Neuzmiegu, reik silto uzpakaliuko salia
QUOTE(skotija @ 2008 03 14, 19:32)
papildysiu:
..silto ir plaukuoto...
Aha man reikia apsikabinti ta "silta ir plaukuota", kad galeciau uzmigt
(arba ne.)
Kazkiap cia dviprasmiskai skamba
Faina forumiukas cia
Kazkiap cia dviprasmiskai skamba
Faina forumiukas cia
as tai kankinuos kol uzmiegu viena..kazkaip truksta man jo salia...o dabar kaip tik isvaziaves,tai kiekviena nakti vis kitokiu nesamoniu prisigalvoju, kad tik uzmigciau greiciau...tai drauges nakvot kvieciuosi, tai telika per nakti palieku
...ot tai pripratimas...
man taip pat sunku uzmigt wienai, kazkaip smagiau kai pries uzmiegant apkabina ir pabuciuoja, saldziau miegasi
Puikiai užmiegu ir viena
Visa lova tik mano
Mano kol gulejo ligonineje, tai sienom norejosi lipti, pasiimdavau jo marskinius ir siaip taip uzmigdavau. Kai dirbdavo iki 23 h niekada neuzmigdavau be jo, net miego nesinoredavo, bet dabar uztenka prisiglausti prie jo ir man šakės
. Net kompiuterinius žaidimus žaidžia lovoje, kad aš ramiai galėčiau miegoti šalia
.
As irgi neuzmiegu be jo, galvojau, kad as cia viena tokia keista su tokiu blogu iprociu, o pasirodo, kad ne
As irgi galvojau kad viena tokia. O kaip vargstu. Jisai peleda o as vista - kai tik prietema taip akys merkiasi. Ir piktuoju ir geruoju negaliu priprasyti kad visada eitume kartu miegoti. Visada baigiasi taip kad jis ant sofos su kompu o as salia miegu. Paskui taip nelinksma keltis ir i lova eiti, bet kitaip negaliu. O ryte vos atsikeliu. Galvojau gal katina isigyti kad galeciau pasiimti i lova.
man baisesnio dalyko nera kaip miegoti be mylimo vyro... kas penkiolika min atsibundu... masina girdziu i kiema ivaziuoja ir as jau prie lango... taip baisei jauciuosi... mane visada turi apkabinti... net migdomusius vaistus kartais geriu... kad uzmigciau... bet stengiuosi tai daryti kuo reciau... kada sunervina ... su draugais kurnors uzsibuna... ir dar tel atmetineja... kosmaras... ir kodel mums taip buna...