Įkraunama...
Įkraunama...

Eurokos kosmetika

QUOTE(sultru beauty @ 2008 09 12, 22:02)
ikisiu savo nosyte  blush2.gif
dauguma paakiu kremu veikia tokiu principu (jei cia kalbama ne apie alergini patinima)..tiesiog oda lengvai patindama issitempia,va jums ir stangrinamasis poveikis,ir stai kodel nustojus naudot krema,poveikio nelieka...

Na nemanau, kad man reikia, jog stangrintu, tiesiog profilaktiskai nuo mimikos rauksliu bei kad lengvai padrekintu... kazin ar tokiu kremuku yra, nes dauguma brandziai odai skirti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitutexe @ 2008 09 12, 22:09)
Na nemanau, kad man reikia, jog stangrintu, tiesiog profilaktiskai nuo mimikos rauksliu bei kad lengvai padrekintu... kazin ar tokiu kremuku yra, nes dauguma brandziai odai skirti unsure.gif

na dar pasikartosiu čystaja linija man juodai graužė paakius, bet daug kas gyrė, gal tik aš tokia jautruolė g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitutexe @ 2008 09 12, 23:09)

as ir nesakau,kad jum reikia,tiesiog komentavau pasisakyma apie patinimus wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Juxt @ 2008 09 12, 21:11)
na dar pasikartosiu čystaja linija man juodai graužė paakius, bet daug kas gyrė, gal tik aš tokia jautruolė  g.gif

drinks_cheers.gif man irgi grauze unsure.gif
Atsakyti
Nusipirkau dienini kremuka AA rozines serijos, jautriai odai. Anksciau bandziau tonika sitos serijos, labai patiko, dabar ir kremukas patinka, lengvas, gerai drekina. 4u.gif

Gal galite is Eurokos rekomentuoti gera sveitikli kunui?
Atsakyti
QUOTE(Lena.lt @ 2008 09 17, 11:53)
Nusipirkau dienini kremuka AA rozines serijos, jautriai odai. Anksciau bandziau tonika sitos serijos, labai patiko, dabar ir kremukas patinka, lengvas, gerai drekina.  4u.gif

Kazkur skaiciau kad joanna neblogi sveitikliai, pati dar nebandiau bet vis knieti lotuliukas.gif
Atsakyti
"Joanos" turiu duso zele braskine, bet ja galima ir i vonia pilti - kvapas wub.gif
Atsakyti
Siandien nusipirkau 'eurokos' tonika veidui magrav frutti sausai odai ir jojobos alieju. Tonika jau bandziau tai visai patiko, o alieju bandysim vakare 4u.gif
Atsakyti
šiandien nusipirkau essence ilgalaikį akių konturų pieštuką išsukamą , tai pasirodė labai geras wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fantutee: 17 rugsėjo 2008 - 19:14
QUOTE(Lena.lt @ 2008 09 17, 11:53)

tikrai galiu 4u.gif thumbup.gif yra toks sveitiklis vadinai Asorty,sudeti prie kvapniosioskosmetikos,jis yra su miskouogu kauliukais, nerealiai patiko, wub.gif
Atsakyti
Nusipirkau Essence seselius - spalvos grazios, bet po puses dienos subega rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(_Kere_ @ 2008 09 26, 08:47)
Nusipirkau Essence seselius - spalvos grazios, bet po puses dienos subega rolleyes.gif

gerai kad nepirkau, nors buvo tokia mintis sovus, spalvos tai visai nieko tokios
Atsakyti