kazkaip dar uzmikt be MB neteko, bet speju irgi butu sunku..
As irgi labai sunkiai be vyro uzmiegu
O jeigu ir uzmiegu, tai pastoviai prabundu ir ziuriu, ar grizo, tad vis tiek neissimiegu normaliai
O jeigu ir uzmiegu, tai pastoviai prabundu ir ziuriu, ar grizo, tad vis tiek neissimiegu normaliai
QUOTE(ISLANDA @ 2009 03 11, 13:58)
kazkaip uzmigt vienai ir man sunkiai sekasi, vis prabundu ir tikkrinu ar salia, bet dar keisciau tai, kad vis tik saldziausia miegot buna tada kai MB ankciau atsikelia ir man lieka visa lova

man ir tas pats
Be vyro miegu žymiai geriau, ramybė, niekas neknarkia
As is tu,kur be vyro liuksiskiau issimiega
. Lova didziule ir visa mano ,jokio knarkimo paausy
Uzmiegu be vyro,bet labai sunkiai,tad jei vakare as noriu uzmigt anksciau,o jis nusiteikes dar panaktinet,tai ateina i lova,kad mane uzmigdyt
Padedu galva ant peties ir tada buna be galo ramu....ir taip 11metu
man tai kai salia yra ,sadziau miegas, nes sildo mane ir t.t ...
jei jis lieka naktinet, ir nera kartu lovoj, tai as kankinuos ir neuzmiegu... jam tik atejus i lova, atsigulus slia, luztu iskart
buvau susirgus pries kelis menesius, tai kad jo neuzkrest kelias naktis pas tevus likau, tai taip buvo keista ir blogai vienai lovoj....
o jam as maisau miegot
nes noriu vis kad mane apsikabintu, o jis taip negali uzmigt, reik jam isitaisyt ant sono savo
tai as slenkuos arciau jo, jis nuo manes, ir baigias daziausiai tuo, kad jis vos nekrenta is lovos, nes bega nuo manes
del knarkimo, tai jei pirmesne uzmiegu, tai negirdziu, o jei girdziu, kad knarkia, tai i sona su alkune, pazadinu ir tada jau uzmiegu, nes nebelieka knarkimo
buvau susirgus pries kelis menesius, tai kad jo neuzkrest kelias naktis pas tevus likau, tai taip buvo keista ir blogai vienai lovoj....
o jam as maisau miegot
del knarkimo, tai jei pirmesne uzmiegu, tai negirdziu, o jei girdziu, kad knarkia, tai i sona su alkune, pazadinu ir tada jau uzmiegu, nes nebelieka knarkimo
Uzmiegu be vyro, bet gan sunkiai...o kai jis salia miegu kaip uzmusta. Keisciausia jog jis be manes irgi miegot negali
keliauti tenka kartu
QUOTE(mutantė @ 2005 06 11, 23:13)
Nežinau kas yra, bet negaliu užmigti kol vyras negrįžta
, nors žinau kur jis, ką veikia, kada grįž, reikia miegot, nes ryte prikels vaikas, bet be vyro kankina nemiga
, kad ir šį vakarą, jau taip velu lelius seniai miega, o man kol vyro nėra net miegas neima
, nors kai jis yra 21 val. jau miegam, ar dar kam panašiai yra? 
Neįsivaizdavau, kad dar tokių yra, nes niekas manęs nesuprasdavo ...
Man tai problema būna, kai vyras dirba (kas 4 parą). Naktį viena neužmiegu ir viskas. Jei vakare kokį darbą rašo prie kompo, viena irgi neužmiegu. Nu žiauru ... Galvojau priprasiu, bet ...
jo man ir sunku be savojo uzmikti. o jei neduokdieve dar su draugais kur, tai ir paranoja istinka
seip man kartais budavo jei negirdedavau kai jis ryte y darba iseidavo ir prasibusdavau, tai irgi sokas istikdavo, toks nerimas kad jo nera salia...
seip man kartais budavo jei negirdedavau kai jis ryte y darba iseidavo ir prasibusdavau, tai irgi sokas istikdavo, toks nerimas kad jo nera salia...