Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip metėte rūkyti?

wub.gif doh.gif O ka as zinau kas man tada uzplauke g.gif .Na bet vakar su kai kuo susisporijau kad nuo siandien neberukysiu,negaliu jos pavesti.Gal tai pades mest. wub.gif
Atsakyti
Sumasciau kad gana ir viskas. va jau kokie du men nerukau thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(_PostScriptum_ @ 2008 09 02, 23:47)
jei cia kalbat apie lengva buda mesti rukyti tai kam ja pirkti,gi yra nemokamai mirksiukas.gif
http://joga.365.lt/k...ti_Alenas-Karas

Aciukas uz nuorodele mirksiukas.gif
dabar pradesiu skaityti,tik man kilo klausimas,kazi ar as pati noriu mesti,t.y.pasamoneje kazi kokios mintys?Nu ziuresim,kaip cia man seksis?
Palinkekit dideliausios sekmes blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Tyna4 @ 2009 03 26, 13:30)
Aciukas uz nuorodele mirksiukas.gif
dabar pradesiu skaityti,tik man kilo klausimas,kazi ar as pati noriu mesti,t.y.pasamoneje kazi kokios mintys?Nu ziuresim,kaip cia man seksis?
Palinkekit dideliausios sekmes blush2.gif

Visa esme ir yra , kad zmogus turi apsispresti pats mesti rukyti.
Atsakyti
na aš prarūkiau gal penkis metus... būdavo po pakelį per dieną kasdien, būdavo tik savaitgaliais... Užeidavo nerukydavau savaitę ar daugiau, bet nemesdavau... nes neužsibrėždavau tokio tikslo... Ir kažkaip vieną diena nusprendžiau, kad reikia mest iš tikro... Nieko nekramčiau, nieko neskaičiau, tiesiog sau daviau žodį ir tiek... Ir štai jau beveik trs metai nerūkau... Kartais net šlkčiuosi tomis rūkančiomis gatvėj merginomis..... Baisiuosi, kad ir pati taip atrodžiau... blush2.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Driskyte @ 2009 03 30, 17:01)
na aš prarūkiau gal  penkis metus... būdavo po pakelį per dieną kasdien, būdavo tik savaitgaliais... Užeidavo nerukydavau savaitę ar daugiau, bet nemesdavau... nes neužsibrėždavau tokio tikslo... Ir kažkaip vieną diena nusprendžiau, kad reikia mest iš tikro... Nieko nekramčiau, nieko neskaičiau, tiesiog sau daviau žodį ir tiek... Ir štai jau beveik trs metai nerūkau... Kartais net šlkčiuosi tomis rūkančiomis gatvėj merginomis..... Baisiuosi, kad ir pati taip atrodžiau...  blush2.gif  doh.gif

tu zinok ir man dabar panasiai blush2.gif ax.gif
kai rukiau, atrode viskas taip ir turi buti, be cigaretes saves neisivaizdavau, atrode, kad kazka prarasiu jei mesiu, lyg busiu ne tokia. Dalele saves lyg kazkam aukociau, neisivaizdavau saves be cigaretes prie kavos puodelio ryte, vakare pries miega, ar net tarp darbu be "perekuru", bet dabar man net truputi gaila atrodo tu zmoniu priklausomu nuo cigareciu verysad.gif
Atsakyti
Rukiau 2,5 metu, daznai po pakeli ir daugiau perdien supesdavau, bet salciai atejo, nesmagu lauke rukyt, o ir draugu pora mete. Tai kaupiausi, kaupiausi, vakare surukiau dar pora cigareciu ir ryte jau meciau rukyti. Nei pakeliu del visa ko nesinesiojau (kiti sako nesiotis, atseit jei turesi atsargai, nekils pagunda - man kildavo visuomet), nei isgerus nesusigundziau. Dabar atsilus pasiilgstu cigariuko su kavyte ant saulutes, tarsi katinui, bet tai noras tiesiog tos savijautos, to vaizdelio, o ne pacios cigaretes. Taip kad laikausi jau beveik 2men, tikiuosi, taip ir toliau!
Tiesa, anksciau viena karta bandziau mest, istveriau 11 dienu, nes visi aplink ruke ir dar bare dirbau doh.gif Bet turbut ir pati nenorejau tikrai mest. O dabar tiesiog netycia ishejo, jei jau pradejau, negaliu pasiduot.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo po_stalu: 31 kovo 2009 - 23:39
Pastojau ir meciau mirksiukas.gif
Atsakyti
as geriau tokias piliules CHAMPIX be rods vadinasi thumbup.gif nbuvo per pora savaiciu dingo malonumas nerukau jau 8 men ir jokio noro net susimastymo neliko, ne vyras vis dar ruko kai turi kompanijos, jis negere tu tableciu doh.gif
Atsakyti
Mes kartu su MB nusprendėm vieną dieną ir metėm thumbup.gif
PO eilinio vakarėlio kur daug rūkoma rytojaus dieną nusprendėm, kad reikia mesti, nes kitaip....... biggrin.gif tai va birželio 1-ąją jau bus penki metai kai nerūkom thumbup.gif
Atsakyti
Na, as pati niekada nerukiau, bet galiu papasakoti kaip vyras mete. Jis buvo uzkietejes rukorius bigsmile.gif Ruke nuo 14 iki 32 metu, po pakeli per diena.
Pries daugiau nei metus susirgo plauciu uzdegimu. Labai sunkiai. Tris dienas pragulejo lovoje. Apie isejima i lauka ir rukyma, nebuvo ne minties tas tris dienas. Po to, kai jau apsveiko, sako: einu parukysiu. O as sakau: tu jau seniai galvoji apie metima ir jau 3 dienas nerukei. Butu visai nebloga pradzia, trys pirmos dienos jau praeity.
Ir ka, nuo tos dienos ir neberuko. Nei tableciu, nei gumos jokios neprireike, nors is pradziu skundesi, kad rukyti norisi, bet praejo po keliu menesiu. O dabar pats neatsidziaugia, kad mete. Sveikata zenkliai pagerejo smile.gif
Atsakyti
mečiau, nes buvo GĖDA - buvau vienintelė tam tikroje kompanijoje (dauguma vyrai) rūkanti. Prieš tai gal 5 metus kūrenausi brunette.gif , o dabar gal jau 8 metai ramu, namai kvepia, rūbai nesmirda lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo syri: 05 balandžio 2009 - 21:34