as taip pat sunkiai uzmiegu be vyro...nieks neapsikabina
kaldros nenuvogia
Jo kai pripranti miegoti dviese, tai kazkaip sunku uzmigti vienai
tokia didele lova atrodo, per daug vietos buna.
Taaip, pripratus kartu miegoti labai sunku atskirai užmigti... kai pas vyro gimines svečiavomės, teko miegoti atskirose lovytėse... Baisiai sunku užmigti buvo, kai nieks neapkabina prieš miegelį, nepamurkia į ausytę...
Nežinau aš visa laiko kol vyro nėra blogai miegu, išžiuriu visus filmus kol užmiegu, o grižus vyrui kaip užhipnotizuota
Maniskis kas trecia savaite dirba naktineje pamainoje.....tos savaites man bemieges
Truksta jo ir viskas.....taip slata ir nejauku
uzmiegu tik paryciais. Kai jis meiga kartu neivertini to, o kai nera, pamatai, kaip gera kartu miegoti
sendien teko ta laime iki 5 ryto nesumerkti akiu nes brangiausiasis tiesiog dingo... o gryzo toks girtas ... jis negeria nieko isskyrus sidra... ( ziurejau i lubas... verkiau ... kiek jie sitaip gali nervus tampyti... atsikele 9 val ir kaip niekur nieko isejo... skauda vidui net nezinau ka daryti... pasakaiu jam ate ate... bet as taip sakau labai daznai...( patarkit kaip elgtis toliau... ) toks gniuzulas gerklej... net skaudeti pradejo jau... jauciuosi visiskas niekas
QUOTE(mutantė @ 2005 06 11, 23:13)
Nežinau kas yra, bet negaliu užmigti kol vyras negrįžta
, nors žinau kur jis, ką veikia, kada grįž, reikia miegot, nes ryte prikels vaikas, bet be vyro kankina nemiga
, kad ir šį vakarą, jau taip velu lelius seniai miega, o man kol vyro nėra net miegas neima
, nors kai jis yra 21 val. jau miegam, ar dar kam panašiai yra? 
Budavo man taip seniau,bet dabar jei noriu miego tiesiog gulu ir miegu.
kai iprantama miegoti dviese tai lb sunku uzmigti vienai.. bet mane miegutis visada nugali ir uzmiegu.. zinoma truksta jaukumo, silumos, apkabinimo, bet ta kompensuoja saldus sapnai
QUOTE(zyzlė @ 2008 06 07, 15:21)