūkyti?

QUOTE((ne)eiline @ 2008 12 15, 15:14)
Ištikrųjų veiksminga Alen Car knyga "Lengvas būdas meti rūkyti"  smile.gif

man irgi padejo si knyga ir mano sesei ir dar zinau zmoniu, kurie neberuko ja perskaite. smile.gif tik zinoma pirma reikia paciam to norei ir tikrai pades si knyga....be noro stebuklo nepadarys.as nerukau jau penktas menuo ir tikrai tuo labai dziaugiuosiu thumbup.gif
Atsakyti
Aš tai saviįtaigos būdu - įsikalbėjau sau, kad niekada nerūkiau ir net nežinau kaip tai daroma. Man padėjo.
Kartais vis tiek užsitraukiu, bet taip sakant, valingai. Per balius kokius.
Atsakyti
Pastojau ir meciau iskart yahoo.gif liezuvis.gif
Atsakyti
merginos, papasakosiu kaip mano vyras mete rukyti, nes as tai nerukau....
rukorius buvo 10 metu! karta vakarienei nusipirko kepta karta vista. suvalge ir apsinuodijo, matyt nesviezia buvo doh.gif nu tai paveme, issimiegojo, ryte atsikeles dar blogai jautesi, tai paruke kaip visada-ir vel apsiveme blink.gif tai buvo jo paskutine cigarete lotuliukas.gif as tai nesuprantu kaip taip staiga, kaip pirstais spragtelejus, nu bet jis sako, kadtada buvo taip bloga, kad nenori prisiminti... bet i gera isejo thumbup.gif neruko jau 2 metai...
Atsakyti
Rūkiau 6 metus. Paskui ištekėjau, pastojau- ir mečiau smile.gif . Dabar kai rūko, man tiesio smirda!. Tai va, pastokit, ir neberūkykit dėl leliaus smile.gif
Atsakyti
Aš susirgau angina ir negalejau rūkyti kelias dienas, tai ir nusprendžiau, kad neberūkysiu mirksiukas.gif O vyras gimus leliukams metė ir labai paprastai mirksiukas.gif
Atsakyti
nieko naujo,meciau su alleno carr knyga mirksiukas.gif
Atsakyti
as meciau daugiau nei pries metus.. manasis neruke ir man sake mesk,negadynk sveikatos ... na pati norejau mesti ,bet buvo sunku.... na bandziau... buvo tikrai sunku... tesiog mazinau... o po kiek laiko ir meciau... didelis aciu manajam uz jo palaikyma... thumbup.gif
Atsakyti
na mano stazas taip pat nemazas 10 metu po pakeli per diena doh.gif nesulaike net nestumas nors tuo metu surukydavau tik kokias 2-3 per diena ir labai silpnas o po to vel tas pat. blush2.gif isbandziau pleistrus-nepadejo,pakramcius gumos nikorete dar labiau rukyt norejosi,kelios pazystamos mete su vaistais per kelias dienas,tai ir as uzsiprasiau tu vaistu jau du kartus su jais bandziau ir nieko gal mano organizmas per stiprus kad suveiktu g.gif joms tai po 1-2 dienu bloga pasidare ir jau neruko abi po 3metus o man nieko schmoll.gif jau nezinau ka ir bedaryti doh.gif tai paskaicius si skyreli radau ta knyga kuria cia visos taip giriate,ka tik uzsisakiau ir kai tik gausiu skaitysiu galbut ji man pades jai ne tai jau nezinau ja reiks daryt o rukyt tikrai noriu mest sad.gif cray.gif
Atsakyti
as taip pat meciau staiga, kai sunkiai susirgau gripu, nei valgiau, nei geriau, apie rukyma kalbos nebuvo, po to kai pasveikau norejau rukyt, bet po puses cigaretes pagalvojau kad nera prasmes, jei jau visa savaite istveriau.taip ir meciau smile.gif aisku po to buvo ir pykcio priepoliu ir alkio beprotisko ir antsvoris, kamuojantis jau pora metu, bet jauciuosi sveika ir net dingo be priezasties atsirasdave galvos skausmai smile.gif
Atsakyti
Pastojau ir mečiau thumbup.gif ,tik deja deja,vis dar kovoju su noru užtraukti dūmelį verysad.gif ,jau metai,kai nesu net dūmo užtraukus,bet pasavajoju apie tai dažnai,jaučiu baigsiu maitinti ir tą pačią minutę prisidegsiu cigaretę blush2.gif ,jau matau save,ramiai sėdinčią balkone su puodeliu kavos ir ir smilkstančia cigarete...Gėda,kad turėjau valios taip mesti,nerūkyti metus,bet vis dar svajoju,kaip greičiau ateitų laikas,kai galėsiu parūkyti blush2.gif
Atsakyti
man tai savaime gavo kai laukiausi leliuko biggrin.gif matyt mano mazylei labai nepatiko ta smarve ir tie nuodai tai ir mano organizmas neprieme bigsmile.gif
Atsakyti