Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

QUOTE(taniuta @ 2008 08 31, 21:19)
Aciukas smile.gif tikiuosi isiliesiu i jusu buri smile.gif

drąsiai 4u.gif vairuok, vairuok ir vairuok, pasipasakok įspūdžius ir nuotykius ir pamatysi kaip įsiliesi į mūsų gretas thumbup.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nestta @ 2008 08 31, 21:21)
drąsiai 4u.gif  vairuok, vairuok ir vairuok, pasipasakok įspūdžius ir nuotykius ir pamatysi kaip įsiliesi į mūsų gretas thumbup.gif  mirksiukas.gif

Vairuoju vairuoju smile.gif o ka daryt, kai as seimoj vienintele tokia? g.gif MB schmoll.gif schmoll.gif
va tau ir XXI amzius blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(taniuta @ 2008 08 31, 21:48)
Vairuoju vairuoju smile.gif o ka daryt, kai as seimoj vienintele tokia?  g.gif  MB  schmoll.gif  schmoll.gif
va tau ir XXI amzius  blush2.gif

alia tikrai.. va moteros jamą viršų XXI amžiuje thumbup.gif biggrin.gif
Papildyta:
kitty23, čia vis plepi su mumis kartu, bet tavo duomenų sąrašiukui aš neturiu ax.gif ar tų jų nedavei ir nenori į sąrašiuką? ar aš juos gal netyčia praleidau? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Nestta @ 2008 08 31, 22:19)
alia tikrai.. va moteros jamą viršų XXI amžiuje thumbup.gif  biggrin.gif

thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Nestta @ 2008 08 31, 19:32)
įtraukiau į sąrašiuką mirksiukas.gif

aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(taniuta @ 2008 08 31, 20:48)
Vairuoju vairuoju smile.gif o ka daryt, kai as seimoj vienintele tokia?  g.gif  MB  schmoll.gif  schmoll.gif
va tau ir XXI amzius  blush2.gif

MB irgi nevairuoja,nors jau 10 metu teises dulka stalciuje...ir masina jis nupirko,bet kolkas net nenori vairuot schmoll.gif bet man dar geriau nuo to thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ashiuke @ 2008 08 31, 22:52)
MB irgi nevairuoja,nors jau 10 metu teises dulka stalciuje...ir masina jis nupirko,bet kolkas net nenori vairuot schmoll.gif bet man dar geriau nuo to thumbup.gif

maniskis gal kokiu 10 metu mokyklinius turi (jei ne daugiau) blush2.gif bet gal ir gerai, kad nevairuoja, nes dabar kai vaziuojam, tai tik ir girdziu- varyk, spausk, ko velkiesi, kam tas posukis cia gali nerodyti doh.gif doh.gif vazinetojas didysis doh.gif doh.gif
viena karta vos neislaipinau sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo taniuta: 31 rugpjūčio 2008 - 22:07
QUOTE(taniuta @ 2008 08 31, 22:06)
maniskis gal kokiu 10 metu mokyklinius turi (jei ne daugiau)  blush2.gif bet gal ir gerai, kad nevairuoja, nes dabar kai vaziuojam, tai tik ir girdziu- varyk, spausk, ko velkiesi, kam tas posukis cia gali nerodyti  doh.gif  doh.gif vazinetojas didysis doh.gif  doh.gif
viena karta vos neislaipinau sad.gif

maniskis tai nekomentuoja mano vairavimo thumbup.gif kai vaziuojam apie vairavima nesnekam thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ashiuke @ 2008 08 31, 23:09)
maniskis tai nekomentuoja mano vairavimo thumbup.gif kai vaziuojam apie vairavima nesnekam thumbup.gif

sekasi smile.gif matyt jo nenervina tavo vairavimas smile.gif
Atsakyti
Na siandien ryte tai i darba dar su malonumu atvaziavau. Bet kas vakare darsysis tai jau nujauciu doh.gif Baigesi superinis vasarinis vazinejimas be kamsciu verysad.gif
O mes su vyru dabar vis nepasidalinam, kuriam vairuot ir su kieno masina, kai kur nors vaziuojam. Tai dazniausiai vairuojam vienas i viena puse, kitas atgal lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2008 08 28, 21:42)
Ir sakai nesi uzgesusi be gazo posukyje vaziuodama,hmm,yra trys variantai-arba vairuoji automata,arba vaziuoji pirmu begiu,arba laikai ismynus sankaba posukyje (netikes iprotis)-prisipazink,kuris tinkamas? 4u.gif

Nei vienas tongue.gif Posūkis posūkiui nelygus, ne visur reik stabdyt, ne visur gazą spaust.
O dėl ABS nesutinku, kaip ir dėl to, kad kai mašina slysta ją galima valdyti. Lenktynininkai to mokosi metų metus. Jei tu esi tiek patyrusi kad gali valdyti, tai puiku. Bet manau, kad daugiau kaip pusė LT vairuotojų nėra patyrę, todėl tiek ABS, tiek ASC ar AST yra reikalingos sistemos, tik nereik užmiršt, kad jos viso darbo nepadarys, tik palengvins.
Atsakyti
QUOTE(pikkolo @ 2008 09 01, 08:43)
Nei vienas  tongue.gif Posūkis posūkiui nelygus, ne visur reik stabdyt, ne visur gazą spaust.
O dėl ABS nesutinku, kaip ir dėl to, kad kai mašina slysta ją galima valdyti. Lenktynininkai to mokosi metų metus. Jei tu esi tiek patyrusi kad gali valdyti, tai puiku. Bet manau, kad daugiau kaip pusė LT vairuotojų nėra patyrę, todėl tiek ABS, tiek ASC ar AST yra reikalingos sistemos, tik nereik užmiršt, kad jos viso darbo nepadarys, tik palengvins.

Ta moka ne tik lenktynininkai,bet ir visi profesionalai,taip pat siai kategorijai abs irgi nereikalingas,vnz.,be abs vaziuoji kitaip,su abs dar kitaip(kitaip reikia stabdyti).Darbo masinoj pas mane abs neveikia,ir as jo nepasigendu kazkaip,ir taip gerai thumbup.gif Kaip vienas kolega darbe pasake-geram vairuotojui abs nereikalingas smile.gif Ir niekas man jo netvarko smile.gif
Beje,jei intensyviai mokysies tai nereikes ir metu metus mokytis (as,sakau,tik du su puse metu kazkur vairuoju),as pramokau greiciau,kazkaip pavyksta issisukti.Kol dar to nemokejau,beje,irgi kazkaip issisukdavau,intuityviai,labai gyvent noresi-suvaldysi masina smile.gif Pamegink ziema kai bus ledas i kokia aikstele ar ant ezeto nuvaziuoti ir paslidineti su masina,jei galas varomas tai isvis smagu turetu buti (arba dabar ant palaido zvyro),tada suprasi ,apie ka as cia mirksiukas.gif 4u.gif
Ir ne patyrime cia esme,tiesiog daug islieto prakaito aiksteleje,sunaudoto benzino ir sudegintu kaladeliu-is to ir rezultatas biggrin.gif
Atsakyti