gaminsiu ir as balandelius, tik noreciau pridaryt ju daugiau ir uzsaldyt, bet ar jie po to normalus buna? gal bandet?

QUOTE(Getira @ 2008 09 11, 10:44)
Tik pačiai iškilo klausimas: o kopūsta į tokius balandėlius tinginėlius dėti žalią smulintą ar reikėtų truputį apvirti? 

Aš tai neverdu,tik labai smulkiai supjaustau.Jei kopūstukas nepersenęs(būna pavasarį),tai puikiai išsitroškina.
Ir dar.Kadangi esu tinginioška,tai į tradicinius balandžius ryžius dedu nevirtus,tik pamirkytus.Tik tada svarbu jų nepadaugint,o ir padažo daugiau reikia.
lututė: labai labai dėkui už patarimus

QUOTE(minute_ @ 2008 09 11, 12:09)
gaminsiu ir as balandelius, tik noreciau pridaryt ju daugiau ir uzsaldyt, bet ar jie po to normalus buna? gal bandet? 

Taip,normalus,tik padariusi sudek ant lekstes ar padeklo, kad truputi nudziutu,pies dedant i indeli,pavoliok i miltus,tada jie nesulips.Kai jau noresi issitraukti is kameros ir gaminti,nebutina laukti kol atsils.As tai sudedu i puoda saldytus,uzpilu padaziuku ir troskinu,skanaus

Noriu paklausti balandeliu zinoviu: kai kepinat miltus keptuvej ant sviesto ir dar ipilat sultinio, kaip jums guzais miltai "nesusoka"?Pradzioj istirpinu sviesta keptuvej, idedu pora saukstu miltu, pamaisau ir man pradeda gumulai darytis, jei sultinio dapilu
.Nu visad taip .Karta bandziau tiesiog i puoda tu miltu idet, kad sutirstetu, ale vistiek ne tas gaunas
.Kitos nededa miltu, bet man tirsciau skaniau

morku-grybu-svogūnų kepintu idaru SKANIAI GAUNASI

QUOTE(Maluna @ 2008 09 15, 11:34)
Noriu paklausti balandeliu zinoviu: kai kepinat miltus keptuvej ant sviesto ir dar ipilat sultinio, kaip jums guzais miltai "nesusoka"?Pradzioj istirpinu sviesta keptuvej, idedu pora saukstu miltu, pamaisau ir man pradeda gumulai darytis, jei sultinio dapilu
.Nu visad taip .Karta bandziau tiesiog i puoda tu miltu idet, kad sutirstetu, ale vistiek ne tas gaunas
.Kitos nededa miltu, bet man tirsciau skaniau 

As kepinu miltus ant aliejaus,paskui reikia pilti salta sultini ar vandeni,ant silpnos ugnies kaitinti ir intensyviai maisyti,tada nesusoka

QUOTE(Neryte @ 2008 09 12, 11:49)
Taip,normalus,tik padariusi sudek ant lekstes ar padeklo, kad truputi nudziutu,pies dedant i indeli,pavoliok i miltus,tada jie nesulips.Kai jau noresi issitraukti is kameros ir gaminti,nebutina laukti kol atsils.As tai sudedu i puoda saldytus,uzpilu padaziuku ir troskinu,skanaus 

O kas su kopusto lapais gaunasi, kai istraukiate is saldiklio ir atsildote ? Ar islieka tokie patys, kaip ir pries uzsaldyma?
Kazkaip vis nedristu as ju uzsisaldyti

QUOTE(klaida @ 2008 09 16, 10:57)
O kas su kopusto lapais gaunasi, kai istraukiate is saldiklio ir atsildote ? Ar islieka tokie patys, kaip ir pries uzsaldyma?

Nieko blogo jiems neatsitiks

QUOTE(Neryte @ 2008 09 17, 10:35)
Mesytei tai aisku, kad nieko, as del kopusto lapu abejojau, kad kose nebutu

QUOTE(klaida @ 2008 09 19, 19:52)
Nebūna košė iš jų niekada

QUOTE(Neryte @ 2008 09 16, 11:30)
As kepinu miltus ant aliejaus,paskui reikia pilti salta sultini ar vandeni,ant silpnos ugnies kaitinti ir intensyviai maisyti,tada nesusoka 

Oi, sorry, dabar tik pastebejau, nes balandeliai buvo pagaminti neislaukus atsakymo.