Įkraunama...
Įkraunama...

Essence kosmetika

QUOTE(Rose. @ 2008 10 27, 16:18)

Taip pat niekaip negaliu apsispręsti, rinktis Catrice skaistalus, ar Essence bronzinius rutulėlius ir naudoti juos kaip skaistalus...
    user posted image

Taigi labai laukiu jūsų atsiliepimų... unsure.gif

thumbup.gif patarčiau rinktis šiuos
Atsakyti
QUOTE(Rose. @ 2008 10 27, 20:19)
O Essence mineralinę pudrą naudojat tik makiažui užbaigti ar tiesiog, vietoj kreminės? Ta prasme, be jos nieko daugiau ant veiduko netepat, jokių ten kreminių pudrų, makiažo pagrindų ir t.t.? g.gif

vietoj kreminės rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ania.ks @ 2008 10 27, 09:59)
Kokie atsiliepimai būtų apie tušo pagrinda?Tai ne patiko???

Patiko, patiko;) ten tas pagrindas yra su tokiais sereliais (panasiai kaip kazkuris ten maybelline tusas), tai jie prilimpa prie blakstienu galiuku ir atrodo daug ilgesnes ir dar plius tankesnes thumbup.gif Isbandziau su Maximum Definition tusu, nes jis nesuteikdavo visiskai jokios apimties man, o tik paryskindavo ir atrodydavo labai naturaliai, na o dabar tai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(FoxLady @ 2008 10 28, 20:38)
Patiko, patiko;) ten tas pagrindas yra su tokiais sereliais (panasiai kaip kazkuris ten maybelline tusas), tai jie prilimpa prie blakstienu galiuku ir atrodo daug ilgesnes ir dar plius tankesnes thumbup.gif  Isbandziau su Maximum Definition tusu, nes jis nesuteikdavo visiskai jokios apimties man, o tik paryskindavo ir atrodydavo labai naturaliai, na o dabar tai wub.gif

kagi,lekiu ir aš pirkt.O gal kas bande pieštuką prancuziškam manikiurui,ten kur vietoj lako galima naudoti?

Atsakyti
QUOTE(Rose. @ 2008 10 27, 21:19)
O Essence mineralinę pudrą naudojat tik makiažui užbaigti ar tiesiog, vietoj kreminės? Ta prasme, be jos nieko daugiau ant veiduko netepat, jokių ten kreminių pudrų, makiažo pagrindų ir t.t.? g.gif

Na si pudra tikrai neatstoja kremines, nes visiskai nemaskuoja, nelygina odos, tik kazkiek atspalvi suteikia ir tiek. Bet as net to atspalvio neatitaikiau, pasiemiau 2 numeriuka bet jo kazkoks geltonas atspalvis, reikejo 3 imti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(FoxLady @ 2008 10 29, 19:39)
Na si pudra tikrai neatstoja kremines, nes visiskai nemaskuoja, nelygina odos, tik kazkiek atspalvi suteikia ir tiek. Bet as net to atspalvio neatitaikiau, pasiemiau 2 numeriuka bet jo kazkoks geltonas atspalvis, reikejo 3 imti doh.gif

Tai kaikuriom juk ir nereikia lyginti odos ar maskuoti
Atsakyti
QUOTE(FoxLady @ 2008 10 28, 19:38)
Patiko, patiko;) ten tas pagrindas yra su tokiais sereliais (panasiai kaip kazkuris ten maybelline tusas), tai jie prilimpa prie blakstienu galiuku ir atrodo daug ilgesnes ir dar plius tankesnes thumbup.gif  Isbandziau su Maximum Definition tusu, nes jis nesuteikdavo visiskai jokios apimties man, o tik paryskindavo ir atrodydavo labai naturaliai, na o dabar tai wub.gif

sudomino bigsmile.gif

QUOTE(FoxLady @ 2008 10 29, 18:39)

man ir tik 3 spalva tetiko, labai idomios tos spalvos.
Atsakyti
QUOTE(Rose. @ 2008 10 27, 21:19)

man atrodo,kad vietoj birios ja naudoti gali buti labai blogai,nes gali sureaguoti kaipnors su kremine ar pan (kalbu apie tai,jei kazkas teptu ant virsaus). Juk ji skirta dengti tiesiai ant odos,o ne ant kitos pudros g.gif
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2008 10 31, 17:01)
man atrodo,kad vietoj birios ja naudoti gali buti labai blogai,nes gali sureaguoti kaipnors su kremine ar pan (kalbu apie tai,jei kazkas teptu ant virsaus). Juk ji skirta dengti tiesiai ant odos,o ne ant kitos pudros g.gif

Na as kartais bruksteliu jos ant kremines, tai kolkas dar nebuvo kazkaip blogai sureagave, tik ilgiau islieka matine ir tiek mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(FoxLady @ 2008 10 31, 19:29)
Na as kartais bruksteliu jos ant kremines, tai kolkas dar nebuvo kazkaip blogai sureagave, tik ilgiau islieka matine ir tiek  mirksiukas.gif

man tai kai tepu tik mineralke, paskui dilgcioja ,niezti veida biski,tai bijociau tepti ant virsaus. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2008 10 31, 17:01)

As tepu ant kremines ir nieko kolkas nenutiko schmoll.gif

Beje, gal kuri zinot kur iskele didiji stenda is akropolio eurokos? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tučka: 02 lapkričio 2008 - 09:13
QUOTE(Maserati @ 2008 10 31, 20:03)
man tai kai tepu tik mineralke, paskui dilgcioja ,niezti veida biski,tai bijociau tepti ant virsaus. unsure.gif

Man ispradziu lygiai tas[ats b naudojant kitos firmos mineralke, bet dabar oda priprato, retai kada bedilgcioja ar niezti
Atsakyti