Įkraunama...
Įkraunama...

SOS! Balandėliai

gaminsiu ir as balandelius, tik noreciau pridaryt ju daugiau ir uzsaldyt, bet ar jie po to normalus buna? gal bandet? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Getira @ 2008 09 11, 10:44)
Tik pačiai iškilo klausimas: o kopūsta į tokius balandėlius tinginėlius dėti žalią smulintą ar reikėtų truputį apvirti?  blush2.gif

Aš tai neverdu,tik labai smulkiai supjaustau.Jei kopūstukas nepersenęs(būna pavasarį),tai puikiai išsitroškina.
Ir dar.Kadangi esu tinginioška,tai į tradicinius balandžius ryžius dedu nevirtus,tik pamirkytus.Tik tada svarbu jų nepadaugint,o ir padažo daugiau reikia.
Atsakyti
lututė: labai labai dėkui už patarimus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(minute_ @ 2008 09 11, 12:09)
gaminsiu ir as balandelius, tik noreciau pridaryt ju daugiau ir uzsaldyt, bet ar jie po to normalus buna? gal bandet? smile.gif

Taip,normalus,tik padariusi sudek ant lekstes ar padeklo, kad truputi nudziutu,pies dedant i indeli,pavoliok i miltus,tada jie nesulips.Kai jau noresi issitraukti is kameros ir gaminti,nebutina laukti kol atsils.As tai sudedu i puoda saldytus,uzpilu padaziuku ir troskinu,skanaus 4u.gif
Atsakyti
Noriu paklausti balandeliu zinoviu: kai kepinat miltus keptuvej ant sviesto ir dar ipilat sultinio, kaip jums guzais miltai "nesusoka"?Pradzioj istirpinu sviesta keptuvej, idedu pora saukstu miltu, pamaisau ir man pradeda gumulai darytis, jei sultinio dapilu doh.gif .Nu visad taip .Karta bandziau tiesiog i puoda tu miltu idet, kad sutirstetu, ale vistiek ne tas gaunas blush2.gif .Kitos nededa miltu, bet man tirsciau skaniau biggrin.gif
Atsakyti
morku-grybu-svogūnų kepintu idaru SKANIAI GAUNASI thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Maluna @ 2008 09 15, 11:34)
Noriu paklausti balandeliu zinoviu: kai kepinat miltus keptuvej ant sviesto ir dar ipilat sultinio, kaip jums guzais miltai "nesusoka"?Pradzioj istirpinu sviesta keptuvej, idedu pora saukstu miltu, pamaisau ir man pradeda gumulai darytis, jei sultinio dapilu doh.gif .Nu visad taip .Karta bandziau tiesiog i puoda tu miltu idet, kad sutirstetu, ale vistiek ne tas gaunas blush2.gif .Kitos nededa miltu, bet man tirsciau skaniau biggrin.gif

As kepinu miltus ant aliejaus,paskui reikia pilti salta sultini ar vandeni,ant silpnos ugnies kaitinti ir intensyviai maisyti,tada nesusoka mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Neryte @ 2008 09 12, 11:49)
Taip,normalus,tik padariusi sudek ant lekstes ar padeklo, kad truputi nudziutu,pies dedant i indeli,pavoliok i miltus,tada jie nesulips.Kai jau noresi issitraukti is kameros ir gaminti,nebutina laukti kol atsils.As tai sudedu i puoda saldytus,uzpilu padaziuku ir troskinu,skanaus  4u.gif

O kas su kopusto lapais gaunasi, kai istraukiate is saldiklio ir atsildote ? Ar islieka tokie patys, kaip ir pries uzsaldyma?
Kazkaip vis nedristu as ju uzsisaldyti cool.gif
Atsakyti
QUOTE(klaida @ 2008 09 16, 10:57)
O kas su kopusto lapais gaunasi, kai istraukiate is saldiklio ir atsildote ? Ar islieka tokie patys, kaip ir pries uzsaldyma?
Kazkaip vis nedristu as ju uzsisaldyti  cool.gif

Nieko blogo jiems neatsitiks mirksiukas.gif ,man jie praktiskai nesiskiria skoniu smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Neryte @ 2008 09 17, 10:35)
Nieko blogo jiems neatsitiks  mirksiukas.gif ,man jie praktiskai nesiskiria skoniu  smile.gif

Mesytei tai aisku, kad nieko, as del kopusto lapu abejojau, kad kose nebutu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(klaida @ 2008 09 19, 19:52)
Mesytei tai aisku, kad nieko, as del kopusto lapu abejojau, kad kose nebutu  ax.gif

Nebūna košė iš jų niekada smile.gif Balandėlius labai mėgstam, o vakare grižus po darbų tingisi juos sukti, tai visada šaldau ir daug
Atsakyti
QUOTE(Neryte @ 2008 09 16, 11:30)
As kepinu miltus ant aliejaus,paskui reikia pilti salta sultini ar vandeni,ant silpnos ugnies kaitinti ir intensyviai maisyti,tada nesusoka  mirksiukas.gif

Oi, sorry, dabar tik pastebejau, nes balandeliai buvo pagaminti neislaukus atsakymo. blush2.gif .Aciu, dabar zinosiu, visad pildavau verdanti vandeni i miltus doh.gif
Atsakyti