jej, kas čia per turgaus bobos koliojas, norėjau pasiskaityt man aktualia tema, o čia kažkokius marazmus turiu skaityt.
Viso gero.
QUOTE(perlita3 @ 2008 09 08, 11:39)
Matau ,kad labai troksti konfliktuoti jei turejai tiek naglumo sudeti visus mano postus.Megsti kelti 'BANGAS' kai jau viena sake.Dar neteko sutikti tokio pikto zmogaus kaip tu.Tikiu atveju linkiu ,kad tau ir toliau nesisektu,nes piktas zmogus esi.
p.s. vaikstau ten kur noriu,netavo reikalas,o jei nepatinka maziau gilinkis i mane ir neskaityk ka rasau,aisku tau.Gaila ,kad negaliu nusikeikt,o tai vel gausiu ispejima
p.s. vaikstau ten kur noriu,netavo reikalas,o jei nepatinka maziau gilinkis i mane ir neskaityk ka rasau,aisku tau.Gaila ,kad negaliu nusikeikt,o tai vel gausiu ispejima

tai kad Jus cia tas bangas ir keliat

QUOTE(sare @ 2008 09 08, 11:54)
jej, kas čia per turgaus bobos koliojas, norėjau pasiskaityt man aktualia tema, o čia kažkokius marazmus turiu skaityt.
Viso gero.
Viso gero.
Manau, kad jus visiskai teisi, reikia grizti prie temos.

QUOTE(negriuke @ 2008 09 08, 10:22)
Manau, kad jus visiskai teisi, reikia grizti prie temos.
Ar jusu vaikai irgi padyko, kai pradejo eiti i lopseli, ar cia tik pas mus sutapimas? Mano mazius pradejo nesuprasti, ka reiskia zodis negalima, as pykstu, jis verkia atsistojes ir vis tiek ta pati daro... 

maniske ne tai kad padyko, bet jauciasi, kad mazam zmoguciui ateina suvokimas, kad ji yra asmenybe - tai jei ko negauna, baisiausiai zyzia, neverkia bet zyzia, toksai be asaru pastovus zyzimas lydimas tokiu sakiniu, kaip cia mano, as nojiu, nelesiu tau ar kazkas panasaus, o jei konkreciai apie padukyma - tai sakyciau, kad darzelis netgi sutvarke sita reikala, nes dabar kai paprasau ir daiktus i kambari susinesa, jei paprasau nesukauti - nesukauja (tiesa prie paprasymo dazniausiai pridedu toki sakini kaip - argi jus darzelyje stovit ant kedziu, argi jus darzelyje siukslinat, ar darzelyje leidzia sukauti ir pan.)

Mano kazkaip blogu dalyku is darzo dar neparsinese, nors ir be darzo neklauso NEGALIMA. As jau nustojau ta zodi ir kartot, tiesiog kai musa kate ar dauzo kompa stengiuos nukreipt demesi kad pamirstu ta darba. Nes kuo daugiau sakai negalima, tuo pas ji didesnis noras tai daryt.
QUOTE(perlita3 @ 2008 09 08, 10:45)
Nelabai suprantu ko nervinates,turiu teise isakyti nuomone kaip ir visos kitos,o jei ji nesutampa su jusiskemes ,tai jos ir neturi sutapti,nes zmones skirtingi ,o ne aviu banda 

Jatau,jatau,visose temose kur tu cituoji tiesiog baisu skaityti

Visus akivaizdziai pasiepi,turbut esi ziaurei nusivylus gyvenimu ar kompleksuota...
na šiandien palikau saviškį vieną daržiuky nuo 9 iki po 12. radau verkiantį sedintį ant kėdutės
atsisveikinom gražiai ryte, sakė auklėtojos, kad žaidė sau laimingas iki kol neatvedė apie 11 mergytės, kuri iš kart verkt pradėjo, tai maniškis susigraudino ir iš paskos šniurkščiot pradėjo..
žiūrėsim kaip toliau.
sunku jam bus. sakė auklėtoja, kad labai diktuoja visiems sąlygas: eiti reikia kieme tik ten kur jis nori, jei kas ne pagal jį - cypia.
visai kaip namie
jooo.. iš perlitos burnelės ne perliukai byra
bet as kalbu apie tas kurios,mat saves issireiksti negali,nes sedi su vaiku namuose. na tai ir saunu lai vaikiukas sedi tam darzeli,o ,,mama" lai vaiksto po barus.
tad kiekviena turi teise isreiksti savo nuomone ir nebutina visoms cia uzsipult ant vieno zmogaus.
jep. pristatau vaiką į darželį (atsiprašau, ATSIKRATAU juo). ir fyst į barus. kirpyklas, shopingus.
po tokios terapijos visa graži ateinu pasiimt savo zyzlio.

žiūrėsim kaip toliau.

sunku jam bus. sakė auklėtoja, kad labai diktuoja visiems sąlygas: eiti reikia kieme tik ten kur jis nori, jei kas ne pagal jį - cypia.
visai kaip namie

QUOTE(perlita3 @ 2008 09 07, 20:22)
jooo.. iš perlitos burnelės ne perliukai byra

QUOTE(k.lapelyte @ 2008 09 08, 11:02)
bet as kalbu apie tas kurios,mat saves issireiksti negali,nes sedi su vaiku namuose. na tai ir saunu lai vaikiukas sedi tam darzeli,o ,,mama" lai vaiksto po barus.
tad kiekviena turi teise isreiksti savo nuomone ir nebutina visoms cia uzsipult ant vieno zmogaus.
jep. pristatau vaiką į darželį (atsiprašau, ATSIKRATAU juo). ir fyst į barus. kirpyklas, shopingus.

As vis paskaitau sita temele,nes ji man aktuali,ir priejau isvados,kad jeigu mazi vaikuciai moketu skaityti,ir perskaitytu kaip kaikuriu ju mamos bendrauja su kitais zmonemis,tai jiems tai butu kur kas didesne trauma nei eiti i darzeli nuo 1.5 metu..
QUOTE(vataipva @ 2008 09 08, 14:31)
na šiandien palikau saviškį vieną daržiuky nuo 9 iki po 12. radau verkiantį sedintį ant kėdutės
atsisveikinom gražiai ryte, sakė auklėtojos, kad žaidė sau laimingas iki kol neatvedė apie 11 mergytės, kuri iš kart verkt pradėjo, tai maniškis susigraudino ir iš paskos šniurkščiot pradėjo..

Jis turetu greitai priprasti ir nebekreips demesio paskui i verksma. Tik tu nesigraudink.

QUOTE(negriuke @ 2008 09 08, 14:47)
Jis turetu greitai priprasti ir nebekreips demesio paskui i verksma. Tik tu nesigraudink. 

na taip, jis ir su manim būdamas, kai išgirsta kitą vaiką verkiantį, labai susigraudinęs rodo į tą pusę.

QUOTE(vataipva @ 2008 09 08, 14:52)
na taip, jis ir su manim būdamas, kai išgirsta kitą vaiką verkiantį, labai susigraudinęs rodo į tą pusę. 

maniskis taip pat reaguodavo i verkencius vaikus, dabar priprato

QUOTE(Natoske @ 2008 09 08, 14:46)
As vis paskaitau sita temele,nes ji man aktuali,ir priejau isvados,kad jeigu mazi vaikuciai moketu skaityti,ir perskaitytu kaip kaikuriu ju mamos bendrauja su kitais zmonemis,tai jiems tai butu kur kas didesne trauma nei eiti i darzeli nuo 1.5 metu..

Tikėkimės, kad tos mamos bent savo vaiko avinu ar višta nevadina