Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip metėte rūkyti?

QUOTE(satanele @ 2009 03 20, 12:45)
Numeti cigarete ir viskas thumbup.gif

Būtent. Man net keista skaityti pasvarstymus, KAIP mesti. Jei yra NORAS mesti, tai paimi visas turimas cigaretes, sulaužai ir išmeti. Viskas. Neberūkai. O jei ten pradeda lįsti mintys "kaip mesti", "noris parukyti", vadinasi esi patenkinta savo prastejančia sveikata, glembančia oda, gelstančiais dantimis ir tai, kad viena dieną tavo vyras susiras nerūkančią meilužę, kuri suprato, kad ne viskas, ką galima daryti, reikia daryti.
Merginos, c'mon, susiimkit ir nebūkit ištižusios! Viskas yra Jūsų rankose ir galvose! Imkit ir meskit. Kiek sijonukų pavasariui išeis už tuos pinigėlius, kuriuos dabar skiriat cigaretėms wink.gif
Atsakyti
Tai kad mes rukom abu su vyru biggrin.gif
Atsakyti
as perskaiciau knyga-lengvas budas mesti rukyti
ir praejo visi norai rukymui
Atsakyti

Viena diena atsigeriau tongue.gif tongue.gif tongue.gif Viska iki laso surukiau lotuliukas.gif , o kita diena paemiau ir nusprendziau, kad nerukysiu 4u.gif Mama ir Nicorete nupirko, bet net nekramciau, tik is smalsumo pabandziau doh.gif Tikrai nieko gero doh.gif Nerukau daugiau kaip menesis, bet mintyse karts nuo karto sukirba negeros mintys 4u.gif Bet jokios prievartos nera 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Fanatikute @ 2009 03 21, 22:41)
Viena diena atsigeriau tongue.gif  tongue.gif  tongue.gif Viska iki laso surukiau lotuliukas.gif , o kita diena paemiau ir nusprendziau, kad nerukysiu 4u.gif Mama ir Nicorete nupirko, bet net nekramciau, tik is smalsumo pabandziau doh.gif Tikrai nieko gero doh.gif Nerukau daugiau kaip menesis, bet mintyse karts nuo karto sukirba negeros mintys 4u.gif Bet jokios prievartos nera 4u.gif

Saunuole, laikykis! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Tulla @ 2009 03 21, 14:42)
as perskaiciau knyga-lengvas budas mesti rukyti
ir praejo visi norai rukymui

As ta knyga irgi turiu, bet dar nepradejau skaityti. Man kazko nesitiki, kad perskaiciu skazkokia knyga, galima lengvai ir paprastai mesti. Is tikruju, esu girdejusi jau is keleto zmoniu, kad perskaite knyga, mete. Vadinasi veikia....Tik idomu ar visiems?
Atsakyti
Mečiau kai pastojau, iki šiol nerūkau, bijau, nes jeigu pradėsiu, kąžin ar sugebėsiu mesti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Laila2000 @ 2009 03 23, 12:52)
As ta knyga irgi turiu, bet dar nepradejau skaityti. Man kazko nesitiki, kad perskaiciu skazkokia knyga, galima lengvai ir paprastai mesti. Is tikruju, esu girdejusi jau is keleto zmoniu, kad perskaite knyga, mete. Vadinasi veikia....Tik idomu ar visiems?

Ne, ne visiem schmoll.gif Perskaiciau ta knyga ir toliau rukau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(undi @ 2008 07 28, 10:21)
na nekalbu uz visus,bet kalbesiu uz save,man padejo stebuklinoji knyga kaip lengvai mesti rukyti..prarukiau 5 metus, kelis kartus bandziau mesti,bet vis nesekmingai, po keles dienas teiskentedavau. ir mano rankose atsirado knyga. skeptishkai ziurejau i ja,bet smalsumas nugalejo, pradejau skaityti ir pajutau, kad noro nebera. i dabar jau 1.5 men nerukau ir savim didziuojuos,nes ne tik noro nera,bet ir gaila tu zmoniu kurie dar turi priklausomybe nuo cigareciu..
jei ka pridedu nuoroda.. gal dar ka islaisvinsiu ja nuo rukymo ax.gif

http://nerukom.googl...omredaguota.pdf

sveikinu kad jum padejo ta kniga , ir metet rukiti ! as jau du kartus perskaiciau ir nieko ! nenoriu rukit kai ja skaitau , o padejus i sali einu parukit !
Atsakyti
Labukas visoms.Noriu ir as pasisakyti.Skaiciau ir as ta knyga lengvas budas mest rukyt.Poveikis buvo didelis.Oi kokios slykscios patapo tos cigaretes.Bet gi ka,nuejau ir tiesiog per prievarta parukiau viena,o po to ir antra ir ka sau manot?Toliau rukau verysad.gif .Paskaiciau antra karta ta knyga,poveikis jau nebuvo toks didelis kaip pirmaji karta,bet rukau,rukau ir jauciu kaip kazkas viduj verda,jauciu kad tuoj tuoj susiimsiu ir numesiu ta slykstu yproti.Beje po leliuko ir as neberukiau,nekildavo noras uzsirukyt net kai drauge pesdavo,bet atsitiko kai kas seimoj tai va,ir pradejau rukyt doh.gif .
Atsakyti
QUOTE(ergarsim @ 2009 03 25, 12:02)
Labukas visoms.Noriu ir as pasisakyti.Skaiciau ir as ta knyga lengvas budas mest rukyt.Poveikis buvo didelis.Oi kokios slykscios patapo tos cigaretes.Bet gi ka,nuejau ir tiesiog per prievarta parukiau viena,o po to ir antra ir ka sau manot?Toliau rukau verysad.gif .Paskaiciau antra karta ta knyga,poveikis jau nebuvo toks didelis kaip pirmaji karta,bet rukau,rukau ir jauciu kaip kazkas viduj verda,jauciu kad tuoj tuoj susiimsiu ir numesiu ta slykstu yproti.Beje po leliuko ir as neberukiau,nekildavo noras uzsirukyt net kai drauge pesdavo,bet atsitiko kai kas seimoj tai va,ir pradejau rukyt doh.gif .

tai kam reikejo per prievarta rukyt, jei nenorejai?
g.gif
nelabai suprantu tokiu poelgiu
Atsakyti
QUOTE(ergarsim @ 2009 03 25, 12:02)

nesuprantu kam tada reikejo rukyt per prievarta schmoll.gif blink.gif g.gif
Atsakyti