Dažausi savo kambaryje, kadangi veidrodis didelis įtaisytas ant spintos slankiojančiomis durimis, o paslinkus veidrodį spintoje viena lentyna kaip tik skirta kosmetikai susikrauti. Tad patogu, viskas vienoje vietoje

Kambaryje. Ir stovedama ir sededama - pagal poreiki.

Vonioje, nes ten visa kosmetinė. Bet po to su veidrodėliu bėgu prie lango ir žiūriu kur ką prichaltūrinau
. Suprantu, kad nepatogu, bet kambaryje tikrai neplanuoju statyti veidrodžio, prie kurio maliavočiausi

Aš dažniausiai dažausi vonioje, ten apšvietimas labai geras ir dar virš veidrodžio lemputė yra.
Jeigu noriu tik tušu blakstienas paryškinti, tai pasidažau drabužinėje.
Jeigu noriu tik tušu blakstienas paryškinti, tai pasidažau drabužinėje.
na as tai irgi dazausi vonioje nes virs veidrodzio yra itaisyta dienine lempa ar kaip ji ten vadinasi,nu bet labai gerai apsviecia, na o kartais tai dazausi savo kambaryje pries langa, lb gerai matosi

Dazausi virtuvej atsigrezusi i langa. Kadangi blogai matau tau naudojuos mazu veidrodziu, o po to vonioje prie stipraus apsvietimo pataisau.
Man patogu dažytis virtuvėje, nes čia yra nemažas veidrodis, ir niekam netrukdau atsikėlusi ryte

Dažaus vonioj , nes ten visi daiktai , tai labai patogu , be to veidrodis ne iki žemės ir yra ta tokia lentynėlė ant jos susidedu viską , o dažaus tai stovėdama , nežinau man sėdint nepatogu.