QUOTE(Maluna @ 2008 09 15, 11:34)
Noriu paklausti balandeliu zinoviu: kai kepinat miltus keptuvej ant sviesto ir dar ipilat sultinio, kaip jums guzais miltai "nesusoka"?Pradzioj istirpinu sviesta keptuvej, idedu pora saukstu miltu, pamaisau ir man pradeda gumulai darytis, jei sultinio dapilu

.Nu visad taip .Karta bandziau tiesiog i puoda tu miltu idet, kad sutirstetu, ale vistiek ne tas gaunas

.Kitos nededa miltu, bet man tirsciau skaniau
Aš miltų nededu,o padažui sutirštint tiesiog pilu tomatų(ne ketčupo)

.Taip pat dedu kepintų svogūnų ir morkų.Tikrai skanu.Mano mama deda dar paprikos,priduoda skonį.Bet man tai nelabai patinka.
QUOTE(klaida @ 2008 09 16, 10:57)
O kas su kopusto lapais gaunasi, kai istraukiate is saldiklio ir atsildote ? Ar islieka tokie patys, kaip ir pries uzsaldyma?
Kazkaip vis nedristu as ju uzsisaldyti
Šaldau beveik visada.Tiesiog ant lentutės sudedu gražiai,kai sušąla nuimu ir dedu į maišelį.O kai užsimanai tiesiog į puodą ir troškinam,niekad nesubyra ir neištyžta