Eurokose KRON kosmetikai nuolaidos
bet kadangi piestukai sios firmos nepatiko, tai bijojau ka pirkt, tai nusipirkau tiesiog sepeteliu rinkini, bet kodel angliskai nera nieko parasyta, tik vokiskai
QUOTE(Vitutexe @ 2008 09 09, 19:08)
Eurokose KRON kosmetikai nuolaidos
bet kadangi piestukai sios firmos nepatiko, tai bijojau ka pirkt, tai nusipirkau tiesiog sepeteliu rinkini, bet kodel angliskai nera nieko parasyta, tik vokiskai 
identiski UMA sepeteliai uz 12.90..nezinau kokia nuolaida, bet kai jos nebuvo, tai dvigubai brangiau. Siaip man patiko is rinkinio sie: kirstas ir seseliu.
QUOTE(coliuke_edita @ 2008 09 09, 19:35)
identiski UMA sepeteliai uz 12.90..nezinau kokia nuolaida, bet kai jos nebuvo, tai dvigubai brangiau. Siaip man patiko is rinkinio sie: kirstas ir seseliu.
Ot velnias, pirkau uz 19 lt su centais, tame eurokose nebuvo uma, negalejau palygint kainu
QUOTE(Vitutexe @ 2008 09 09, 21:02)
Ot velnias, pirkau uz 19 lt su centais, tame eurokose nebuvo uma, negalejau palygint kainu 
siaip labai mazai ju buvo atveze..gana ilgai tykojau, nes pacioje pradzioje suabejojau..
o Jums patiko sepeteliai?
QUOTE(coliuke_edita @ 2008 09 09, 20:27)
siaip labai mazai ju buvo atveze..gana ilgai tykojau, nes pacioje pradzioje suabejojau..
Tai vat, neisbandziau dar, siandien tik nusipirkau, rytoj ryte bandysiu, bet kiek paziurejau, tai tas kirstas ir apvalus su sereliais, atrodo, tikrai bus naudojami, o tas storas tai labai tiks skaistalams, nes mano senasis jau toks susidevejes, del blakstienu sukuciu, tai nezinau net, niekada nemokejau jomis naudotis
Papildyta:
Tiesa, ten tos sukutes, kur blakstienoms, tai, kaip suprantu, kitoj pusej antakiams skirtos, tai irgi nezinau, nera pas mane tokie veslus tie antakiai, kad butu ka sukuot, o ta blakstienoms, idomumo delei gal reikes pabandyt
Nusipirkau vakar ALGABO plauku kauke Vegetal visai nieko plaukai lengvai sukavosi,svelnus.Ir dar paciupau veido kauke su baltuoju moliu Magrav Frutti irgi pasirode nieko tokia.
Patarkit koki drekinamaji paakiu kremuka is eurokos? Bet ne brandziai odai.
QUOTE(Dezdemona* @ 2008 09 12, 20:00)
Patarkit koki drekinamaji paakiu kremuka is eurokos? Bet ne brandziai odai.
man taip pat būtų įdomu
QUOTE(Juxt @ 2008 09 12, 20:41)
as tai jau bijau tu drekinanciu kremuku paakiams, patinsta man jie nuo ju
QUOTE(Vitutexe @ 2008 09 12, 20:51)
bet gal tiesiog tinkamo neatradau 
aš gal prieš pusę metų naudojau skincode, jis brangokas, kažkur 70 lt, tai man patiko

ČL tai labai akis graužė - keliavo šiūkšlinėn

tai vat, gal kas ką gero parekomanduotumėt
Papildyta:
atsiprašau už off topicą
as chiornyj zhemchug(na cia rusiskai-kitaip nezinau kaip parasyt) turejau paakiu krema, tai per stiprus buvo, mamai perleidau...
QUOTE(Vitutexe @ 2008 09 12, 21:51)
bet gal tiesiog tinkamo neatradau 
ikisiu savo nosyte
dauguma paakiu kremu veikia tokiu principu (jei cia kalbama ne apie alergini patinima)..tiesiog oda lengvai patindama issitempia,va jums ir stangrinamasis poveikis,ir stai kodel nustojus naudot krema,poveikio nelieka...