Įkraunama...
Įkraunama...

Neužmiegu be vyro

Neužmiegu, nes šalta būna smile.gif Dėl lovos didumo nesiskundžiu - guliu skersai, bet va šaltis... ir niekas nepadeda, iš vidaus kažkaip šalta... doh.gif
Atsakyti
Kai pradejom miegot kartu,maniau,niekad nepriprasiu dviese gulet,o dabar neisivaizduoju, kaip reiktu vienai... verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
As iprantu labai greitai (nes dar ne nuolat kartu gyvenam), o atprast labai sunku, truksta kazko, vartausi simta kartu ir salta, nes as salcmire, tai prie savo "peciuko" greiciau uzmiegu blush2.gif
Atsakyti
Sianakt teismiegojau tris valandas. Kad ir kokia pavargus niekaip neuzmigau iki 4 doh.gif Svarbiausia, kad po kiek laiko iprantu ir miegu normaliai, bet pirmos kelios naktys (ir zombiskos dienos) buna kosmariskos.
Atsakyti
QUOTE(mutantė @ 2005 06 12, 22:58)
Man tai patinka su vyru vienoj lovoj miegot biggrin.gif

Man irgi patinka.. ir taip pat kaip dauguma- negaliu uzmigt be MB g.gif
Atsakyti
Uzmigti sunkoka kai vyras komandiruotese,per daug vietos lovoj vienai,salta, nejauku ir visada vyra apkabina pries uzmiegant,bet taip keista... 4u.gif
Atsakyti
Vyras visada miega su manimi biggrin.gif , yra pries kelis metus teke vyro laukt is darbo iki vidurnakcio, kad ir kaip miego noredavau, net i miegamaji neidavau, svetaineje sededavau ir tv ziuredavau, miegamajame vienai nejauku... rolleyes.gif ...taip pat, kaip bloga diena, jei vyras is ryto pries isvaziuodamas nepabuciuoja. smile.gif
Atsakyti
Aš irgi negaliu užmigti be vyro, nuo tada kai pradėjom gyvent kartu, negaliu kol nepabučiuoja ir neapsikabina užmigti blush2.gif
Atsakyti
jei brangiausiojo nėr namie, tai ir aš stengiuos kur nors išlėkt, nors ir pas mamą. nejauku vienai.
Atsakyti
QUOTE(mutantė @ 2005 06 11, 22:13)
Nežinau kas yra, bet negaliu užmigti kol vyras negrįžta ax.gif, nors žinau kur jis, ką veikia, kada grįž, reikia miegot, nes ryte prikels vaikas, bet be vyro kankina nemiga  blink.gif, kad ir šį vakarą, jau taip velu lelius seniai miega, o man kol vyro nėra net miegas neima doh.gif , nors kai jis yra 21 val. jau miegam, ar dar kam panašiai yra? blush2.gif

kaip miela wub.gif wub.gif wub.gif o tu sakai vyrui apie tai kad negali be jo uzmigti? Kaip jis reaguoja?
Atsakyti
As va ,kad ir dabar.. 3,00 .Miego noriu ,ziauriai ,bet sedziu laukiu.Net nenoriu eit i miegamaji.
Apmaudziausia,kad vyras ko ramiausiai ,be manes uzmiega ir atsikelia ir nieko jam netruksta.
man tai visa problema,velai vakare jis sedi prie kompo,o as luzineju,maldauju :"einam miegot"
O jis neina.O be jo miegot nesamone.

Vis prisimenu pirmuosius pasimatymus,kai nebuvo nieko geriau nei uzmigt vienas kito gleby.O kai apsigyvenom kartu,visai jam nerupi.. verysad.gif
Atsakyti
kazkaip uzmigt vienai ir man sunkiai sekasi, vis prabundu ir tikkrinu ar salia, bet dar keisciau tai, kad vis tik saldziausia miegot buna tada kai MB ankciau atsikelia ir man lieka visa lova g.gif biggrin.gif
Atsakyti