Įkraunama...
Įkraunama...

Kur dažotės?

Apklausa: Kurioj namu vietoj malivojatės? :) (557 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
QUOTE(xlr @ 2005 07 20, 17:25)
Man yra 20 metuku. Nesijuokit is manes, as ir be makiazo grazi smile.gif
Bet noriu ismokt dazytis...

nuo tušo manau reiktų pradėt ax.gif
Atsakyti
Nuo kokio tuso? Kokios firmos koks geriausias?
Atsakyti
QUOTE(xlr @ 2005 07 22, 16:05)
Nuo kokio tuso? Kokios firmos koks geriausias?

žiūrint ko nori iš blakstienų rolleyes.gif ar nori, kad jos būtų tankios ar riestos ar ilgos? ar ir tokios ir anokios ax.gif
Atsakyti
va čia yra tema apie blakstienų tušus, pasiskaityk, manau tikrai išsirinksi 4u.gif
Atsakyti
koridoriuje, nes ten galiu prieiti prie pat veidrodžio, kitur trukdo kriauklė arba spintelės.
Atsakyti
Aciu aciu. Noriu, kad blakstienos butu ilgos, tankios, grazios vienu zodziu. O kaip jums tas kur 2 sepeteliai? Vienas baltas kitas juodas.
Atsakyti
QUOTE(xlr @ 2005 07 22, 16:45)
Aciu aciu. Noriu, kad blakstienos butu ilgos, tankios, grazios vienu zodziu. O kaip jums tas kur 2 sepeteliai? Vienas baltas kitas juodas.

pati nebandžiau, bet šitam forume skaičiau atsiliepimus smile.gif įvairios nuomonės, bet man rods daugumai jis nelabai schmoll.gif čia apie L'orealio dvipusį
Atsakyti
radau temoje apie tusus gera nuomone apie ARTDECO nr.11 Idomu, jis man tiktu?
Atsakyti
QUOTE(xlr @ 2005 07 22, 17:02)
radau temoje apie tusus gera nuomone apie ARTDECO nr.11 Idomu, jis man tiktu?

pamėgink ir sužinosi mirksiukas.gif
Atsakyti
Dažausi dažniausiai vonioje smile.gif Kartais, bet labai retai - kambaryje biggrin.gif
Atsakyti
Reiks pameginti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(xlr @ 2005 07 22, 16:45)

Man Loreal'io dvipusis tai labai geras thumbup.gif o kitoms jis nepatinka... smile.gif
Atsakyti