Įkraunama...
Įkraunama...

Eurokos kosmetika

QUOTE(_Kere_ @ 2008 09 26, 08:47)
Nusipirkau Essence seselius - spalvos grazios, bet po puses dienos subega rolleyes.gif

man sitie seseliai laiko lygiai taip pat gerai kaip ir kiti smile.gif bet siaip man absoliuciai visi seseliai be pagrindo subega, todel dziaugiuosi ji atradusi.
Atsakyti
KLausiau kitoj temoj, bet niekas neatsakė, tai paklausiu čia. Mačiau Eurokos yra nuolaida Clinians akių makiažo valikliui, galvoju gal nusipirkt g.gif . Tai norėčiau atsiliepimų apie jį. 4u.gif
Dar gal galėtumėt rekomenduot kokį kremą veidui, mano oda mišri(tik man toks klausimėlis iškilo-kokį kremą naudot tokiu metu-drėkinantį ar maitinantį, ar yra tarp jų koks skirtumas?)
Ir dar galvoju įsigyt Fruttini lūpų balzamą, ar jie verti dėmesio?

Va kiek daug aš čia klausimų uždaviau, taigi, mielosios, laukiu jūsų nuomonių 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Caras* @ 2008 10 16, 20:38)
KLausiau kitoj temoj, bet niekas neatsakė, tai paklausiu čia. Mačiau Eurokos yra nuolaida Clinians akių makiažo valikliui, galvoju gal nusipirkt g.gif . Tai norėčiau atsiliepimų apie jį.  4u.gif
Dar gal galėtumėt rekomenduot kokį kremą veidui, mano oda mišri(tik man toks klausimėlis iškilo-kokį kremą naudot tokiu metu-drėkinantį ar maitinantį, ar yra tarp jų koks skirtumas?)

Va kiek daug aš čia klausimų uždaviau, taigi, mielosios, laukiu jūsų nuomonių 4u.gif

tokiu metu labiau maitinamasis kremas tinka, nes tuoj šalčiai ateis biggrin.gif o nuo drėkinančio per šalčius kraujagyslės (kapiliarai) sutrūkinėja mirksiukas.gif bet kol šalčių nėra, mišriai odelei drėkinantis labiau blush2.gif čia mano nuomonė biggrin.gif
Atsakyti
KLausiau kitoj temoj, bet niekas neatsakė, tai paklausiu čia. Mačiau Eurokos yra nuolaida Clinians akių makiažo valikliui, galvoju gal nusipirkt g.gif . Tai norėčiau atsiliepimų apie jį.  4u.gif

Turi fruttini lupu balzama tubeleje su pasiflorom, tai siaip visai nieko man tik kad lipnokas
Atsakyti
Fruttini gal kokius 4 turėjau, vis dovanodavo man. Tai jis tik dėl kvapo ir saldumo skonio. Šiaip man nuo jo sausėjo lūpos 4u.gif
Atsakyti
Oi mergaitės, prisiskaičiau aš čia pagyrų ir nusipirkau šiandien fruttini lūpų balzamuką doh.gif . Ir iš karto juo nusivyliau verysad.gif . Išuosčiau visus kūno losjonus iš tos serijos, labaiausia patiko pasionfruit, tai ir balzamuką tokį prigriebiau, bet kai atsidariau aį tą kubiliuką tai kvapas man visai losjono kvapo nepriminė ir tas saldumas ant lūpų man visai nepatiko schmoll.gif .
Atsakyti

Turejau clinians kazkada, labai prastas, naudojau veidui, bet ne paakiams, nepatarciau pirkti, nes akis griauze ir siaip toks nieko gero ax.gif Jau geriau akiu zonai su tokiais 'papigiais' dalykais neeksperimentuoti ax.gif
Atsakyti
Prisipirkau is "eveline" serijos :
1. makiazo valikli "3in1" su kalogenu - liuks nuvalo;
2. tonika problemiskai odai;
3. krema problemiskai odai, drekinanti.

Rezultatas - per 3 dienas neliko nei vieno spuogelio, kurie kazkodel buvo pradeje kilti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Hottea @ 2008 11 07, 14:01)
Prisipirkau is "eveline" serijos :
1. makiazo valikli "3in1" su kalogenu - liuks nuvalo;
2. tonika problemiskai odai;
3. krema problemiskai odai, drekinanti.

Rezultatas - per 3 dienas neliko nei vieno spuogelio, kurie kazkodel buvo pradeje kilti bigsmile.gif

kaip tas kremas atrodo? nes argi ziurinejau kazka i ta puse is eveline, taciau radau kazkoki su triklozanu ir nusprendziau kad nesu tiek spuoguota ax.gif
Atsakyti
mergaitės, noriu paklaust, kuriose Eurokos pardėse Vilniuj gaunat pirkti Essence akių makiažo valiklio? 4u.gif (aš jau gal 3-ose neradau wink.gif )
Atsakyti
QUOTE(ricci @ 2008 10 17, 19:15)
Turejau clinians kazkada, labai prastas, naudojau veidui, bet ne paakiams, nepatarciau pirkti, nes akis griauze ir siaip toks nieko gero ax.gif Jau geriau akiu zonai su tokiais 'papigiais' dalykais neeksperimentuoti ax.gif

Tuėjau Clinians kremą veidui, labai patiko, gerai susigeria, kvepia skaniai, akių negraužė, o paakiams nesu tokio turėjusi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Bahama mama @ 2008 11 07, 16:51)
mergaitės, noriu paklaust, kuriose Eurokos pardėse Vilniuj gaunat pirkti Essence akių makiažo valiklio?  4u.gif  (aš jau gal 3-ose neradau wink.gif )

jau radau clap.gif savo vietinėj parduotuvytėj, kur anksčiau kiek užeidavau vis nebūdavo. Tuo pačiu dar ir Geomar anticeliulitinio šaldančio purvo pakelį pagriebiau rolleyes.gif Mačiau Clinians produkcijai nemažai nuolaidų ax.gif
Atsakyti