Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip metėte rūkyti?

Nerukau ir nezadu pradet 4u.gif
Atsakyti
sveikutes 4u.gif panorau ir as pasidalinti ax.gif rukiau apie 5 metus, budavo kad pakelio dviem dienom nebeuztekdavo blush2.gif tai visa laika save ir kitus itikinejau mesiu kada to noresiu pati ax.gif bet aisku visada vis atsisakiu atsirasdavo priezastis vel pradeti, tai su vyru susipyksti, tai balius su bendradarbem, tai darbe sunervina ir taip kol viena diena tiesiog sove i galva kad surukau paskutine ir nebeleksiu i parduotuve vel pirkti, dar drauge buvo, kuriai pasizadejau jog neberukysiu - nors pati nepatikejau, nes taip jau ne karta buvo blush2.gif ....bet va jau keli menesiai nuo tos paskutines taip kitos ir nesurukiau, nezinau kazkas uzsiblokavo galvoj, kad nebenoriu biggrin.gif drauge ruko, siulo o as turiu valios atsisakyti thumbup.gif Valios mergaites!!!! O gal mane paveike ir tai jog vyras neruko, bet nuolat man uzmeta, juk ,,sakei mesi pora metu pries, kai noresi leliuko" blush2.gif o apie ji vis dazniau kalbam ir siek tiek save grauziu, kad neturiu valios blush2.gif dabar pati dziaugiuosi baigus save nuodyti ir vyras per danti nebetraukia biggrin.gif
Atsakyti
As ilgai nemeciau rukyt, nes neturejau tam motyvacijos visai, kiekvienakart susijaudinus ar nusiminus puldavau traukti dumo. Bet gavosi karta taip, kad visai-visai nebuvo pinigu, ir nusprendziau iki atlyginimo (dvi savaites) nerukyti. Kazkaip mintis, kad cigareciu neturiu, mane nuramindavo ir labai nesinorejo.
Po atlyginimo pasakiau sau - va, 2 savaites nerukiau, tai ir toliau nerukysiu. Dar po gero menesio, drauges gimtadienyje, nuejau su visais parukyti, uzsitraukiau... ir ismeciau cigarete - taip slykstu buvo ir neskanu. Tada ir suvokiau galutinau - viskas, as meciau. Man atrodo, man padejo tai, kad as sau nedraudziau rukyti, as net nebandziau mesti, as tiesiog nerukiau ir tiek...
Atsakyti
Na o aš rūkiau 13 metų. Diena dienon, po pusę pakelio per dieną. Bandžiau kelis kartus mesti, bet užtekdavo pasiryžimo tik dviem savaitėm. O paskui radau nuorodą į Allen Karr knygą. Dar atsimenu prieš pradėdama skaityti pagalvojau, kad manęs neveikia jokios įtaigos ir pan. Nustojau rūkyti perskaičius trečdalį knygos. Skaičiau dar toliau, knyga padėjo ištverti tą sunkiausią periodą - 5 dienas. O paskui jau ir pačiai nebesinorėjo. Taip ir nebaigiau skaityti tos knygos, bet neberūkau jau 2,5 metų. Esu tiek laiminga, kad net negaliu jums apsakyti.
Sėkmės visoms atsikratant šito netikusio įpročio. 4u.gif
Atsakyti
Rukiau kokius 6 metus, ir taip nemenkai. Na bet visus rukymus uzraukiau, kai susipazinau su draugu,mes sudareme sioki toki sanderi, ir praktiskai kaip ir gavosi, kad meciau ne del saves, bet dabar tikrai dziaugiuosi tai padariusi thumbup.gif Man padejo Nicorette kramtomoji guma.
Atsakyti
perskaiciau knyga"lengvas budas mesti rukyti" thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Negi ta knyga tokia stebuklinga,labai abejojiu ar jinai man pades mesti rukyti g.gif
Atsakyti
labai noriu mest,bet vis gaunasi kad numetu pirmyn ir eidama vis surandu.Knyga man ta nepadejo.Dabar bandau viena blogybe pakeist kita
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2009 04 22, 23:35)
Negi ta knyga tokia stebuklinga,labai abejojiu ar jinai man pades mesti rukyti g.gif

Na zinokite esu girdejusi keleta netgi sekmingu istoriju,kad tikrai padeda... Bet kaip suprantu,tai ja reik skaityti,kai jau TIKRAI nori mest. Va draugelis vienas neseniai nusipirko, perskaite, na ir tikrai neruko... Jis uzsimane mest, nes pinigu pagailo labai pabrangus cigaretems. Na ir nezinau, ar knyga cia pagelbejo, ar toks jau gobsumas lotuliukas.gif Dar zinau, kad priklausomybe nuo rukymo dvejopa buna- vieniems butinai reikalingas nikotinas , o kitiems labai svarbus pats ritualas( nors atvirai pasakius manau kad pastarieji netrukus ijunksta i nikotino poreiki) ax.gif As kai rukiau, tai man nelabai pvz svarbu buvo cigareciu stiprumas, ar kiti niuansai, svarbiausia budavo parukyt ryte, prie kavos,vos nuejus darban, vaziuojant masina...
Papildyta:
QUOTE(Dalia Va @ 2009 04 23, 09:11)
labai noriu mest,bet vis gaunasi kad numetu pirmyn ir eidama vis surandu.Knyga man ta nepadejo.Dabar bandau viena blogybe pakeist kita

O kokia blogybe pasirinkote, jei ne paslaptis? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristule2895 @ 2009 04 23, 10:28)
Na zinokite esu girdejusi keleta netgi sekmingu istoriju,kad tikrai padeda... Bet kaip suprantu,tai ja reik skaityti,kai jau TIKRAI nori mest. Va draugelis vienas neseniai nusipirko, perskaite, na ir tikrai neruko... Jis uzsimane mest, nes pinigu pagailo labai pabrangus cigaretems. Na ir nezinau, ar knyga cia pagelbejo, ar toks jau gobsumas lotuliukas.gif Dar zinau, kad priklausomybe nuo rukymo dvejopa buna- vieniems butinai reikalingas nikotinas , o kitiems labai svarbus pats ritualas( nors atvirai pasakius manau kad pastarieji netrukus ijunksta i nikotino poreiki) ax.gif As kai rukiau, tai man nelabai pvz svarbu buvo cigareciu stiprumas, ar kiti niuansai, svarbiausia budavo parukyt ryte, prie kavos,vos nuejus darban, vaziuojant masina...
Papildyta:

O kokia blogybe pasirinkote, jei ne paslaptis? 4u.gif

Kai kyla noras padumint sedu prie kompo. biggrin.gif Kazkiek padeda
Atsakyti
Aš pati ir mano vyras nerūkome ir ištikro nelabai įsivaizduoju to jausmo kaip kankinasi mano mama, norinti numesti rūkyti. Jai labai sunkiai sekasi. Sako aš negaliu kai man yra sunku, cigaretė kažkiek gelbsti. Bandė ir žolelių ir tablečių,....- nesiseka numest. O gal tiesiog reikia žmogui ryžto? g.gif Neįsivaizduoju kai pati nerūkanti blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Renatele0202 @ 2009 04 23, 12:51)
Aš pati ir mano vyras nerūkome ir ištikro nelabai įsivaizduoju to jausmo kaip kankinasi mano mama, norinti numesti rūkyti. Jai labai sunkiai sekasi. Sako aš negaliu kai man yra sunku, cigaretė kažkiek gelbsti. Bandė ir žolelių ir tablečių,....- nesiseka numest. O gal tiesiog reikia žmogui ryžto?  g.gif Neįsivaizduoju kai pati nerūkanti  blink.gif

Kai saukstai po pietu verysad.gif dabar ir as zinau kad nereikejo pradet ir tai kartoj visiems kurie neturi sio zalingo iprocio
Atsakyti