QUOTE(vdapr @ 2008 09 19, 10:48)
na as tiesiog imeciau ka man atrsiunte... viena pazistama gero noredama...
Ta visa diskusija apie tavo imesta istrauka visai nieko su tavim bendro neturi kaip jau ir rasiau, ir net tai, kad ja imetei yra gerai, kartais juk reikia padiskutuoti, pasidalinti mintimis ir jausmais visokiais klausimais, kad paskui galima butu toliau plaukti per gyvenima. Jei tau ta teorija suteikia ramybes ir vilties tai tik valio, mes kikekviena pasirenkam kuo tiketi, kuo ne ir niekas neturi teises keisti musu nuomones ir visos tos issakytos nuomones tai tikrai nebuvo bandymas pasakyti, kad tau reikia galvoti taip kip dalis musu galvoja Tai kad issirutuliavo kalba tiesiog rodo, kad sitam skyrelyje yra pakankamai saugu tureti savo nuomone ir ja issakyti. Esi tikrai laukiama su visokiausiom mintim ir idejom
Papildyta:
QUOTE(vdapr @ 2008 09 19, 12:23)
niu va mano pietus jau verda...
Siandien su maziuku eisim i vietines reiksmes laikrastuko svente... ten buvo galima siust vaiku foto... tai nusiuntem ir mes... eisim prasiblaskyt biskiuka... gaila kad MV negali grist is darbo eiti kartu... butu smagiau ir drasiau zymiai

niu bet kaip nors...
gero pasibuvimo ir auksciau galva tau nera ko gedytis ir tegu tom visom bjauriom bobom pletkininkem liezuviai nudziuna
Papildyta:
QUOTE(bim @ 2008 09 19, 12:30)
alia gi sakyciau toks ankstyvas rytelis

. kaip sveikatuke, nuotaikele ? kaip Noryte laikosi, ar nesirguliuoja?
Papildyta:
QUOTE(sandrynja @ 2008 09 19, 12:55)
Labukas visoms pleputems

. Jus cia plepat apie prasta ora, o as ka tik is lauko grizau

.
matau siandien ismainiai meile lovai i aktyvu sporta lauke

. as irgi i musu siaurini miesta buvau nosi iskisusi. neisejo tingeti, nes ryte dar drauges princese reikejo iki darzo nuvesti, tai turejau dvieju troliu kompanija

. Bet daba tai lysiu i lovyte, nes ir mano nosis su virusais kontrakta pasirase, o dar ir herpesas islindo

, jau antra karta per menesi, imunitetas kazkokius sposus krecia. taigi labanakt