Įkraunama...
Įkraunama...

SKYRYBOS...

Laba diena 4u.gif

gal zinote, kiek laiko praeina nuo ieskinio padavimo i teisma ir alimentu priteisimo?
Atsakyti
QUOTE(saturno_sesely @ 2010 04 14, 11:19)
Laba diena  4u.gif
gal zinote, kiek laiko praeina nuo ieskinio padavimo i teisma ir alimentu priteisimo?

cia kalba eina tik apie alimentus ar ir visa kita (turtas, skyrybos) ?
Atsakyti
QUOTE(diana34 @ 2010 04 14, 12:23)
cia kalba eina tik apie alimentus ar ir visa kita (turtas, skyrybos) ?

konkreciai, apie laikina alimentu priteisima. advokate sake kad kai priteis, perveda pinigus per 7 dienas, i teisma paduota pries kelias savaites.
Atsakyti
QUOTE(saturno_sesely @ 2010 04 14, 22:06)
konkreciai, apie laikina alimentu priteisima. advokate sake kad kai priteis, perveda pinigus per 7 dienas, i teisma paduota pries kelias savaites.

jei tik del laikino islaikymo priteisimo, tai kiek zinau per pirma posedi ir turi priimt sprendima. bet jei nores nemoket tai nei per 7 , nei per 77 dienas gali nemoket schmoll.gif . cia jau nuo vyro priklausys.. priteist gali , bet priverst moket - ne.
Atsakyti
QUOTE(diana34 @ 2010 04 14, 22:51)
jei tik del laikino islaikymo priteisimo, tai kiek zinau per pirma posedi ir turi priimt sprendima. bet jei nores nemoket tai nei per 7 , nei per 77 dienas gali nemoket  schmoll.gif . cia jau nuo vyro priklausys.. priteist gali , bet priverst moket - ne.

sad.gif o jei vyro nera (jis isvykes)?
zodziu, aisku tiek kad bus procesas eilini karta uzstabdytas del jo kaltes mad.gif
siaip cia viskas kartu eis, ir del skyrybu jau dokumentai suruosti
Atsakyti
QUOTE(saturno_sesely @ 2010 04 15, 11:29)
sad.gif o jei vyro nera (jis isvykes)?
zodziu, aisku tiek kad bus procesas eilini karta uzstabdytas del jo kaltes mad.gif
siaip cia viskas kartu eis, ir del skyrybu jau dokumentai suruosti

o kaip nors neina paderint , kad be jo nagrinetu? g.gif labai idomu kaip jis argumentuos savo nebuvima? turi but svari priezastis neatvykt i teisma.
Atsakyti
QUOTE(diana34 @ 2010 04 16, 08:59)
o kaip nors neina paderint , kad be jo nagrinetu?  g.gif  labai idomu kaip jis argumentuos savo nebuvima?  turi but svari priezastis neatvykt i teisma.

manau vien kol su juo susisieks, praies pora savaiciu, po to, jis prades tempti procesa, ir t.t. ne naujiena is jo paprastus dalykus paverst sudetingais

o jeigu isvis jokio signalo, nei priezasties nei nieko, ka tada daro kaip manote? g.gif
Atsakyti
QUOTE(saturno_sesely @ 2010 04 16, 09:15)
manau vien kol su juo susisieks, praies pora savaiciu, po to, jis prades tempti procesa, ir t.t. ne naujiena is jo paprastus dalykus paverst sudetingais

o jeigu isvis jokio signalo, nei priezasties nei nieko, ka tada daro kaip manote?  g.gif

tai jis nenori skirtis kaip suprantu? ar kaip? zinok, jei yra piktybinis(kaip mano vyras doh.gif ) tai gali tempt guma ilgai.. as jau beveik 2 metai tampausi po posedzius doh.gif bet.. jau nebetoli tikslas mirksiukas.gif ..
o del to , kad gali is jo nebut jokiu ziniu , tai net nezinau.. reikia advodako klaust .. bijau , kad nenusikalbeciau komentuodama ax.gif ..
Atsakyti
QUOTE(diana34 @ 2010 04 17, 11:30)
tai jis nenori skirtis kaip suprantu? ar kaip? zinok, jei yra piktybinis(kaip mano vyras  doh.gif ) tai gali tempt guma ilgai.. as jau beveik 2 metai tampausi po posedzius  doh.gif  bet.. jau nebetoli tikslas  mirksiukas.gif  ..
o del to , kad gali is jo nebut jokiu ziniu , tai net nezinau.. reikia advodako klaust .. bijau , kad nenusikalbeciau komentuodama  ax.gif ..

mane toks pats likimas istiko, nuolat keicia savo veiksmus, prizada - nepadaro, ignoruoja... manau patemps dar guma, po to nusisamdys advokata ir pasistengs man apkartinti gyvenima.
Atsakyti
Mane domina vienas klausimas. Mes su vyru gyvename santuokoje. Mano mama nori padovanoti man namą. Jeigu sugalvočiau skirtis su vyru, ar mamos dovanotą namą reikėtų dalintis ar priklausytų tik man?
Atsakyti
QUOTE(e.guodele @ 2010 04 21, 09:50)
Mane domina vienas klausimas. Mes su vyru gyvename santuokoje. Mano mama nori padovanoti man namą. Jeigu sugalvočiau skirtis su vyru, ar mamos dovanotą namą reikėtų dalintis ar priklausytų tik man?

mano buvo panasus klausimas ir i ji aiskiai atsake mamytes smile.gif perverskite kelis puslapiukus atgal ir rasite ats.i savo klausima mirksiukas.gif ax.gif
Atsakyti
as taip pat nezinau nuo ko pradet, su vyru jau tris mensius gyvenam atskirai, as gaunu tik 97 lt, vyras visai nepadeda, jau metus laiko tipo dirba bet jam vis algos nesumoka,nebezinau ka daryti, teismui pinigu neturiu, o issiskirti noriu, tai bent per teisma prisiteisciau vaiku islaikyma, planuoju eit dirbt, nes mazaja butu galimybe palikt kelias dienas priziureti, bet kad su tais darbais dabar sunku.ar per teisma nebus taip kad sakys jog as negaliu augint vaiku nes neturiu pajamu?
Atsakyti