Įkraunama...
Įkraunama...

Gyvūnėlis iš gatvės

QUOTE(giekab @ 2008 11 14, 00:32)
kokią katytę priglaudėt, gal kartais bus iš mano kaimynės pavogta ir paleista prie jūsų darbovietės  4u.gif nes kaip tik kates ir katinai dingo praeitos savaites gale šios savaitės pradžioje 4u.gif


as ne Lietuvoje gyvenu ax.gif o taip noreciau, kad ir cia zmones ieskotu savo dingusiu gyvuneliu
Atsakyti
pas mane tam tikra prasme visi siulyti ir pagaileti, o ne samoningai planuoti biggrin.gif turim kiemsarge diele kalyte is prieglaudos, vokieciu aviganiu kalyte, kuria kai paemem buvo 7 metu bet labai protinga ir jauki. ziurkiu ibruko tik todel kad buvo per didelis pardavimams tai butu uzmustas sad.gif dar turim drieza - posunis lauke is katino ateme ir parnese, tai panasu kad driezas jau ziemos pas mus tongue.gif ai, dar brokuoti ziurkenai, kurie irgi neatitiko prekiniu reikalavimu - buvo truputi kitu ziurkenu suzaloti.... tiesa, vienus gyvunu pirkom samoningai - amadinus, labai jau pauksteliu uzsimaniau wub.gif
Atsakyti
nors labai gaila pamacius koki suni, taciau nea schmoll.gif
Atsakyti
žirgyne dabar prisiglaudusi mišrūniukė kalytė gyvena... pati atėjo ir nebeišeina. pirmas dvi dienas pamačius žmogų skuosdavo, o db jau gali paglostyti. panos ją vis pašeria, tokioj užuovejoje gyvena ant foteliuko (pati pasirinko) ir jau laukiamas pagausėjimas... na ir kur tu tokią ją dabar dėsi? lai gyvena.
ir jau pasirodo tai ne pirmas šuo, tik kiti jau radę savo naujus šeimininkus... o su ja kaip bus niekas nežino, bet manau kad kai šuniukai gims, paaugs bus bandoma dalinti..
Atsakyti
QUOTE(almaklp @ 2008 08 25, 19:03)

Pas mus buvo prikydes nuostabaus charakterio katinas. Priglaudem. As esu sunu myletoja, tai net pati nebuciau patikejusi, kad taip stipriai galima myleti katina wub.gif Po 2 metu jis zuvo cray.gif bet apie ji isliko patys graziausi prisiminimai. Dar po pusmecio priklydo beveisle kalyte. Teko priglausti. Is pradziu meginau jai surasti kitus namus, bet neradau, taigi ji tapo "musiske".
Atsakyti
Esu trumpam priglaudusi prie mano darbovietės iš automobilio išmestą šuniuką. Kartu su kita bendradarbe pagailėjom, aš parsinešiau namo, pavadinome Šiaušiumi. Tuo metu jau turėjau savo du šunis, tai pasilikti sau negalėjau, nors buvo labai mielas šunelis. Tai bendradarbė per savaitę surado močiutę, kuri šuniuką pasiėmė. Tačiau paaiškėjo, kad tai močiutei šuniukas buvo visiškai nereikalingas, ir ji po keleto dienų grąžino jį mums. Bet po poros dienų suradome kitus šeimininkus. Ten šuniukas buvo mylimas, guldomas į lovą, o tos šeimynos mergaitės buvo apšalusios iš laimės, nes seniai norėjo turėti šuniuką thumbup.gif . O man liko tik nuotraukėlės biggrin.gif Šiaušiukas:
user posted image
user posted image
Atsakyti
Esu priglaudusi šuniuką, kuris dabar puikiai gyvena pas mus, nors, kai priklydo, vienintelis mano noras buvo jį vežti pas veterinarus užmigdyti.Toks jis buvo baisus ir nutriušęs, dar buvo muštas ar skriaustas žmonių.Dar pasiėmiaau iš prieglaudos katiną.
Dabar turiu 2 šunis ir katiną.
Nebijokite priglausti vargšelių, tiesa pradžia buvo nelengva, bet dabar aš be jų neįsivaizduoju savo gyvenimo.Na, o kaip čia kažkas rašė, kad negali priglausti, todėl, kad turi šunį, tai nepergyvenkite.Gyvūnai vieni prie kitų pripranta, tik reikia laiko ir noro.Kai priglaudėm šuniuką, mano senbuviui šuniui lepūnui buvo 10 metų, pradžioje jis tikrai labai pavydėjo, na, bet dabar nusistovėjo tvarka, visi žino savo vietas, kas bosas ir jokių muštynių-peštynių nebūna.
Labai gera žinoti,kad suteikiau meilę ir namus kažkieno nuskriaustiems ir išmestiems.O jie atsidėkoja šimteriopai.
Atsakyti
Mano mociute buvo radusi 3 šuniukus baloje. Visus juos pasieme 2 teko nuskandinti. bet trečiasis užaugo didelis ir stiprus. Dar kai buvau maza jis gyveno.
Džeris - vardu. Labai ji mylejau. 4u.gif verysad.gif
Gaila tie laikai baigėsi.
Manyčiau priglaudziant gyvūna visi daro tik gera. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(karke1996 @ 2009 04 02, 22:11)
Visus juos pasieme 2 teko nuskandinti.

aišku, nors vieną išgelbėjo, bet vistiek skamba baisiai ši tavo močiutės istorija doh.gif
Atsakyti
Štai - kuo puikiausias pavyzdys, kaip gyvūnėlis iš gatvės:
user posted image

jau antri metai (be 1 savaitės) laimingai sau gyvena naujuose namuose su atsinešto kraičio likučiu:
user posted imageuser posted image
ir dar draugų galybę turi:
user posted image
Atsakyti
Jei tik yra galimybe as visada budavau uz, labai daug esu priglaudusi gyvunu, turejau Avganu Kurta, boxeriuke, dobermane kuri dabar beje pas vyro geriausia drauga gyvena, stafa, nemazai pauksciu, kaciu, paskutiniai priglausti buvo kale, kuri laukesi suniuku ir mazas pilkas katukas kuris issaugo i labai grazia kate, o kale atsivede suniukus is kuriu vienas buvo mano pats geriausias draugas gyvenes su mumis 16m, uzpraeita vasara radau pas tevus kieme pilkaji varniuka, tai iki siol karaliauja ji pas mus, o praeita rudeni priglaudziau kova, bet mes ji nuvezem ten kur juo tikrai bus pasirupinta, as visom keturiom tik uz, bet deja pati to daugiau daryt negaliu, nes mano vyras yra astmatikas verysad.gif tad gyvent be gyvunu tikra kancia
Atsakyti
QUOTE(almaklp @ 2008 08 25, 20:03)
Sveikos visos, na atrodo tokios temytes cia neradau, arba jau patingejau giliau pasiknaisioti smile.gif
Ka jus manote apie gyvunelius is gatves (suniukus, kaciukus) ir ju apgyvendinima pas save ??
Man visada gatvinukai budavo peilis per sirdi, ypatingai per ziemos speigus, arba vasaros karscius. 9 metus namie auginau kate, todel galvoti apie parsinesima is gatves nebuvo ne kalbos. kai teko uzmigdyti savo senaja ligoniuke, prisiekiau niekada nieko nelaikysiu, taciau nepraejus ne menesiui po manosios uzmigdymo, prie darbo sutikau toki maziuka dvarniaskiuka katinuka: toks malonus buvo, toks maziukas, o lauke stiprus minusas, slapdriba - kad pagailo...ir parsinesiau namucio. Ir dabar jau siek tiek daugiau nei puse metu, kaip draugaujame kartu. Jis toks neisvaizdus, toookios nerealiai ilgos kojos, kad mirk is juoko, taciau - labai meilus. Kai parsinesiau - grynas siksnosparniukas: juokavome vienos ausys ir kojos, na dar ziurkiuko uodega, ede net sausa batona. Isprauseme, issukavome - ir auginame eilini lepuneli, net minties ismesti i gatve nera.
Pasidalinkite savo patirtimi smile.gif

Mano senele gyveno nuosavam name,tai nuolat priglausdavo ivairiu bedziu,tiek shuneliu,tiek katineliu thumbup.gif .tetis kieme rado 2 ismestus shuniukus.is pradziu planavo viena kam nors atiduot,bet niekas nenorejo.taigi pasiliko abu.kalytes jau nebera del cukraliges verysad.gif .o patinelis Mikutis vis dar zvitrus ir gyvybingas,nors jam jau 15m. thumbup.gif .pati nelabai galeciau priglausti beglobiuko,tik del gyvenimo salygu verysad.gif .bet esu apsisprendusi,kad jeigu l.pristos gatvej,tai ka darysi-teks imt ax.gif
Atsakyti