Įkraunama...
Įkraunama...

Essence kosmetika

QUOTE(Dezdemona* @ 2008 10 06, 14:17)
Pries savaite maciau rozini valikli seskines  'eurokos'

Sitoj Eurokos man pasake, kad nebebus akiu makiazo valikliu blink.gif verysad.gif
Atsakyti
Nu ir as siandien seselius nusipirkau is ibiza serijos, su nuolaida, kaina 3,95 laugh.gif laugh.gif kazkaip nieko ypatingo is ju nesitikiu, nusipirkau pabandymui, pasidaziau ir sedziu, laukiu, kaip atrodys po keliu valandu laugh.gif neduok, Dieve, patiks, eisiu tada Eurokos'o sluoti, nes kainos juokingos laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(rozyteaa @ 2008 10 21, 16:19)
atsiliepimu lauksim  bigsmile.gif
gal ir as susigundysiu is tos serijos seseliais  bigsmile.gif

Nuuuus, kadangi tokie pigus, tai ieskojau minusu biggrin.gif , vienas mano rastas minusas tas, kad po kokiu 2val pradeda zymeti bruksneliai (subegimo i rauksles), bet cia gal todel, kad tamsia spalva nusipirkau, labiau matosi (naudojau be seseliu pagrindo, tas irgi duoda savo) smile.gif dar vienas pastebejimas (ne minusas cia biggrin.gif ), nors seseliai atrodo pakankamai blizgus, bet pasidazius, atrodo beveik kaip matiniai,be to, lengvai, lygiai tepasi. Siaip, pagal kokybe duociau 7, bet pagal kokybes ir kainos santyki, visus 10 biggrin.gif
Nezinau, ar galima juos tepti slapius, bet veliau pabandysiu...
Mane dar domina multi-dimension seseliai, raso, kad jie ilgai laikosi, gal kas turit? Kokie atsiliepimai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Enary: 22 spalio 2008 - 11:51
Nu, va, dar siandien nusipirkau lupu piestuka ir ta, daug kartu jusu apkalbeta, melsva lupu blizgi smile.gif
Lupu piestukas patiko, nes minkstas ir lengvai tepasi (tik nezinia, kaip laikysis), o blizgis kazkoks neaiskus biggrin.gif tirstas ir nelabai skanus biggrin.gif
Atsakyti
Siandien nusipirkau tuso pagrinda, suteikianti blakstienoms apimties, kazkaip galvojau kad jis bus bespalvis, o pasirodo baltas, buciau zinojus tai buciau nepirkus doh.gif
Ir antakiu seselius, bet labai nelygiai tepasi, reikes su kitu sepeteliu pabandyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(FoxLady @ 2008 10 26, 21:18)
Siandien nusipirkau tuso pagrinda, suteikianti blakstienoms apimties, kazkaip galvojau kad jis bus bespalvis, o pasirodo baltas, buciau zinojus tai buciau nepirkus doh.gif
Ir antakiu seselius, bet labai nelygiai tepasi, reikes su kitu sepeteliu pabandyti ax.gif

Kokie atsiliepimai būtų apie tušo pagrinda?Tai ne patiko???
Atsakyti
QUOTE(l'eau @ 2008 10 26, 23:45)
jį ne valgyt reikia smile.gif

Zinau, bet kaip bebutu, tenka "paragauti" biggrin.gif
Bet siaip, atsiliepimai mano neblogi, lupas graziai paputlina, rauksleles islygina smile.gif
Atsakyti
Mamytės, man labai labai reikia jūsų pagalbos. Visą laiką pirkdavau tik brangesnes kosmetikas, bet dabar, prisiskaičiusi Jūsų pagyrimų nusprendžiau ir aš pamėginti Eurokos siūlomos pigesnės, bet labai gundančios kosmetikos. Tik bėda ta, kad niekaip negaliu apsispręsti, kurias prekes, Catrice ar Essence, rinktis. Bandžiusios gal gali patarti išsirinkti? Būsiu labai dėkinga... blush2.gif
Taigi niekaip neišsirenku iš šių keturių pudryčių. Trys mineralinės, o llikusi suteikia natūralų įvaizdį, dvi kompaktinės ir dvi birios... Mano veide yra šiek tiek randelių nuo spuogelių, taigi pagrindiniai reikalavimai yra maskavimas ir porų nekimšimas. Kurią patartumėte?

user posted image user posted image

Taip pat niekaip negaliu apsispręsti, rinktis Catrice skaistalus, ar Essence bronzinius rutulėlius ir naudoti juos kaip skaistalus...

Taigi labai laukiu jūsų atsiliepimų... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rose.: 27 spalio 2008 - 15:20
man essence mineralkė super, gerai dengia ir natūraliai atrodo thumbup.gif
Atsakyti
O Essence mineralinę pudrą naudojat tik makiažui užbaigti ar tiesiog, vietoj kreminės? Ta prasme, be jos nieko daugiau ant veiduko netepat, jokių ten kreminių pudrų, makiažo pagrindų ir t.t.? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rose. @ 2008 10 27, 21:19)
O Essence mineralinę pudrą naudojat tik makiažui užbaigti ar tiesiog, vietoj kreminės? Ta prasme, be jos nieko daugiau ant veiduko netepat, jokių ten kreminių pudrų, makiažo pagrindų ir t.t.? g.gif

As naudoju vietoj kremines. Pries tai , aisku patepu veida drek. kremuku.
O del skaistalu- tai geriua essence rutuliukai, bent man, nes ta catrice pudra tai visai spalvos neduoda, tik vos svytejima. O rutulikai - tai svytejimas+ nezymus atsplavis. Ziurint ko tikiesi mirksiukas.gif
Turiu ir ta natural touch is Catrice- antrakart nepirkciau, nes nesuprantu paskirties- tipo, gal makiazui uzbaigti- bet vel gi- man reiketu kiek nors spalvos, nes as ir taip balta...
Atsakyti
QUOTE(Rose. @ 2008 10 27, 21:19)

Imciau essence, as taip pat ja naudoju viena.
Turiu ir catrice skaistalus tai nusivyliau, kaip jau sake spalvos jokios neduoda
Atsakyti