Įkraunama...
Įkraunama...

SOS! Balandėliai

Klausykit o kalakutienios farsas tinka balandeliams? blush2.gif
Atsakyti
paekspermentuok bigsmile.gif ir mums pasakysi.. rolleyes.gif siaip manau turetu tikt g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sigitukas @ 2008 06 14, 17:05)
Klausykit o kalakutienios farsas tinka balandeliams? blush2.gif

Nu zinokite tikrai labai skaniai gavosi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(perfekcioniste @ 2008 05 10, 07:45)
ryzius deti reikia virtus, svogunus nekepintus mirksiukas.gif o visa kita pagal skoni mirksiukas.gif zinoma, nereik persisitengt su prieskoniais, ypac zolelem mirksiukas.gif
Papildyta:

tai cia apvyniojai su ta mesyte ir viskas?


o kodel reikia? as visada dedu ryzius nevirtus ir labai gerai gaunasi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidicita @ 2008 06 24, 20:12)
o kodel reikia? as visada dedu ryzius nevirtus ir labai gerai gaunasi smile.gif

drinks_cheers.gif tik truputuka ilgiau patroskint reikia, bet man tai dar skaniau kai nevirti.. ax.gif
Atsakyti
Sveikos visos!
Skaitau apie balandelius, mat gryzusi ketinu juos gaminti.
Niekada nedariau su svieziu kopustu... Ar jie neisirs? smile.gif
Atsakyti
Iš šviežio kopūsto man skaniausi ir gaminasi trumpiau tongue.gif

O neiširs, jei gerai susuksi, nei iš šviežio, nei iš pernykščio. Kažkaip man, kiek gaminau, nuo pirmo karto nė vienas neišsivyniojo
Atsakyti
Nežinau gal kas rašė čia, permečiau temą akimis. Noriu pasidalint gudybe viena,,, močiutė papasakojo. Kad nereiktų kopūsto virt, įdėkit jį į maišelį ir į mikrobangę, po keleto minučių išimkit, nurinkit minkštus lapus ir vėl atgal. Jie ten labai gerai suminkštėja ir greičiau žymiai nei virt thumbup.gif
Atsakyti
neskaiciau temos visos ,bet ar teko daryti balandelius is vynuogiu lapu ,viskas tas pats kaip ir gaminat tik ivynioti i vynuogiu lapus(tik bijau kad per velai pasiuliau ,nes butu geriau i jaunucius pavasarinius lapelius) ,labai skanu ....egzotiska
Atsakyti
QUOTE(dziunka @ 2008 08 29, 19:57)
neskaiciau temos visos ,bet ar teko daryti balandelius is vynuogiu lapu ,viskas tas pats kaip ir gaminat tik ivynioti i vynuogiu lapus(tik bijau kad per velai pasiuliau ,nes butu geriau i jaunucius pavasarinius lapelius) ,labai skanu ....egzotiska

Ar reikia lapus apvirt?
Atsakyti
QUOTE(Erkesta @ 2008 07 17, 00:31)
Kad nereiktų kopūsto virt, įdėkit jį į maišelį ir į mikrobangę, po keleto minučių išimkit, nurinkit minkštus lapus ir vėl atgal.


Taip tikrai patogiausia thumbup.gif Nereikia vargt žvejojant iš puodo karštą kopūsto galvą. Gavau šį patarimą iš kopūstų pardavėjos turguje - per dešimt minučių vidutinio dydžio galva perkaista, o jei viduriukas dar kiek traškus, tai susmulkinu ir keliauja į padažą.
Atsakyti
QUOTE(Escargot @ 2008 08 30, 20:21)
Taip tikrai patogiausia  thumbup.gif  Nereikia vargt žvejojant iš puodo karštą kopūsto galvą. Gavau šį patarimą iš kopūstų pardavėjos turguje - per dešimt minučių vidutinio dydžio galva perkaista, o jei viduriukas dar kiek traškus, tai susmulkinu ir keliauja į padažą.

Prasom issamiau mirksiukas.gif
Ar ideti i maiseli ir 10min i mikrobange,ar po kelias minutes daugiau kartu g.gif
Ir koks tas maiselis turi buti? Ar jis neissilydo mikrobangej?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Neryte: 31 rugpjūčio 2008 - 16:08