Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip metėte rūkyti?

QUOTE(AveM @ 2009 04 23, 13:12)
Kad gi as buciau nepradejusi rukyti,kokia dabar laiminga buciau.Deja didelis rukymo stazas ir nezinau kaip atsikratyti.

Mano ne mažesnis už tavo buvo. mirksiukas.gif
Perskaityk tą knygą. Bent jau žinosi, kad bandei.. biggrin.gif
Atsakyti
Pirmą kartą buvau metus dviem, gal daugiau mėnesio. Darė operaciją, poto negalėjau iš lovos keltis mėnesį, o kitą mėnesį net minčių ir noro nebuvo smile.gif Bet atsigavau ir doh.gif
Skaitysiu ir aš knygą smile.gif
Atsakyti
Perskaiciau knyga ;D allen kroft- lengvas budas mesti rukyt ;]
Atsakyti
Mes planavom antra lelių ir kai tik testas parodė, kad ,,užkibo ,, degtukus, peleninę ir beveik pilną pakelį cigarečių IŠMEČIAU lotuliukas.gif sau pasakiau viskas daugiau nerūkysiu ir jau nerūkau 6m
Atsakyti
kai pastojau tai labai pykindavo nuo dūmų smarvės taip ir mečiau.
Atsakyti
Kai pastojau tai ir meciau, kartais atrodo imsiu ir parukysiu, bet pagalvoju kad jau tiek laiko nerukiau kam cia dabar pradeti ir nerukau thumbup.gif
Atsakyti
Meciau pries beveik pustreciu metu. Buvo meile seile iki keliu ir dar zemiau, o mano ex'as turi astma, tai kazkaip kai turi zmogus sveikus plaucius, tai susimastai apie nepagydoma liga ir koks laimingas esi... Savaite pasikankinau, o paskui kazkaip normaliai, nors pries tai 10 metu rukiau ir ne po cigarete per diena... Bet ziauriausia tai, kad iki siol norisi duma uztraukti, nors ir tiek laiko praejo... Bet zinau, kad viena cigarete ir as vel patapsiu rukale... blush2.gif bet nebesinori, ypac tu rytiniu kosejimu su pilkais skrepliais. Sorry,slykstu, bet taip jau yra, tas slykstus reikalas po poros savaiciu isnyko ir nebepasirode... ir nepasiiilgau as jo visai.
Atsakyti
mano vyras rukyti mete kai perskaite knyga"lengvas budas mesti rukyti"jau dvi savaites neruko thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
as nerukau jau 4 menesiai perskaiciau knyga lengvas budas mesti rukyti smile.gif o vyras mano kazkokius antidepresinius vaistus gere ir mete nors jam dar kyla kartais didelis noras mama irgi skaite knyga tik nervina kad ryjimo dar neatsikratem tai puciames visi ir rubai traukiasi biggrin.gif:D o tetis viska bande niekaip nemeta sakyciau noro labai didelio reik
Atsakyti
tai va as irgi sakau is pradziu turi buti noras mesti rukyti, o paskui jau galima ir knygas skaityti 4u.gif
Atsakyti
abu su MB skaitėm knygą.aš šiap rūkydavau er balius,jis nuolat.dabar nė vienas nerūkom smile.gif
Atsakyti
Labai lengvai nustojau rukyti. Tiesiog pajutau kad pasidare nesmagu. Nereikejo nei knygu nei ypatingu valios pastangu. Nustojau ir tiek. Dabar net stebiuosi kai aplinkines ruko.
Atsakyti