O aš niekada nesutiksiu, kad darželio vaikai kažkuo pranašesni bendravime už užaugintus namie ar moka labiau dalintis, tikrai netiesa, mano vaikas neturi bendravime jokių problemų, niekada nėra pagailėjęs žaislo kitam vaikui, sesers mergaitė tikra lyderė mokykloj, nežinau, kokius jūs konkrečius atvejus žinote, kad kalbate apie tokias tendencijas, to negali būti.
QUOTE(perlita3 @ 2008 09 07, 20:22)
1. Tai ji ir remontuoja. Ar JUMS atrodo, kad tai netinkamas būdas, nes jūs tai darytumėt kitaip?
2. Įžvelgiu kai kuriuos darželio pliusus ir renkuosi jį (o ne auklę), bet niekada nesakiau ir nemanau, kad jis gali atstoti mamą.
QUOTE(perlita3 @ 2008 09 07, 20:31)
Ziuriu taip ir jieskai prie ko prikibti

QUOTE(perlita3 @ 2008 09 07, 20:31)
mieloji perlita, mano vaikas irgi zyzia, kai uzsiimu buities darbais, kad ir kaip noretusi, negali zaisti su vaiku kiaura para...

Nelabai suprantu ko nervinates,turiu teise isakyti nuomone kaip ir visos kitos,o jei ji nesutampa su jusiskemes ,tai jos ir neturi sutapti,nes zmones skirtingi ,o ne aviu banda

QUOTE(perlita3 @ 2008 09 08, 10:45)
Nelabai suprantu ko nervinates,turiu teise isakyti nuomone kaip ir visos kitos,o jei ji nesutampa su jusiskemes ,tai jos ir neturi sutapti,nes zmones skirtingi ,o ne aviu banda 

Ne per daug aktyviai savo nuomone persi?

siaip kai paskaitau,raso kad jas uzsipuola,o jei tik mama paraso kad jai maloniau buti namuose su vaiku tada ir issisaipo. man net slykstu skaityti siuos komentarus.
ar cia jus taip is pavydo. taip man labai patinka buti namuose su vaikuciu ir dar net neisruosiu jos leisti i darzeli
as suprantu tas mamas,kurios veda i darzeli nes joms reikia dirbti,apie tai as net nesneku
bet as kalbu apie tas kurios,mat saves issireiksti negali,nes sedi su vaiku namuose. na tai ir saunu lai vaikiukas sedi tam darzeli,o ,,mama" lai vaiksto po barus.
tad kiekviena turi teise isreiksti savo nuomone ir nebutina visoms cia uzsipult ant vieno zmogaus.
QUOTE(k.lapelyte @ 2008 09 08, 11:02)
siaip kai paskaitau,raso kad jas uzsipuola,o jei tik mama paraso kad jai maloniau buti namuose su vaiku tada ir issisaipo. man net slykstu skaityti siuos komentarus.
ar cia jus taip is pavydo. taip man labai patinka buti namuose su vaikuciu ir dar net neisruosiu jos leisti i darzeli
as suprantu tas mamas,kurios veda i darzeli nes joms reikia dirbti,apie tai as net nesneku
bet as kalbu apie tas kurios,mat saves issireiksti negali,nes sedi su vaiku namuose. na tai ir saunu lai vaikiukas sedi tam darzeli,o ,,mama" lai vaiksto po barus.
tad kiekviena turi teise isreiksti savo nuomone ir nebutina visoms cia uzsipult ant vieno zmogaus.
Idomu skaityt jusu ar kitu mamu nuomones, kad ji ir kitokia nei mano, tai normalu tam ir susirinkom kad padiskutuot, balionas jums uz tai

QUOTE(perlita3 @ 2008 09 03, 10:30)
Vistos jus vistos vos viena vaika isperejo o puola ant triju vaiku motinos.viena supranti dabar sedi issidrebusi lovoje ir jai ramu,mat vaikas jai dabar ant galvos nelipa ir gali nueiti sau ramiai ;nusi...' atsiprasant
.Kita aiskina,kad nesubrendusi motinystei,o tai kam tada subrendusios esat-bankininkystei.O tai kam tas istatymas buvo isleistas ,ejo ,strikavo,pasirasynejo,bet jums sito pasirodo visai nereikia,joms tik duok pinigu ,uztai dabar sedit prie kompo siknas padejusios ir malas s...o vaikai darzelyje mokosi valgyti ,ant puoduko sedeti,o gal verkia ziuredamas pro langa..visko jie ten ismoks,bet ne is jusu.Jeigu as pati buciau uzaugusi savaitiniam darzelyje mano dabar visos kuno lasteles priesintusi tam ,kad mano vaikas ten neaugtu.Jus pacios ir esat vaiku darzelis
Ne visoms tai taikau,bet cia kai kurioms tai tikrai,zynokites,darykite su savo vaikais ka norite.Atsiprasau ,kad ne i tema,bet kai kurios tikrai uzk....savo pasisakimais.

QUOTE(perlita3 @ 2008 09 03, 12:59)
O kas kaltas,ka?Visada taip buvo ir bus,atsiranda kokia neiprususi kaimiete ,uzseda foruma,pzd. tokia kaip ssiuzzi,vyturys..akivaizdziai izeidyneja zmones,koliojasi,tu tokia ,tu anokia,nors zmogaus ne tik kad nepazysta,bet ir akyse nera maciusi,bet ju toks lygis ,jos taip bendrauja ir jaucia pasitenkinima.Bet cia dar ne viskas,butinai atsiras dar dvi visteles su savo palaikymo bokalais,mes irgi taip galvojam,palaikom is esmes
..nu ir prasideda.o kas dabar sedi forume,ogi kaimietes ,nes ten juk dabar jau ir netas yra,kaip sakant civizacija.O ka joms daugiau veikti jei ne cia sedeti,pletkinti ir koliotis.Deja,deja,tokia ta liaudis,prastuomene.O dabar galit derktis.Dirva paruosta. 

QUOTE(perlita3 @ 2008 09 05, 07:33)
Jo ,trauma ,kad vaikus traumuoja

QUOTE(perlita3 @ 2008 09 07, 18:22)
Kodel neisnaudojate galimybiu?
Papildyta:
Butina remontuoti stoga.
Papildyta:
Tai kodel to nedarote?
Papildyta:
Tai vadinasi darzelis nera jau taip gerai.?
Papildyta:
Butina remontuoti stoga.
Papildyta:
Tai kodel to nedarote?
Papildyta:
Tai vadinasi darzelis nera jau taip gerai.?
QUOTE(perlita3 @ 2008 09 07, 18:31)
Deja,cia nepasiteisinimas,tai dirbkite kartu

QUOTE(perlita3 @ 2008 09 07, 18:43)
QUOTE(perlita3 @ 2008 09 08, 08:45)

Kam tas sarkazmas????
Kodel Jus i kokia tema benueitumet puolat visas izeidinet ir koliot, o sakot kad tai daro kitos???
ar Jums paciai Jusu postus skaitant neatrodo, kad per daug sau leidziate - tai tikrai ne nuomones issakymas

Jei Jums tai neaktuali tema ir neidomios pasnekoves, paprasciausiai nesireiskite, nes tikrai nemalonu skaityti Jusu uzgauliojimus - susiraskite tam skirta vieta ir tai darykite

QUOTE(banginiukas @ 2008 09 08, 12:22)
Kam tas sarkazmas????
Kodel Jus i kokia tema benueitumet puolat visas izeidinet ir koliot, o sakot kad tai daro kitos???
ar Jums paciai Jusu postus skaitant neatrodo, kad per daug sau leidziate - tai tikrai ne nuomones issakymas
Jei Jums tai neaktuali tema ir neidomios pasnekoves, paprasciausiai nesireiskite, nes tikrai nemalonu skaityti Jusu uzgauliojimus - susiraskite tam skirta vieta ir tai darykite

Matau ,kad labai troksti konfliktuoti jei turejai tiek naglumo sudeti visus mano postus.Megsti kelti 'BANGAS' kai jau viena sake.Dar neteko sutikti tokio pikto zmogaus kaip tu.Tikiu atveju linkiu ,kad tau ir toliau nesisektu,nes piktas zmogus esi.
p.s. vaikstau ten kur noriu,netavo reikalas,o jei nepatinka maziau gilinkis i mane ir neskaityk ka rasau,aisku tau.Gaila ,kad negaliu nusikeikt,o tai vel gausiu ispejima