Įkraunama...
Įkraunama...

Kur dažotės?

Apklausa: Kurioj namu vietoj malivojatės? :) (557 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
Vonioje 4u.gif
Atsakyti
Dažausi savo kambaryje, kadangi veidrodis didelis įtaisytas ant spintos slankiojančiomis durimis, o paslinkus veidrodį spintoje viena lentyna kaip tik skirta kosmetikai susikrauti. Tad patogu, viskas vienoje vietoje smile.gif
Atsakyti
Kambaryje. Ir stovedama ir sededama - pagal poreiki. rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo braskel: 28 rugpjūčio 2006 - 20:48
Vonioje, nes ten visa kosmetinė. Bet po to su veidrodėliu bėgu prie lango ir žiūriu kur ką prichaltūrinau mirksiukas.gif . Suprantu, kad nepatogu, bet kambaryje tikrai neplanuoju statyti veidrodžio, prie kurio maliavočiausi smile.gif
Atsakyti
Dažausi dažniausiai koridoriuje, nes anksčiau už vyrą keliuosi ir nenoriu jam trukdyti miegoti blush2.gif jei labai skubu dažausi pusryčiaudama virtuvėje ax.gif
Bet apskritai jaučiu nėra patogios vietos namie dažytis blink.gif nes man vis kažkas blogai doh.gif
Atsakyti
Aš dažniausiai dažausi vonioje, ten apšvietimas labai geras ir dar virš veidrodžio lemputė yra.
Jeigu noriu tik tušu blakstienas paryškinti, tai pasidažau drabužinėje.
Atsakyti
na as tai irgi dazausi vonioje nes virs veidrodzio yra itaisyta dienine lempa ar kaip ji ten vadinasi,nu bet labai gerai apsviecia, na o kartais tai dazausi savo kambaryje pries langa, lb gerai matosi thumbup.gif
Atsakyti
Vonioje ir atsistojus, kitur nėra tokio patogaus veidrodžio.
Atsakyti
Dazausi virtuvej atsigrezusi i langa. Kadangi blogai matau tau naudojuos mazu veidrodziu, o po to vonioje prie stipraus apsvietimo pataisau.
Atsakyti
Man patogu dažytis virtuvėje, nes čia yra nemažas veidrodis, ir niekam netrukdau atsikėlusi ryte smile.gif
Atsakyti
dažausi vonioje, nes ten geriausias apšvietimas
Atsakyti
Dažaus vonioj , nes ten visi daiktai , tai labai patogu , be to veidrodis ne iki žemės ir yra ta tokia lentynėlė ant jos susidedu viską , o dažaus tai stovėdama , nežinau man sėdint nepatogu.
Atsakyti