Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip metėte rūkyti?

As tai vis mastydavau ryt nebrukysiu,kita diena ryt nebrukysiu.Ir taip turbut kokius metus ir vot atejo pagaliau tas rytojus kai supykau pati ant saves. lotuliukas.gif ir jau beveik 3metai kai nuo rytojaus neberukau cool.gif
Atsakyti
QUOTE(realfa @ 2009 03 14, 22:16)
As tai vis mastydavau ryt nebrukysiu,kita diena ryt nebrukysiu.Ir taip turbut kokius metus ir vot atejo pagaliau tas rytojus kai supykau pati ant saves. lotuliukas.gif ir jau beveik 3metai kai nuo rytojaus neberukau cool.gif

Fainai thumbup.gif
Atsakyti
mano metimo rūlyti metodas padės tik vaisingoms moterims smile.gif. reikia pastoti, o po to maitinti krūtimi bent metus. galiausiai net prisirūkę aplinkiniai ima smirdėti iki pykinimo, o apie cigaretę nesinori ir pagalvoti.
Atsakyti
Mano drauge, 27metu, ruke visa nestuma, gana aktyviai. Is pradziu pamokslaudavau, kaip yra blogai, kenksminga, bet po to pati suvokiau, kad sakydama visa karcia tiesa i akis, pati laikiau cigarete godziai traukdama ta saldu duma. Skirtumas buvo tik toks, kad ji - nescia, o as ne. Pasibaisejau ir pasibjaurejau savim. Nerukiau gana ilga laika, bet po to vel pamazu isitraukiau i ta pati iproti. Praejus porai metu, vel meciau. Per brangu, labai galva skauda, jauciuosi pavargusi, draugas pelenine vadina...atsibodo!!! Bandziau visokias nicorette ir tt. Tai viskas galveleje, tik reikia susigriebt. Neseniai meciau, tikiuosi visam. Del saves, visu pirma.

P.S. Drauges dukryte gime su sirdies yda. Nesulauke antrojo tortadienio...
Atsakyti
Sveiki,visos temos neskaiciau tadel jei pasikartosiu atsiprasau.Yra tokia knyga ji labai nestora vadinasi ji Lengvas budas mesti rukyti ir kainuoja ji nebrangiai visai,ja galima net parsisiusti internetu is cia http://joga.365.lt/k...ti_Alenas-Karas Ir pazystu minimum penkis zmones kurie mete rukyti ja perskaite,o ju rukymo stazas didesnis nei 10 metu,netikite kodel nepabandzius perskaityti ar kas rusiskai supranta tiesiog parsisiusti ir isklausyti.Gal kam nors bus lengviau mest rukyt ax.gif i sveikata 4u.gif
Atsakyti
As irgi vis galvoju apie sia knyga,paskaite jau keturi draugai vyro neruko.Prasiau vyra,kad butinai parupintu man sia knyga,nes paciai mesti nera stiprybes,labai ilgas laiko tarpas atiduotas rukymui ir tas ,kad rytoj mesiu rukyti jau nepadeda verysad.gif
Atsakyti
Ir aš labai ilgai jau rūkau, ir vis pagalvoju, kad reiktu mest , bet vis tik nuo rytojau, skaičiau aš tą knygą, nieko ji man nepadėjo, o dabar turiu ir audio formate, net skaityt nereik, tik atsisėst ir ramiai pasiklausyt, bet nerandu tam laiko, nes nesu isitikinusi, ar tikrai noriu mest, nors ir vyras pyksta ir vyresnis sūnus jau burba, kad rūkau, bet savęs nenugaliu, o ir pinigėlių gaila kasdien po 6 lt išmest ant cigarėčių

P.S jei kas n doh.gif ori paklausyt disko rašykit i AŽ skype galiu atsiust
Atsakyti
noreciau paklausyti ax.gif
Atsakyti
Moterim pats geriausias budas-pastoti biggrin.gif ir jei dar pykina biggrin.gif , jokio dumo nesinori, o tik ziaukciojimas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mamenka @ 2009 03 19, 00:45)
Moterim pats geriausias budas-pastoti biggrin.gif  ir jei dar pykina biggrin.gif , jokio dumo nesinori, o tik ziaukciojimas biggrin.gif

As abu nestumus rukiau,organizmas reikalavo,kaip marinuotu agurku biggrin.gif
Atsakyti
Rūkiau daugiau nei 10m. Tada perskaiciau ta knyga ir jau 1,5mėn neberūkau ir tikiuosiu kad visam.Tik reik tikrai norėt neberūkyt, nebijot (nes aš bijojau kad bus sunku), ir skaityt po truputi neskubant ir galvojant apie tai ka skaitai (todėl klausimasis nemanau kad bus efektyvu), ir kai neskubėjau skaityt tai gale jau nekantravau kada neberukysiu(manau tai buvo požymis kad pasiruosus buvau) ir svarbiausia kad nepasilikau nei vienos cigaretes nes jei buciau turejus tai tikrai nebuciau atsilaikius. Ir nereik naiviai galvot kad mesiu ir bus viskas, taip nera nes ir po sei dienai vis dar uzeina noras parukyt tik jis nera stiprus ir nesunku atsispirt. Sunkiausia ne mest rukyt o vel nepradet!
Atsakyti
Numeti cigarete ir viskas thumbup.gif
Atsakyti