Dariau įdarą : lengvai troškintos morkos-svogunai- grybai. Labai skanu, dietinis ir vegetariškas maistas. Tik nereikia kepinti keptuvėje, kam to cholesterolio?
niekaip nerandu balandeliu su grybais.kai nereikejo tai daznai rasdavau,o dabar
gal kas dare ir zino ka deti?labai reikia ir skubiai
buciau labai dekinga.
Nu siaip esu tik viena karta darius su grybais, bet gal pades
pakepinau svoguniuka, sudejau vakuotas voveraites, dar truputi pakepinau. Tada ryzius, grybus, petrazoles, cesnako, priekonius sumaisiau i viena mase .Ant kospusto lapo uzdejau lasinuko juostele, sudejau grybu mase ir susukus uzstvirtindavau dantu krypstuku. Pakepintus ant svieso balandelius tusini apie 40 min.Sekmes
Zinoma, gali deti pakepintu morku i vidu ar i padaza. labai skanu
.As dariau siandien "normalius" balandelius.
pakepinau svoguniuka, sudejau vakuotas voveraites, dar truputi pakepinau. Tada ryzius, grybus, petrazoles, cesnako, priekonius sumaisiau i viena mase .Ant kospusto lapo uzdejau lasinuko juostele, sudejau grybu mase ir susukus uzstvirtindavau dantu krypstuku. Pakepintus ant svieso balandelius tusini apie 40 min.Sekmes
Zinoma, gali deti pakepintu morku i vidu ar i padaza. labai skanu
QUOTE(Sniegas4 @ 2006 01 23, 15:02)
Nu gal kas jau ir darot taip, bet aš nesikankinu prie to verdančio puodo su kopustu.
Aš jy tiesiog kišu 15min i mikrobangine karščiausiam šildymui sutaupau daug laiko
o ir ranku nenusiplikinu man tai
pabandykit 
Aš jy tiesiog kišu 15min i mikrobangine karščiausiam šildymui sutaupau daug laiko
Oi kaip didelis, didelis tau aciu uz tokia nuostabia ideja
QUOTE(Sniegas4 @ 2006 01 23, 16:02)
Nu gal kas jau ir darot taip, bet aš nesikankinu prie to verdančio puodo su kopustu.
Aš jy tiesiog kišu 15min i mikrobangine karščiausiam šildymui sutaupau daug laiko
o ir ranku nenusiplikinu man tai
pabandykit 
Aš jy tiesiog kišu 15min i mikrobangine karščiausiam šildymui sutaupau daug laiko
Sveikos. Papasakosiu iš teisybės ką aš darau kai pati tingiu daryti balandėlius. Nueinu į prekybos centrą, paperku porą pakuočių užšaldytų balandėlių, mikrobangėje atitirpinu, apkepu keptuvėje, į puodą įkloju keletą kopūsto lapų, pritarkuoju morkyte, įdedu lauro lapelių, pipiriukų (nemaltų), sudedu apkeptus balandėlius ir troškinu apie 20 min.Baigiant troškinti sudedu aliejuje pakepintus miltus ir pomidorų padažą. Patiekiant, kas nori užsideda grietinės. Va taip va. Ir jokio vargo.
QUOTE(Braškytė 1 @ 2007 10 03, 20:39)
Sveikos. Papasakosiu iš teisybės ką aš darau kai pati tingiu daryti balandėlius. Nueinu į prekybos centrą, paperku porą pakuočių užšaldytų balandėlių, mikrobangėje atitirpinu, apkepu keptuvėje, į puodą įkloju keletą kopūsto lapų, pritarkuoju morkyte, įdedu lauro lapelių, pipiriukų (nemaltų), sudedu apkeptus balandėlius ir troškinu apie 20 min.Baigiant troškinti sudedu aliejuje pakepintus miltus ir pomidorų padažą. Patiekiant, kas nori užsideda grietinės. Va taip va. Ir jokio vargo.
Na, naminis maistas yra naminis....
Na, bandysiu ir as pirma karta pasigaminti balandelius, visada mama gamindavo, tai ziuresim ar iseis. patiko ideja ikisti kopusta i mikrobange. tik va man uzkliuvo kodel dauguma balandelius pries apkepant dar apvolioja miltuose
man atrodo as tokiu su miltais dar nesu valgius
ir mama gamina be miltu, ir restoranuose kazkaip man jie tokie legvi pasitaikydavo, su skystu padazu, be jokiu miltu, be jokiu tirstu padazu
QUOTE(ngirl @ 2007 10 19, 15:19)
Na, bandysiu ir as pirma karta pasigaminti balandelius, visada mama gamindavo, tai ziuresim ar iseis. patiko ideja ikisti kopusta i mikrobange. tik va man uzkliuvo kodel dauguma balandelius pries apkepant dar apvolioja miltuose
man atrodo as tokiu su miltais dar nesu valgius
ir mama gamina be miltu, ir restoranuose kazkaip man jie tokie legvi pasitaikydavo, su skystu padazu, be jokiu miltu, be jokiu tirstu padazu 
Aš irgi neįsivaizduoju balandėlių su miltais
1.as dejau kopusta i mikrobange 15min,tikria labai gerai luposi labai,bet kuo toliau tuo labiau jie pplyso,ar reikejo dar pakaitint<>?bet cia tik jau gerokai nulupus daug lapu....
2>kopusta perkat didely<>?
3.kept man pavoliojus miltuose nelabai gavosi,i alieju ikaitinta dejau,bet jie man gerokai pajodavo,tai toliau nekepiau dejau i puoda,kas manote blogai,atrodo ir silpna ugnis ir alejaus nepagailejau
4.mesa ant lapo deti kur,kur kotas rpasideda<>?
5.bandziau be siuliu tikria ne vienas neistizo,tiesiog abu sonus sukisau i vidu..ar pasemti reikia kopustus visus ar tik daly ,ir ar juos apsemti saltu ar kokiu verdanciu vandeniu<>?ar juos reikia maisyti<>?man isejo tusint juos kokia 50min
QUOTE(uogute @ 2007 10 25, 00:26)
seimininkes, bukit malonios, parasykit koki farsa pasirinkti balandeliams: jautiena ar kialiena? ar maisyta?
aciu
aciu
Tokį kokį mėgsti
QUOTE(gvidaa @ 2007 10 25, 19:35)
1.as dejau kopusta i mikrobange 15min,tikria labai gerai luposi labai,bet kuo toliau tuo labiau jie pplyso,ar reikejo dar pakaitint<>?bet cia tik jau gerokai nulupus daug lapu....
2>kopusta perkat didely<>?
4.mesa ant lapo deti kur,kur kotas rpasideda<>?
5.bandziau be siuliu tikria ne vienas neistizo,tiesiog abu sonus sukisau i vidu..ar pasemti reikia kopustus visus ar tik daly ,ir ar juos apsemti saltu ar kokiu verdanciu vandeniu<>?ar juos reikia maisyti<>?man isejo tusint juos kokia 50min
cia su visu padazu...
2>kopusta perkat didely<>?
4.mesa ant lapo deti kur,kur kotas rpasideda<>?
5.bandziau be siuliu tikria ne vienas neistizo,tiesiog abu sonus sukisau i vidu..ar pasemti reikia kopustus visus ar tik daly ,ir ar juos apsemti saltu ar kokiu verdanciu vandeniu<>?ar juos reikia maisyti<>?man isejo tusint juos kokia 50min
1. Manau, kad reikėjo dar įdėt į mikrobangę
2. Įvairiai
4. Aš taip dedu, tada lengviau sukasi
5. Šonų niekada nerišu







