Įkraunama...
Įkraunama...

Eurokos kosmetika

QUOTE(vesela @ 2008 09 04, 10:55)
kitoj pusej parasyta  4u.gif

a, aisku mirksiukas.gif
Atsakyti
O as siek tiek nusivyliau Eurokos. Pirkdamos bukite atidzios del produkto galiojimo laiko. As norejau nusipirkti BIOK kuno pieneli ir visi 6 buteliukai buvo su pasibaigusiu galiojimo laiku (galioja iki geguzes men. blink.gif ). Nunesiau pardavejai visus.
Atsakyti
QUOTE(Apvalute @ 2008 09 04, 14:01)
O as siek tiek nusivyliau Eurokos. Pirkdamos bukite atidzios del produkto galiojimo laiko. As norejau nusipirkti BIOK kuno pieneli ir visi 6 buteliukai buvo su pasibaigusiu galiojimo laiku (galioja iki geguzes men. blink.gif ). Nunesiau pardavejai visus.

eina sau blink.gif gerai dar kai ant lietuvisku produktu normaliai tas galiojimo datas raso, bet ka daryt su tais produktais kur galiojimas nurodomas visokiom raidem ir t.t.- man tai toks vaizdas kad taip siekiama suklaidint vartotoja- bet vistiek zemas lygis parduotuvei laikyt pasenusius produktus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(delamorte @ 2008 08 29, 11:58)
Aš visai patenkinta linų sėmenų aliejumi Parisienne- Black

o man tas aliejukas nesusipratimas kažkoks. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(illiusion81 @ 2008 09 04, 14:22)
eina sau blink.gif  gerai dar kai ant lietuvisku produktu normaliai tas galiojimo datas raso, bet ka daryt su tais produktais kur galiojimas nurodomas visokiom raidem ir t.t.- man tai toks vaizdas kad taip siekiama suklaidint vartotoja- bet vistiek zemas lygis  parduotuvei laikyt pasenusius produktus doh.gif

as suprantu, kai pasibaiges galiojimas kelios d., na max. savaite, nes prekiu nemazai yra, sunku suziureti, bet ne keliu men. pasenusio galiojimo! doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Apvalute @ 2008 09 04, 14:01)
as suprantu, kai pasibaiges galiojimas kelios d., na max. savaite, nes prekiu nemazai yra, sunku suziureti, bet ne keliu men. pasenusio galiojimo! doh.gif

kazkaip niekada neatkreipdavau demesio, maniau, kad parduotuvese kolektyvas patikrina ir nepalieka lentynose prekiu su pasibaigusiu galiojimo laiku.. blink.gif aciu uz perspejima 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(illiusion81 @ 2008 09 04, 13:22)
bet ka daryt su tais produktais kur galiojimas nurodomas visokiom raidem ir t.t.- man tai toks vaizdas kad taip siekiama suklaidint vartotoja

As irgi nesuprantu tu raidziu visu, kur a lia galiojimo laikas doh.gif galetu normaliai uzrasyt ir viskas... o dabar g.gif
Atsakyti
eurokose yra taip: na beveik visada : jei prekes galiojimas baigias, tai ja papigina, na ir kitur taip buna. tad as pirkdama kosmetika visad pasiziuriu i galiojimo laika. o eurokose man patinka plauku prieziuros priemones, kapsules plaukams, tikrai veiksmingas dalykas 4u.gif
Atsakyti
Nu ir ka tada pardavejos dare? blink.gif Jauciu as ir kokio sh esu nusipirkus, nes niekad neziuriu i datas, bet, kad nagu lakus ten pasenusius pardavineja, tai zinau, nes pati esu pataikius jau 3 k. Nu, bet suprantu, mazi tie lako buteliukai, sunku suziuret. kita vertys, uz ka joms alga moka??? ohmy.gif
Atsakyti
QUOTE(Misse @ 2008 09 04, 21:46)
Nu ir ka tada pardavejos dare? blink.gif Jauciu as ir kokio sh esu nusipirkus, nes niekad neziuriu i datas, bet, kad nagu lakus ten pasenusius pardavineja, tai zinau, nes pati esu pataikius jau 3 k. Nu, bet suprantu, mazi tie lako buteliukai, sunku suziuret. kita vertys, uz ka joms alga moka??? ohmy.gif

Is pradziu bande itikinti, jog cia pagaminimo data doh.gif net kai pirstu pabaksnojau, nutilo. Po to juos nusinese i kambariuka. Bet idomu, ar tik vel man isejus tie losjonai neiskeliavo i lentynas blink.gif doh.gif
Atsakyti
o as nusipirkau krema, tik namie apziurejau, kad jis galiojo iki balandzio menesio blink.gif nunesiau i parde tai dieve, kaip ten stebejos, tikrino penkis kartus ceki, ar tikrai cia ta krema pas juos pirkau. pagaliau pakeite.
Atsakyti

ash kazkada seniai seniai buvau nuspirkus plauku kauke, kuria atsidarius pamaciau pelesiu padengta pavirshiu smile.gif Gerai, kad buvau netoli nuejus,tai grozai atgal ir pakeite, bet tai buvo priesh 4 metus kokius smile.gif

Bet ish esmes tai nereikia del tokiu dalyku kaltinti pardaveju, juk ne jos sugalvoja nupiginti besibaigiancio galiojimo prekes ir pan.Liepia valdzia tai ir laiko lentynose.
Atsakyti
QUOTE(GinCherry @ 2008 09 04, 23:31)
ash kazkada seniai seniai buvau nuspirkus plauku kauke, kuria atsidarius pamaciau pelesiu padengta pavirshiu  smile.gif Gerai, kad buvau netoli nuejus,tai grozai atgal ir pakeite, bet tai buvo priesh 4 metus kokius smile.gif

Bet ish esmes tai nereikia del tokiu dalyku kaltinti pardaveju, juk ne jos sugalvoja nupiginti besibaigiancio galiojimo prekes ir pan.Liepia valdzia tai ir laiko lentynose.

Bet juk buna ir nenupigintu su pasibaigusiais galiojimo laikais, kaip tada? doh.gif nezinau, is tikruju, kas toms pardavejoms i pareigas ieina, bet manau, kad jos turi kazkokia tvarka daryt, nemanau, kad valdzia liepia apgaudinet zmones, jiems tai tikrai reklamos nepadarytu schmoll.gif
O ir siaip man nepatinka, kad tos pardavejos net nezino kokiu pvz plauku galiuku serumu yra parduotuveje... juk apie asortimenta turetu si ta zinot... vienakart kai pati pirkau, tai moteris klause pardavejos, tai ta tik aliejus rodyt pradejo, neiskenciau - pati pasakiau, kur tie serumai sudeti ir kaip atrodo doh.gif
Atsakyti