Įkraunama...
Įkraunama...

Ką Dievas sujungė...

QUOTE(Dagilis @ 2008 09 10, 17:17)
<...>

Tu čia viską teisingai susakei. Aš ir pati nesu iki galo apsisprendusi, kaip geriau. Iš esmės jeigu tiki Dievu, bet netiki Bažnyčia, tai tau kaip ir neturėtų būti skirtumo, ar tu į bažnyčią eisi tuoktis, ar į CMB. Jeigu tai darysi iš pagarbos savo tėvams ir seneliams, Dievas tai žinos ir supras tave, ir nelaikys to kažkokiu apgaudinėjimu. Tiesiog tu parodysi meilę artimiesiems (čia jau kartojuosi).
Dabar iš kitos pusės pažiūrėjus. Į bažnyčią susirenka tuo tikintys žmonės (čia atmetu tuos atvejus, kai einama dėl akių). Jie sukuria kažkokį energetinį lauką, jie kartu iš jo pasisemia energijos, apsikeičia. Dabar ateinu aš, nelabai tikintis tuo, kas ten vyksta. Taigi aš galiu sugriauti tą jų sukurtą energiją. Va aš to bijau, bijau jiems pakenkti savo netikėjimu.
Atsakyti
QUOTE(Meškuolė @ 2008 09 10, 17:46)
Jie sukuria kažkokį energetinį lauką, jie kartu iš jo pasisemia energijos, apsikeičia. Dabar ateinu aš, nelabai tikintis tuo, kas ten vyksta. Taigi aš galiu sugriauti tą jų sukurtą energiją. Va aš to bijau, bijau jiems pakenkti savo netikėjimu.

Religijos agregorų nesugriausi, nesuardysi- jie labai stiprūs.
Atsakyti
Kadangi nusprendėm mes su vyru susieti Santuokos saitus, o ne tėvai nusprendė, kad laikas mums tuoktis, tai ir mes sprendėm kaip tai darysime. Tėvai neturėjo jokios tam galios, tik patarimo, pagalbos, bet ir tai tik tiek, kiek mes patys leidom. Juos labai mylim, gerbiam, bet svarbius gyvenimo momentus sprendžiam patys. Todėl nesuvokiu kaip galima aklai klausyti ir daryti tai, kas yra nepriimtina. Na nebent visiškoje jų kišenėje sėdima tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2008 09 10, 18:26)
Na taip, dabartinei indigo kartai yra dzin tėvų nuomonė. Aš priklausau tai kartai, kuri savo tėvus gerbė, jų prisibijojo ir klausė...Todėl dariau, kaip jie norėjo.

Ne dzin, tevus gerbiu ir isklausau ju nuomone, bet kadangi jau 18 biggrin.gif ir daugiau, tai elgiuosi pagal savo isitikinimus. Gal zmones skirtingai bresta, juk kitam ir 40, o jis dar bega pas mamyte pasitarti, kaip su zmona konflikta spresti blink.gif. Cia niekam to netaikau, tiesiog samprotauju.

QUOTE(Meškuolė @ 2008 09 10, 18:46)
Tu čia viską teisingai susakei. Aš ir pati nesu iki galo apsisprendusi, kaip geriau. Iš esmės jeigu tiki Dievu, bet netiki Bažnyčia, tai tau kaip ir neturėtų būti skirtumo, ar tu į bažnyčią eisi tuoktis, ar į CMB. Jeigu tai darysi iš pagarbos savo tėvams ir seneliams, Dievas tai žinos ir supras tave, ir nelaikys to kažkokiu apgaudinėjimu. Tiesiog tu parodysi meilę artimiesiems (čia jau kartojuosi).
Dabar iš kitos pusės pažiūrėjus. Į bažnyčią susirenka tuo tikintys žmonės (čia atmetu tuos atvejus, kai einama dėl akių). Jie sukuria kažkokį energetinį lauką, jie kartu iš jo pasisemia energijos, apsikeičia. Dabar ateinu aš, nelabai tikintis tuo, kas ten vyksta. Taigi aš galiu sugriauti tą jų sukurtą energiją. Va aš to bijau, bijau jiems pakenkti savo netikėjimu.

Jei tu zmoniu tikejimas remiasi tik kazkokiomis energijomis ir yra toks silpnas, kad nuo keliu netikinciu - isgaruotu kaip eteris, tai dristu abejoti, ar cia gali kalba eiti apie koki nors tikejima... g.gif Jei zmogus tiki Dievu, kuris yra Asmuo, sukures sia zeme ir visa kita, tai jokie netikintys jo tikejimo nesugriaus. Mano galva, tikejimas kyla is asmeninio patyrimo, kad Dievas tikrai yra, turi buti su juo susitikes (na aisku, ne su baltabarzdiu dieduku, kaip vaizduojama pamaldziuose paveiksluose biggrin.gif ). O jei jau karta tu Ji pazinai, tai ir tikesi, taip, kaip tiki (zinai), kad pats esi ant sio svieto. Tik kiekvienam savas laikas, o gal ne kiekvienam - nezinau g.gif . Netikejimu ne kitiems gali pakenkti, greiciau pats sau. Kai sunku, esi vienas ir nera i ka kreiptis, kieno pagalbos prasyti. Yra juk tokiu situaciju, kad joks zmogus tau nepades. Ne viskas zmogaus rankose...
Atsakyti
Dagili, tau jau 18-a., man dar tik 38-i. Kai tekėjau, man buvo 24 m. Dabar aš leidžiu sau neklausyti tėvų, nes pati esu mama, bet kai man buvo 24 m., jų nuomonė dar buvo labai svarbi...
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2008 09 10, 19:31)
Dagili, tau jau 18-a., man dar tik 38-i. Kai tekėjau, man buvo 24 m. Dabar aš leidžiu sau neklausyti tėvų, nes pati esu mama, bet kai man buvo 24 m., jų nuomonė dar buvo labai svarbi...

Ne, tai zinoma, viskas suprantama, juk kiekvienam savas kelias. Tam ir duotas tas gyvenimas, kad juo eidami mastytume, keistume, ka reikai keisti ir t.t. Galiausiai, ka mes zinome, kaip tas Dievas veikia, kai kartais paklausai zmoniu liudijimu, tai pamatai jog tokiu ivykiu buna, kad net sunku patiketi. Eina zmogus pro sali, uzeina visai netikintis i Baznycia ir bumt kaip su plyta ant galvos biggrin.gif - iseina kitas zmogus... Nebutinai ir Baznycia, ir kavineje gali Dieva sutikti, per kita zmogu, per knyga, per ivykius... Zodziu, dar daug graziu dalyku musu laukia - svarbiausia nenustoti dziaugtis ir buti atviram tam, kas gera.
O man jau daugiau nei 18, jeigu ka ax.gif , bet maziau nei 38 blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2008 09 10, 17:58)
Religijos agregorų nesugriausi, nesuardysi- jie labai stiprūs.

na taip, tikriausia, kai geriau pagalvoji. nors atsižvelgiant į tai, kiek tų tikrųjų katalikų belikę, tai tikriausiai ir katalikybės egregoras silpsta...
Atsakyti
QUOTE(Dagilis @ 2008 10 09, 01:00)
Turbut Dievas visus jau sujunge ir skirtis niekam minciu nekyla, tai ir tema pasibaige hihihi.gif.
Labanaktis  4u.gif

šeštadienį dar tik sujungs biggrin.gif buvo MB išpažinties, tai sako dabar sexo nebus, tai sakau jau kada kunigas pasakys, kad jau sujungė, tai tada jau galima bus?? g.gif o tai kad vakar keikėsi ant valdžios (darbe) tai čia tai galima blink.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2008 10 09, 07:26)
šeštadienį dar tik sujungs biggrin.gif buvo MB išpažinties, tai sako dabar sexo nebus, tai sakau jau kada kunigas pasakys, kad jau sujungė, tai tada jau galima bus?? g.gif o tai kad vakar keikėsi ant valdžios (darbe) tai čia tai galima blink.gif

Tu tik dziaukis, kad tavo MB rupinasi savo dvasiniu gyvenimu 4u.gif.
O siaip tai Jums didziausios laimes ir sekmes, kad viskas butu tikra ir nuosirdu, sestadieni ir visados mirksiukas.gif
wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Dagilis @ 2008 10 09, 11:09)
Tu tik dziaukis, kad tavo MB rupinasi savo dvasiniu gyvenimu  4u.gif.
O siaip tai Jums didziausios laimes ir sekmes, kad viskas butu tikra ir nuosirdu, sestadieni ir visados  mirksiukas.gif
wub.gif

ačiū 4u.gif to iš gyvenimo kartu ir tikiuosi
Atsakyti

! 
Draudžiama: Šiukšlinti (naudoti "SPAM'ą" - Stupid Pointless Annoying Material/Message ).
· rašyti temos neatitinkančias žinutes ("Off-Topic" - bet kokios žinutės, neatitinkančios diskusijos arba forumo temos, laikomos besaikiu šiukšlinimu).
· rašyti žinutes, kuriose atsakoma tik šypsenėlėmis arba vienu žodžiu; jos tai pat laikomos šiukšlėmis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Getter: 09 spalio 2008 - 16:27

! 
Draudžiama: Šiukšlinti (naudoti "SPAM'ą" - Stupid Pointless Annoying Material/Message ).
· rašyti temos neatitinkančias žinutes ("Off-Topic" - bet kokios žinutės, neatitinkančios diskusijos arba forumo temos, laikomos besaikiu šiukšlinimu).
· rašyti žinutes, kuriose atsakoma tik šypsenėlėmis arba vienu žodžiu; jos tai pat laikomos šiukšlėmis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Getter: 09 spalio 2008 - 16:26