Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

QUOTE(comep @ 2008 09 09, 09:35)
as klausiu prie ko cia tas bamperis....  lotuliukas.gif
lotuliukas.gif
ant galinio dar dar isivaizduoju lapa,o ant priekinio?  lotuliukas.gif

mano veido mimika kai pamačiau buvo maždaug tokia blink.gif , mašinytė ten puvėklis, bet ištiuninguota kažkaip kvailai,labiau lėktuvą priminė, tai įsivaizduok priekį bamperį ir užklijuok lapą lotuliukas.gif

vovere74 čia tikrai geras thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Dinelė2 @ 2008 09 09, 10:21)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  nu geras thumbup.gif

drinks_cheers.gif lotuliukas.gif
as tai kolkas vienintele lapuota maciau - save biggrin.gif na man tai visai grazu, o ir drauges ivertino, sake daug graziau zalias klewo lapas nei kazkoks raudonas apskritimas su skaiciukais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(wikne @ 2008 09 09, 10:12)
as tai kolkas vienintele lapuota maciau - save  biggrin.gif  na man tai visai grazu, o ir drauges ivertino, sake daug graziau zalias klewo lapas nei kazkoks raudonas apskritimas su skaiciukais biggrin.gif

na man jie net labai neišvazdžiai pasirodė, ar tikrai tokspat, baltam fone zalias lapas, jei neklystu dar lapo konturai žali? g.gif
Atsakyti
QUOTE(malvea @ 2008 09 09, 11:18)
na man jie net labai neišvazdžiai pasirodė, ar tikrai tokspat, baltam fone zalias lapas, jei neklystu dar lapo konturai žali? g.gif

taip toks pat mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(malvea @ 2008 09 09, 09:45)
mano veido mimika kai pamačiau buvo maždaug tokia blink.gif  , mašinytė ten puvėklis, bet ištiuninguota kažkaip kvailai,labiau lėktuvą priminė,  tai įsivaizduok priekį bamperį ir užklijuok lapą lotuliukas.gif
vovere74 čia tikrai geras thumbup.gif

kita vertus-zmogeliukas laikosi istatymo
kuriame tiesiog parasyta kad priekis ir galas turi buti pazymeti
o priekis ir galas plaaaaaaaaaatus lotuliukas.gif bamperiai isiskaito bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(wikne @ 2008 09 09, 10:19)
taip toks pat  mirksiukas.gif

ai ant mano seneliuko tiks, o veliau gal ir aš ant bamperių užsilipdysiu ax.gif , bet, kad aš jų darvis nerandu pirkt schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(mildle @ 2008 09 09, 10:02)
Aš labai nustebau pamačius,kad mažesniame miestely ( būtent Kelmėje)  vos ne kas antra važiuoja su klevo lapais,o Kaune dar neteko pamatyt  g.gif

na nes pvz jei kaimely i degaline ar meistuke atvese, tai visi ir apsiprekino tongue.gif (is patirties sakau..)
Atsakyti
O aš pastebėjau įdomų dalyką - mano klevo lapai kitokie nei tam susisiekimo ministerijos puslapy unsure.gif O parduotuvėj kur vyras juos pirko pasakė, kad atitinka reikalavimus. Hm... Nufotkinsiu vėliau, parodysiu. Pagal aprašymą atitinka - dydis, spalvos, vaizdas, bet vistiek ne tokie. . .

O čia ne į temą, šiaip nuotaikai:
Susitinka du vaiduokliai kapinėse. Vienas sako:
- Prie vartų yra motociklas. Gal pavažinėjam?
- Gerai.
Prieina jie prie vartų. Staiga vienas vaiduoklis sunerimsta:
- Palauk, aš tuojau ateisiu.
Po kelių minučių ateina vaiduoklis su paminklu, o kitas jam ir sako:
-Tu ką išprotėjai?
- Na, juk be dokumentu vairuoti negaliu.
Atsakyti
QUOTE(vovere74 @ 2008 09 09, 12:25)
O aš pastebėjau įdomų dalyką - mano klevo lapai kitokie nei tam susisiekimo ministerijos puslapy unsure.gif  O parduotuvėj kur vyras juos pirko pasakė, kad atitinka reikalavimus. Hm... Nufotkinsiu vėliau, parodysiu. Pagal aprašymą atitinka - dydis, spalvos, vaizdas, bet vistiek ne tokie. . .
O čia ne į temą, šiaip nuotaikai:
Susitinka du vaiduokliai kapinėse. Vienas sako:
- Prie vartų yra motociklas. Gal pavažinėjam?
- Gerai.
Prieina jie prie vartų. Staiga vienas vaiduoklis sunerimsta:
- Palauk, aš tuojau ateisiu.
Po kelių minučių ateina vaiduoklis su paminklu, o kitas jam ir sako:
-Tu ką išprotėjai?
- Na, juk be dokumentu vairuoti negaliu.

lotuliukas.gif

o tavo lapai gal tokie su 'gyslelemis' kaip ant tikru lapu buna?
maciau tokius mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vovere74 @ 2008 09 09, 12:25)
O aš pastebėjau įdomų dalyką - mano klevo lapai kitokie nei tam susisiekimo ministerijos puslapy unsure.gif  O parduotuvėj kur vyras juos pirko pasakė, kad atitinka reikalavimus. Hm... Nufotkinsiu vėliau, parodysiu. Pagal aprašymą atitinka - dydis, spalvos, vaizdas, bet vistiek ne tokie. . .

o gal ten išto puslapio atsispauzdint galima,? kaip manot tiktų? g.gif
Atsakyti
QUOTE(malvea @ 2008 09 09, 13:26)
o gal ten išto puslapio atsispauzdint galima,? kaip manot tiktų? g.gif

nu tai ir galima
blondine gal busi?
joke tongue.gif
net rasyta buvo kad lapa galima nusipirkti arba atsispausdinti is tinklalapio lotuliukas.gif

as vazineju su spausdintu,pora draugiu,ir manau dar ne vienas zmogeliukas-jokiu bedu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo comep: 09 rugsėjo 2008 - 13:10
QUOTE(comep @ 2008 09 09, 13:15)
lotuliukas.gif
o tavo lapai gal tokie su 'gyslelemis' kaip ant tikru lapu buna?
maciau tokius  mirksiukas.gif

Aha, su "gyslelėmis". Ir tas kvadratas pakreiptas kampu, va tokie va:
user posted image

user posted image
Atsakyti