Įkraunama...
Įkraunama...

TV parduotuvė

QUOTE(Viltyte @ 2009 03 08, 21:44)
as apie si preitaisa kalbejau su masaziste, tai sake, akd tiesiog neimanoma su juo gerai issimasazuoti, pati nugaros nepasieksi ir pan, aisku galima paprasyti kitu...
dar sake, kad lygiai turi buti reguliuojami ir zmogus turi zinoti ir ismanyti kaip turi buti masazuojamas pilvas, kojos ir aplamai visos problemines vietos

Na taip pritariu,kad reikia išmanyti,reikia žinoti ir kuria kryptim masazuoti.Bet atsiliepimų daug gerų girdėjau apie šį daigčiuką,todėl dabar pati bandau.O masažistės visos taip šneka biggrin.gif .Tai vat paieškojus radau tokia nuomonę,kad jį reikia naudoti bent kas antrą dieną ir nemažiau 15min.Gal kam pravers info wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dėja: 08 kovo 2009 - 22:06
QUOTE(dėja @ 2009 03 08, 22:05)
Na taip pritariu,kad reikia išmanyti,reikia žinoti ir kuria kryptim masazuoti.Bet atsiliepimų daug gerų girdėjau apie šį daigčiuką,todėl dabar pati bandau.O masažistės visos taip šneka biggrin.gif .Tai vat paieškojus radau tokia nuomonę,kad jį reikia naudoti bent kas antrą dieną ir nemažiau 15min.Gal kam pravers info wub.gif

masaziste, pas kuria ejau tai faina tokia labai pasake kas gerai, ka gali pati pasidaryti ir pan.
o istikro kaip kam pasiseka bet koki daikta nusipirkti, vieni nerealiai dziaugiasi ji nusipirke, kiti keikia... smile.gif

o mes turim pagalves dormeo tai dziaugiames, vyras viena nakti miego ant paprasts, tais ekancia paprase grazinti dormeo, nes ant jos patogiau jam smile.gif

dabar nusipirkom Dormeo Renew ciuzinuka tai dziaugiames, tikrai patogu miegoti

tiesa mazoji labai megsta miegoti ant dormeo pagalves hihihi.gif
Atsakyti
sveikos, mamytės,
jei kuri turite noro įsigyti topshopiniu prekių, tai siūlau pasidairyti pvz ebay aukcionuose, ten daugumą šių prekių galima parsisiųsti už žymiai mažesnius pinigėlius.
Pvz ped egg didziulis komplektas su parsiuntimu 30Lt kainuoja arba vakuminiai maišai tikrai už maždaug 50Lt, ten jų visokiausių yra ir dydžių ir komplektacijų. O beje aš tai parsisiunčiau ne maišus, o kamštį, kurį gali naudoti daug kartų užvakumavimui paprastų maišų ir berods mokėjau 46Lt.
Čia tik patarimas toms ką domintų mažesnė prekės kaina.
Sėkmės perkant.
Atsakyti
QUOTE(ausriness @ 2009 03 10, 13:23)
sveikos, mamytės,
jei kuri turite noro įsigyti topshopiniu prekių, tai siūlau pasidairyti pvz ebay aukcionuose, ten daugumą šių prekių galima parsisiųsti už žymiai mažesnius pinigėlius.
Pvz ped egg didziulis komplektas su parsiuntimu 30Lt kainuoja arba vakuminiai maišai tikrai už maždaug 50Lt, ten jų visokiausių yra ir dydžių ir komplektacijų. O beje aš tai parsisiunčiau ne maišus, o kamštį, kurį gali naudoti daug kartų užvakumavimui paprastų maišų ir berods mokėjau 46Lt.
Čia tik patarimas toms ką domintų mažesnė prekės kaina.
Sėkmės perkant.

Aš taip pirkau VIBRA TONA ,NICER DICER pjaustykle, CELIULESA thumbup.gif
Atsakyti
Turiu Ped egg, nu nieko gero man. Gerai kad 1 $ mokejau, sumokejus 140 Lt buciau nusisovus blink.gif
Atsakyti
QUOTE(urgit@ @ 2009 03 10, 23:55)
Turiu Ped egg, nu nieko gero man. Gerai kad 1 $ mokejau, sumokejus 140 Lt buciau nusisovus  blink.gif

turbut nebesigundyti ir man tuo ped egg g.gif aisku ne uz 140Lt buciau pirkus, bet vistiek butu gaila, kad ir keliu litu ax.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Pandora_: 10 kovo 2009 - 23:32
Nu ka as zinau, man jis tikrai nestebuklas schmoll.gif
Atsakyti
Gal bus truputi ne i tema, bet sudomino vienas daiktas is TV parduotuves (ne lietuvos), bet radau ebay. jauciu greitai ir lietuvoj kokiam topshop'e uz 5 kart didesne kaina bus biggrin.gif
stai tokia depiliacine priemone. ten ir filmukas yra, kur viskas kaip visada labai graziai atrodo biggrin.gif ar kuri esat bandziusi ar bent jau girdejusi apie si dalyka? g.gif
Atsakyti
Nežinau, ar jau kas rašė, kad SM viena tarpininkė iš Lenkijos gali nupirkti daugelį topshopinių daiktų du ar tris kartus pigiau. Kam aktualu, paieškokite.
Atsakyti
as turiu celiules,visai neblogas dalykas bet reik turet laiko,pas mane kai vaikas 5 men tai nelb turiu ax.gif tai vat gal ne i tema bet parduodu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ruteleee @ 2009 04 07, 22:07)
as turiu celiules,visai neblogas dalykas bet reik turet laiko,pas mane kai vaikas 5 men tai nelb turiu  ax.gif  tai vat gal ne i tema bet parduodu  4u.gif

Tai jei tu su 5men vaiku neturi laiko, tai jauciu as su 1 metuku vaiku tuo labiau jo nerasiu lotuliukas.gif
Atsakyti
Noreciau konvekcines krosneles ,kur galeciau pigiau isigyti?aciu 4u.gif
Atsakyti