Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

Del tu klevo lapu tai ir man labai juokinga buna, kai degalinej pasiteirauju ar turi biggrin.gif Tai dar perklausia "ko tokiu??? nea, neturim..." doh.gif bet jei ju nera, tai ir bausti dar negali, kad be ju vazinesim....
Atsakyti
QUOTE(slyva @ 2008 08 31, 18:32)
Del tu klevo lapu tai ir man labai juokinga buna, kai degalinej pasiteirauju ar turi biggrin.gif Tai dar perklausia "ko tokiu??? nea, neturim..." doh.gif bet jei ju nera, tai ir bausti dar negali, kad be ju vazinesim....

o mane siandien neste degalinej mokino: kam tau tu zaliu lapu, uzsiklijuok 70 ir vazinek lotuliukas.gif
Atsakyti
aš šian Trevenos irgi neradau lapų, o taip jau norėjau pasipuošt biggrin.gif
Atsakyti
straipsneli skaiciau kad 2sav atseit policija nebaus del klevo lapu
jei rasiu str-idesiu mirksiukas.gif
Papildyta:
Nuo rugsėjo “Riboto greičio” (70 km/h) ženklą keičiančio klevo lapo formos skiriamojo ženklo kraštinės ilgis – nuo 150 mm iki 200 mm. Pradedantys vairuotojai turės jį tvirtinti ant automobilių priekinės ir galinės dalių.

„Rugsėjo mėnuo, medžiai meta lapus, o čia reikia klijuotis, - VZ.LT juokauja Vidmantas Pumputis, Susisiekimo ministerijos Saugaus eismo departamento direktoriaus pavaduotojas. – Yra numatytos sankcijos, nuo 20 iki 40 Lt, jeigu nebus klevo lapo. Galiu jus patikinti, kad pirmosiomis savaitėmis policijos pareigūnai dar žiūrės tolerantiškai ir atlaidžiau, dažniausiai įspės, paklaus, ar vairuotojai tikrai nežinojo“.

Pasak pašnekovo, ministeriją jau užplūdo pasiteiraujantys lipdukus su klevo lapais ketinančių gaminti įmonių skambučiai, o jau rugpjūtį jie turėtų pasirodyti degalinėse.

"Ribotas greitis" kelio ženklas ("70 km/h"), taip pat neišnyksta. Jis ir toliau turės būti lipinamas ant automobilių, vežančių pavojingus ar sunkius krovinius, kurių maksimalus greitis mažesnis už maksimalų keliuose leidžiamą greitį ir t.t.

Neturintiems 2 metų vairavimo stažo vairuotojams ir toliau leidžiama važiuoti automagistralėse ir greitkeliuose ne didesniu kaip 90 km/h greičiu, kituose keliuose – ne didesniu kaip 70 km/h greičiu.

tik cia is beveik men senumo str istrauka mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo comep: 31 rugpjūčio 2008 - 18:47
laba 4u.gif

ryt mano kieme iškilminga diena biggrin.gif 70 ženkliuko nuėmimo ceremonija biggrin.gif ryt kaip tik du meteliai, tai draugams juokauju apie iškilmes biggrin.gif
QUOTE(Basava @ 2008 08 31, 17:34)
sveikos vairuotojos 4u.gif noreciau ir as i jusu buri ax.gif

įtraukiau į sąrašiuką mirksiukas.gif

Atsakyti
as snd jau grizau i kauna po atostogu
1. pati parvairavau,zinokit blogai,vis dar blogai-persirikiuoti visiskai nemoku,man visiskai tas veidrodelis nieko nesako,nesuprantu atstumo,tai su mb pesemes visa kelia verysad.gif
2. kieman grizus staciau sikniuku auto,ir vaziuoju kol atsirems ratai i bordiura (na as jau zinau jo auksti,kad saugus) vel gavau velniu-o ka jei butu cia aukstas blink.gif nu tai kad as zinau jog neaukstas.... verysad.gif
3. ismasciau ka reiktu daryti su klevuku priekyje,nes gale zenklas dabar paremtas,kleva ir remciau, ogi ji is vidaus aukstyn kojom tvirtinsiu prie skydelio nuo saules keleivio puseje,ir kai as vairuosiu (kada nors) nuleisiu ta skydeli,ir is lauko jis bus jau 'normalioj pozoj' ir bus issprestas sis reikalas
4. sugedo auto,tiesiog isprotejo, tai nesikuria,tai nesirakina,lemputes nieko nerodo,signalizacija savo serenadas traukia,karta teko mane uzstumti,o jos technikine baigiasi uz pusantros sav
va, pasiguodziau verysad.gif
Atsakyti
Nestta,sveikinimai nuosirdziausi! Su rytdienos iskilmemis,taip sakant 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
labas visoms smile.gif
As priimsit mane i savo buti? blush2.gif
Teises issilaikaiu siu metu vasario menesi, o vazineju nuo birzelio pabaigos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2008 08 31, 20:36)
Nestta,sveikinimai nuosirdziausi! Su rytdienos iskilmemis,taip sakant 4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  thumbup.gif

ačiū 4u.gif

sakiau ženkliuką dar paliksiu iki tol, kol rasiu ką į jo vietą priklijuoti. nes pas mane toj vietoj, kur 70 ženkliukas, tai nuo vokiečių D lipduko liko negražumų. tai mačiau pirkt gėlyčių žiedelių tokių, tai gal tą prie mašiniuko spalvos prisiderinsiu.. arba jei rasiu, tai amstaf'o lipduką nusipirksiu arba pasidarysiu g.gif smile.gif
QUOTE(taniuta @ 2008 08 31, 20:38)
labas visoms smile.gif
As priimsit mane i savo buti?  blush2.gif
Teises issilaikaiu siu metu vasario menesi, o vazineju nuo birzelio pabaigos smile.gif

sveika prisijungus 4u.gif jei nori į sąrašiuką, tai parašyk tikslią teisių išlaikymo datą mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nestta @ 2008 08 31, 20:46)
a

sveika prisijungus 4u.gif  jei nori į sąrašiuką, tai parašyk tikslią teisių išlaikymo datą mirksiukas.gif

2008m vasario 15 diena
Atsakyti
QUOTE(taniuta @ 2008 08 31, 20:57)
2008m vasario 15 diena

jau įtraukiau į sąrašiuką mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nestta @ 2008 08 31, 21:14)
jau įtraukiau į sąrašiuką mirksiukas.gif

Aciukas smile.gif tikiuosi isiliesiu i jusu buri smile.gif
Atsakyti