Įkraunama...
Įkraunama...

Neužmiegu be vyro

kazkaip dar uzmikt be MB neteko, bet speju irgi butu sunku.. blush2.gif
Atsakyti
Puikiai išsimiegu ir be vyro. Su juo gerai, be jo dar geriau. lotuliukas.gif
Atsakyti
As irgi labai sunkiai be vyro uzmiegu verysad.gif
O jeigu ir uzmiegu, tai pastoviai prabundu ir ziuriu, ar grizo, tad vis tiek neissimiegu normaliai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ISLANDA @ 2009 03 11, 13:58)
kazkaip uzmigt vienai ir man sunkiai sekasi, vis prabundu ir tikkrinu ar salia, bet dar keisciau tai, kad vis tik saldziausia miegot buna tada kai MB ankciau atsikelia ir man lieka visa lova g.gif  biggrin.gif

man ir tas pats smile.gif
Atsakyti
Be vyro miegu žymiai geriau, ramybė, niekas neknarkia smile.gif
Atsakyti
As is tu,kur be vyro liuksiskiau issimiega blush2.gif. Lova didziule ir visa mano ,jokio knarkimo paausy biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Silvy: 17 kovo 2009 - 22:59
Uzmiegu be vyro,bet labai sunkiai,tad jei vakare as noriu uzmigt anksciau,o jis nusiteikes dar panaktinet,tai ateina i lova,kad mane uzmigdyt ax.gif Padedu galva ant peties ir tada buna be galo ramu....ir taip 11metu smile.gif
Atsakyti
man tai kai salia yra ,sadziau miegas, nes sildo mane ir t.t ... blush2.gif jei jis lieka naktinet, ir nera kartu lovoj, tai as kankinuos ir neuzmiegu... jam tik atejus i lova, atsigulus slia, luztu iskart lotuliukas.gif

buvau susirgus pries kelis menesius, tai kad jo neuzkrest kelias naktis pas tevus likau, tai taip buvo keista ir blogai vienai lovoj.... blink.gif

o jam as maisau miegot lotuliukas.gif nes noriu vis kad mane apsikabintu, o jis taip negali uzmigt, reik jam isitaisyt ant sono savo cool.gif tai as slenkuos arciau jo, jis nuo manes, ir baigias daziausiai tuo, kad jis vos nekrenta is lovos, nes bega nuo manes lotuliukas.gif lotuliukas.gif

del knarkimo, tai jei pirmesne uzmiegu, tai negirdziu, o jei girdziu, kad knarkia, tai i sona su alkune, pazadinu ir tada jau uzmiegu, nes nebelieka knarkimo thumbup.gif
Atsakyti
Uzmiegu be vyro, bet gan sunkiai...o kai jis salia miegu kaip uzmusta. Keisciausia jog jis be manes irgi miegot negali ax.gif keliauti tenka kartu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mutantė @ 2005 06 11, 23:13)
Nežinau kas yra, bet negaliu užmigti kol vyras negrįžta ax.gif, nors žinau kur jis, ką veikia, kada grįž, reikia miegot, nes ryte prikels vaikas, bet be vyro kankina nemiga  blink.gif, kad ir šį vakarą, jau taip velu lelius seniai miega, o man kol vyro nėra net miegas neima doh.gif , nors kai jis yra 21 val. jau miegam, ar dar kam panašiai yra? blush2.gif

Neįsivaizdavau, kad dar tokių yra, nes niekas manęs nesuprasdavo ... smile.gif
Man tai problema būna, kai vyras dirba (kas 4 parą). Naktį viena neužmiegu ir viskas. Jei vakare kokį darbą rašo prie kompo, viena irgi neužmiegu. Nu žiauru ... Galvojau priprasiu, bet ...
Atsakyti
jo man ir sunku be savojo uzmikti. o jei neduokdieve dar su draugais kur, tai ir paranoja istinka doh.gif
seip man kartais budavo jei negirdedavau kai jis ryte y darba iseidavo ir prasibusdavau, tai irgi sokas istikdavo, toks nerimas kad jo nera salia... ax.gif
Atsakyti
Na as irgi neuzmiegu kol nera salia,arba jai nera namie.
Atsakyti