Dažausi miegamajam, nes ten apšvietimas natūralus būna geras, ir viskas labai puikiai matosi. Stovėdama. Susikraunu viską ant stalo ir maliavojuos prieš veidrodį.
As dazausi vonioje ir stovedama,o kai pasidazau ,ciumpu veidrodi ir prie lango begu chekint ar normaliai dienos sviesoj ziurisi.Protingiausia butu prie lango spaklintis
prabalsavau uz miegamaji nors istikruju visuomet namu bibliotekoje makliavojuosi nes ten yra visa mano kosmetika (ir kuno ir veido ir dekoratyvine) sudeta i tokia besisukancia ratu veidrodine spinta o siaip dazausi atsistojusi ir dazniausiai atsiklaupusi ant tos spintos arba viena koja uzdejusi ant spintos (taip darau kai niekur neskubu) o po to lauke mazame veidrodelyje patikrinu ar viskas ok atrodo
dazausi vonioje, stovedama
kasdien, skubant i darba, toks tas dazymasis, tusu akis perbrauki ir leki

kasdien, skubant i darba, toks tas dazymasis, tusu akis perbrauki ir leki

Vonioj arba koridoriuj

Dazausi kambaryje savo, kadangi veidrodis atremtas i grindis tai dazausi atsisedus ant grindu
Visada isijungiu shviesa, nebent jei dazausi veidrodi pasidejus ant palanges.Nepatinka vonioj, koridoriuj, nes man reikia arti prieiti prie veidrodzio
Galiu dazytis ir stovedama, bet smagiau sedint arba klupint ant grindu, fotelio ir etc.

dazausi visur kur tik papuola (pagal aplinkybes) bet dazniausiai prie kompo stalo arba miegamajam sededama ant grindu

QUOTE(nancy @ 2006 05 07, 20:57)
prabalsavau uz miegamaji nors istikruju visuomet namu bibliotekoje makliavojuosi nes ten yra visa mano kosmetika (ir kuno ir veido ir dekoratyvine) sudeta i tokia besisukancia ratu veidrodine spinta o siaip dazausi atsistojusi ir dazniausiai atsiklaupusi ant tos spintos arba viena koja uzdejusi ant spintos (taip darau kai niekur neskubu) o po to lauke mazame veidrodelyje patikrinu ar viskas ok atrodo
o kodėl bibliotekoje

Visada dazausi kambaryje prie lango. Prie naturalios sviesos, kad matyciau, kaip atrodysiu isejusi i gatve.
Dažniausiai dažausi vonioje, kartais tenka ir koridoriuje ir svetaineje. be abejo, viską atlieku stovėdama, nes veidrodis virš kriauklės pakabintas, tai nelabai prisėsi
Nebent būtų baro kėdė vonioje

Kambary, ant sofos, tarp kelių įsikišu veidrodį, šalia kosmetinė su visais špakliais, ir dažausi, langas netoli, tai matau viską natūralioj šviesoj 

Namie, darbe tik pataisau