Klausykit o kalakutienios farsas tinka balandeliams?

paekspermentuok
ir mums pasakysi..
siaip manau turetu tikt

QUOTE(Sigitukas @ 2008 06 14, 17:05)
Nu zinokite tikrai labai skaniai gavosi

QUOTE(perfekcioniste @ 2008 05 10, 07:45)
ryzius deti reikia virtus, svogunus nekepintus
o visa kita pagal skoni
zinoma, nereik persisitengt su prieskoniais, ypac zolelem 
Papildyta:
tai cia apvyniojai su ta mesyte ir viskas?

Papildyta:
tai cia apvyniojai su ta mesyte ir viskas?
o kodel reikia? as visada dedu ryzius nevirtus ir labai gerai gaunasi

QUOTE(vaidicita @ 2008 06 24, 20:12)

Iš šviežio kopūsto man skaniausi ir gaminasi trumpiau
O neiširs, jei gerai susuksi, nei iš šviežio, nei iš pernykščio. Kažkaip man, kiek gaminau, nuo pirmo karto nė vienas neišsivyniojo

O neiširs, jei gerai susuksi, nei iš šviežio, nei iš pernykščio. Kažkaip man, kiek gaminau, nuo pirmo karto nė vienas neišsivyniojo
Nežinau gal kas rašė čia, permečiau temą akimis. Noriu pasidalint gudybe viena,,, močiutė papasakojo. Kad nereiktų kopūsto virt, įdėkit jį į maišelį ir į mikrobangę, po keleto minučių išimkit, nurinkit minkštus lapus ir vėl atgal. Jie ten labai gerai suminkštėja ir greičiau žymiai nei virt

neskaiciau temos visos ,bet ar teko daryti balandelius is vynuogiu lapu ,viskas tas pats kaip ir gaminat tik ivynioti i vynuogiu lapus(tik bijau kad per velai pasiuliau ,nes butu geriau i jaunucius pavasarinius lapelius) ,labai skanu ....egzotiska
QUOTE(dziunka @ 2008 08 29, 19:57)
neskaiciau temos visos ,bet ar teko daryti balandelius is vynuogiu lapu ,viskas tas pats kaip ir gaminat tik ivynioti i vynuogiu lapus(tik bijau kad per velai pasiuliau ,nes butu geriau i jaunucius pavasarinius lapelius) ,labai skanu ....egzotiska
Ar reikia lapus apvirt?
QUOTE(Erkesta @ 2008 07 17, 00:31)
Kad nereiktų kopūsto virt, įdėkit jį į maišelį ir į mikrobangę, po keleto minučių išimkit, nurinkit minkštus lapus ir vėl atgal.
Taip tikrai patogiausia

QUOTE(Escargot @ 2008 08 30, 20:21)
Taip tikrai patogiausia
Nereikia vargt žvejojant iš puodo karštą kopūsto galvą. Gavau šį patarimą iš kopūstų pardavėjos turguje - per dešimt minučių vidutinio dydžio galva perkaista, o jei viduriukas dar kiek traškus, tai susmulkinu ir keliauja į padažą.

Prasom issamiau

Ar ideti i maiseli ir 10min i mikrobange,ar po kelias minutes daugiau kartu

Ir koks tas maiselis turi buti? Ar jis neissilydo mikrobangej?