Įkraunama...
Įkraunama...

Essence kosmetika

kaip atrodo tas tušo pagrindas? kiek kainavo? labai sudomino smile.gif

pati iš essence turiu tik tušą, lygtais maximum definition, nu oražniam įpakavime mirksiukas.gif visai patinka, kaip už tokią kainą thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo destination: 02 lapkričio 2008 - 15:06
Sunaudojau essence mineralkes jau 2 indelius (2 nr), tiko ir patiko. Tik gal jau i gala kazkiek oda priprato, ar kabukis sustreikavo, bet uzsitepdavo nelygiai. Tai dabar dariau menesio pertrauka ir bandysiu vel naudoti. Drekinamojo kremo netepu pries makijaza, gal tai ir blogai, bet buna nevisiskai susigeria ar pan, ir veliau uztepus pudros isvis kosmaras smile.gif
Kitu essence priemoniu nesu naudojusi, bet artimiausiu metu zadu isbandyti seslius ir tusa (juodoj + rozinej pakuotej)
Atsakyti
Dėl mineralinės tai toks pastebėjimas, bent jau iš mano pusės, kad ji gražiau atrodo ant makiažo pagrindo, nors manasis toks liesas yra, gal geriau sakyčiau kremas su spalva, nes jei tepu be nieko, man negražiai gaunasi, kažkaip nelygiai pasidengia. Kol kas viskas gerai, nesureagavo kažkaip jau blogai. Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
Nusipirkau Essence piestuka nagams, kuris skatina augima. Sumokejau apie 10lt. Is tikro, nesitikejau poveikio ax.gif Bet... Teplioju teplioju kelis kart per diena (nors raso, kad reik tik karta per diena) lotuliukas.gif Ir ka jus manot, mano nagiukai augt pradejo thumbup.gif
Atsakyti
kaip atrodo tas tušo pagrindas? kiek kainavo? labai sudomino

Kainavo tai lyg tai apie 6.50 rolleyes.gif Toks baltas tušas a le, su plaušeliais mirksiukas.gif
Atsakyti
Išbandžiau tušo pagrindą..Net nežinau ar kiek padidino blakstienų apimtį g.gif Žaidimo daugiau,dar tepant tušu reikia gerai užmaskuoti baltas blakstienas, nes jei ne tai bus juodai baltos lotuliukas.gif Turbūt kas rytą tai nebus laiko kada žaisti, bet kartais galima...
Atsakyti
nusipirkau essence lupu blizgesi XXL shine, nu labai esu patenkinta, gan ilgai islaiko, naturaliai atrodo ir labai patiko teptukas. thumbup.gif
Atsakyti
Pasiemiau vakar essence prekiu knygele, dabar ziurineju ir man tokiu klausimuku iskylo, pvz, kas per dalykas, virsutinis akiu seseliu sluoksnis? Ar naudojate kas nors? Ir kaip nagu lakas colour & go? Kaip laikosi, ar gerai dengia? Ir gal bandete kas nors prancuzisko manikiuro piestuka- nagu laka? Idomus ir atrodo, patogus dalykas turetu buti...
Atsakyti
QUOTE(Enary @ 2008 11 14, 11:11)
Pasiemiau vakar essence prekiu knygele, dabar ziurineju ir man tokiu klausimuku iskylo, pvz, kas per dalykas, virsutinis akiu seseliu sluoksnis? Ar naudojate kas nors? Ir kaip nagu lakas colour & go? Kaip laikosi, ar gerai dengia? Ir gal bandete kas nors prancuzisko manikiuro piestuka- nagu laka? Idomus ir atrodo, patogus dalykas turetu buti...

sitas ir daugelis kitu sitos firmos laku yra skystoki, pakankamai ilgai dziuna ir bent jau man labai greitai nusilupa doh.gif
Atsakyti
o man atvirksciai- nagu lakai ilgiau laiko nei geresniu firmu
Atsakyti
O galbūt kas nors naudoja ar bandė Essence skystą pudrą 'Clear & Matt'? Būčiau labai labai dėkinga jeigu parašytumėte atsiliepimus. (:
Beje, čia jos sudėtis, ingredientai. Gal būt kas nors galėtų pakomentuoti ir ją? Nes man tai nesuprantama kalba...

INGREDIENTS: AQUA, CYCLOPENTASILOXANE, DIMETHICONE,
PROPYLENE GLYCOL, TRIBEHENIN, OCTAMETHYLTRISILOXANE, SORBITAN
SESQUIOLEATE, ALUMINIUM STARCH OCTENYLSUCCINATE,
ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, SILICA, CETYL PEG/PPG-10/1
DIMETHICONE, DIMETHICONE/VINYL DIMETHICONE CROSSPOLYMER,
MAGNESIUM SULFATE, PHENYL TRIMETHICONE, TOCOPHERYL ACETATE,
SODIUM CHLORIDE, TRIMETHYLSILOXYSILICATE, PEG/PPG-18/18
DIMETHICONE, METHICONE, TETRADIBUTYL PENTAERYTHRITYL HYDROXYHYDROCINNAMATE,
IMIDAZOLIDINYL UREA, METHYLPARABEN,
PROPYLPARABEN, [+/- CI 77491, CI 77492, CI 77499, CI 77891].

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rose.: 13 gruodžio 2008 - 16:30
QUOTE(Rose. @ 2008 12 13, 17:21)

Beje, čia jos sudėtis, ingredientai. Gal būt kas nors galėtų pakomentuoti ir ją? Nes man tai nesuprantama kalba...
INGREDIENTS: AQUA, CYCLOPENTASILOXANE, DIMETHICONE,
PROPYLENE GLYCOL, TRIBEHENIN, OCTAMETHYLTRISILOXANE, SORBITAN
SESQUIOLEATE, ALUMINIUM STARCH OCTENYLSUCCINATE,
ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, SILICA, CETYL PEG/PPG-10/1
DIMETHICONE, DIMETHICONE/VINYL DIMETHICONE CROSSPOLYMER,
MAGNESIUM SULFATE, PHENYL TRIMETHICONE, TOCOPHERYL ACETATE,
SODIUM CHLORIDE, TRIMETHYLSILOXYSILICATE, PEG/PPG-18/18
DIMETHICONE, METHICONE, TETRADIBUTYL PENTAERYTHRITYL HYDROXYHYDROCINNAMATE,
IMIDAZOLIDINYL UREA, METHYLPARABEN,
PROPYLPARABEN
, [+/- CI 77491, CI 77492, CI 77499, CI 77891].

user posted image

kažkur skaičiau kad sudėtyje esantys elementai su galūne -one yra negerai, na dar parabenų matau g.gif
ši pudra kimš poras, nes yra keletas medžiagų jas kemšančių pvz. DIMETHICONE
bet ko norėt kai tokia kaina, tikrai nebus gera sudėtis unsure.gif
Atsakyti