Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

QUOTE(Dinelė2 @ 2008 09 18, 13:45)
lotuliukas.gif  thumbup.gif ai man reiketu as irgi paprasyciau blush2.gif

maladiec, nes tik nesidrovėdamas prašyti/klausti, tobulėji ir sužinai daug dalykų, kurie tikrai praverčia ateityje mirksiukas.gif
aš net servisuose nesidroviu paklausti, kokią funkciją atlieka viena ar kita detalė, jo visiškai nesupranta MB biggrin.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(spoksi @ 2008 09 18, 13:35)
aš dar iki šiol nesuprantu, iš kurios juostos į kurią reik į žiedą įvažiuot  biggrin.gif  nes visi taip važiuoja, kad gatavi tik bile įlįst, nesvarbu, kad tai prieštarauja elementariai logikai ir KET  blink.gif
kažkada kolega iš pajūrio pasakojo, jog pas juos visi teisingai važiuoja, kaip turi būt, sako o vln nesuprantu, jei juosta laisva, iš jos ir lįs, nesvarbu, kad negalima biggrin.gif

pas mus mieste tik du žiedai ir tie vienajuosčiai, ką reikėtų daryti kitokiam net neįsivaizduoju doh.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Dinelė2 @ 2008 09 18, 13:48)
nu ne ne biggrin.gif tuoj nufotkisiu dar ir geriau paaiskinsiu biggrin.gif

nu ok, idomu baisiai pasidare biggrin.gif o jei dar rodyklytes su paint'u nupiestum kaip tu ten bandei suktis blush2.gif juokauju biggrin.gif
nors ir as prisiminiau viena ivyki kol dar mokiausi. su tevu vaziuojam uzmiesty lygiu keliu masinu nera, nu ir sako, kur nors apsisuk, "kaip tai kur nors???", sako, kur pamatysi kad tau uztenka vietos, nera masinu ir pan, tai ir apsisuk. NU ok, vaziuojam, o kely dar niekad nebuvau bandzius apsisukti doh.gif zinau, kad matomumas turi buti geras, nu ziuriu jau tinkamas momentas tai kaip vaziavau ant 40, taip ir apsisukt bandziau doh.gif biggrin.gif o ten keliukas tik 2 juostu ir su grioviais i laukus doh.gif tai gerai, kad tetis rankini spejo uztraukt blush2.gif kokia issigandus buvau! gerai, kad masinu nebuvo, tai siaip ne taip su atbuliniu skersai per juosta stovedama apsisukau biggrin.gif Tai paskui tetis ir juokesi, sako as cia nebuciau taip apsisukes biggrin.gif arba, sako, tada reikejo spaust iki 80 ir traukt rankini laugh.gif net kojos griztant drebejo...
o siaip esat kuri bandziusi kokioj aikstelej "saulutes" paisyt? gal visai naudinga butu tokia patirtis g.gif
Atsakyti
QUOTE(slyva @ 2008 09 18, 13:57)
nu ok, idomu baisiai pasidare  biggrin.gif o jei dar rodyklytes su paint'u nupiestum kaip tu ten bandei suktis  blush2.gif juokauju  biggrin.gif
nors ir as prisiminiau viena ivyki kol dar mokiausi. su tevu vaziuojam uzmiesty lygiu keliu masinu nera, nu ir sako, kur nors apsisuk, "kaip tai kur nors???", sako, kur pamatysi kad tau uztenka vietos, nera masinu ir pan, tai ir apsisuk. NU ok, vaziuojam, o kely dar niekad nebuvau bandzius apsisukti  doh.gif zinau, kad matomumas turi buti geras, nu ziuriu jau tinkamas momentas tai kaip vaziavau ant 40, taip ir apsisukt bandziau  doh.gif  biggrin.gif o ten keliukas tik 2 juostu ir su grioviais i laukus  doh.gif tai gerai, kad tetis rankini spejo uztraukt  blush2.gif kokia issigandus buvau! gerai, kad masinu nebuvo, tai siaip ne taip su atbuliniu skersai per juosta stovedama apsisukau biggrin.gif Tai paskui tetis ir juokesi, sako as cia nebuciau taip apsisukes  biggrin.gif arba, sako, tada reikejo spaust iki 80 ir traukt rankini laugh.gif net kojos griztant drebejo...
o siaip esat kuri bandziusi kokioj aikstelej "saulutes" paisyt? gal visai naudinga butu tokia patirtis  g.gif

lotuliukas.gif pagalvojau kaip as tas saulutes daryciau tai toks juokas suime hihihi.gif hihihi.gif jau sudejau foto psl atgal mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dinelė2 @ 2008 09 18, 13:39)
drinks_cheers.gif  biggrin.gif  o man vyras uz vairo jau norejo griebti doh.gif  ziuriu jau soko imt uz vairo,sakau ko cia sokineji? lotuliukas.gif  jis sako eik tu sau,galvojau jau ant borto uzleksi lotuliukas.gif  doh.gif
Papildyta:

aš čia kažkurią dieną kolegę prievartavau biggrin.gif mokėmės vairuoti smile.gif aišku ji greičiausiai nebuvo patenkinta, kai užprotestavau, kad nosimi mašinos nestatysim, nes ją reik išmokti pastatyti ir atbulą biggrin.gif bet svarbiausia žmogui negraibyt už vairo ir leisti pačiam pajusti tiek auto, tiek gabaritus, tiek judėjimo ypatumus bigsmile.gif ir svarbiausia, kad žmogus žiūrėtų pats, nes patarimai kartais per brangiai kainuoja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(spoksi @ 2008 09 18, 14:00)
aš čia kažkurią dieną kolegę prievartavau  biggrin.gif  mokėmės vairuoti smile.gif aišku ji greičiausiai nebuvo patenkinta, kai užprotestavau, kad nosimi mašinos nestatysim, nes ją reik išmokti pastatyti ir atbulą  biggrin.gif  bet svarbiausia žmogui negraibyt už vairo ir leisti pačiam pajusti tiek auto, tiek gabaritus, tiek judėjimo ypatumus  bigsmile.gif  ir svarbiausia, kad žmogus žiūrėtų pats, nes patarimai kartais per brangiai kainuoja  biggrin.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
nu ok, idomu baisiai pasidare  biggrin.gif o jei dar rodyklytes su paint'u nupiestum kaip tu ten bandei suktis  blush2.gif juokauju  biggrin.gif
nors ir as prisiminiau viena ivyki kol dar mokiausi. su tevu vaziuojam uzmiesty lygiu keliu masinu nera, nu ir sako, kur nors apsisuk, "kaip tai kur nors???", sako, kur pamatysi kad tau uztenka vietos, nera masinu ir pan, tai ir apsisuk. NU ok, vaziuojam, o kely dar niekad nebuvau bandzius apsisukti  doh.gif zinau, kad matomumas turi buti geras, nu ziuriu jau tinkamas momentas tai kaip vaziavau ant 40, taip ir apsisukt bandziau  doh.gif  biggrin.gif o ten keliukas tik 2 juostu ir su grioviais i laukus  doh.gif tai gerai, kad tetis rankini spejo uztraukt  blush2.gif kokia issigandus buvau! gerai, kad masinu nebuvo, tai siaip ne taip su atbuliniu skersai per juosta stovedama apsisukau biggrin.gif Tai paskui tetis ir juokesi, sako as cia nebuciau taip apsisukes  biggrin.gif arba, sako, tada reikejo spaust iki 80 ir traukt rankini laugh.gif net kojos griztant drebejo...
o siaip esat kuri bandziusi kokioj aikstelej "saulutes" paisyt? gal visai naudinga butu tokia patirtis  g.gif

tik netycia yra gavesi dar besimokinant visu pratimu aiksteleje
dariau isibegejima,maniau masina esanti priekyje spes nuvaziuoti,o ji eme ir sustojo,tai nezinau kaip ten ka dariau bet gavosi su mb pagalba lotuliukas.gif lotuliukas.gif
atgal vairavo mb,iskarto vaziavom namo nes nei vienas pratimas poto nesigavo,noriu i estakada uzvaziuoti,riedu atgal,nesuprantu kodel,o kad bandau ta daryti ant laisvos pavaros tai dzin lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti

che che che, saulutę nupiešt bandei biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dinelė2 @ 2008 09 18, 14:00)
lotuliukas.gif  pagalvojau kaip as tas saulutes daryciau tai toks juokas suime hihihi.gif  hihihi.gif  jau sudejau foto psl atgal mirksiukas.gif

aš iš vietos neišvažiuoju saulutės piešt nepradėjus doh.gif regitroj irgi taip išdūmiau, tai pasiaiškinau, kad aš tik mašiną bandau ax.gif mieste sustojus normaliai važiuot pradedu, bet tik į sėdus į automobilį niekaip neišeina schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(malvea @ 2008 09 18, 14:06)
aš iš vietos neišvažiuoju saulutės piešt nepradėjus doh.gif  regitroj irgi taip išdūmiau, tai pasiaiškinau, kad aš tik mašiną bandau ax.gif  mieste sustojus normaliai važiuot pradedu, bet tik į sėdus į automobilį niekaip neišeina schmoll.gif

blink.gif normaliai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(malvea @ 2008 09 18, 14:06)
aš iš vietos neišvažiuoju saulutės piešt nepradėjus doh.gif  regitroj irgi taip išdūmiau, tai pasiaiškinau, kad aš tik mašiną bandau ax.gif  mieste sustojus normaliai važiuot pradedu, bet tik į sėdus į automobilį niekaip neišeina schmoll.gif

gal sankabos iki galo neatleidi? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dinelė2 @ 2008 09 18, 14:00)
lotuliukas.gif  pagalvojau kaip as tas saulutes daryciau tai toks juokas suime hihihi.gif  hihihi.gif  jau sudejau foto psl atgal mirksiukas.gif

a, tai tu sitam kampe norejai apsisukt? gal taip iskart ir neis, bet juk visas mus moke aikstelej apsisukti ribotam plote mirksiukas.gif as kartais net stebiuosi kaip pas teti kiem kur atrodo tik tiesiai gali tevaziuoti vis tiek sugebu apsisukt biggrin.gif aisku, ne viena karta atbulini panaudojus, bet esme juk ne tame. o siaip nesuprantu prasmes egzaminavimo metu parkuojantis riboti atbulinio begio naudojima.... suprantu, kad reikia moketi naudotis atbuliniu, bet ne idealiu atveju, o gyvenimisku g.gif
Atsakyti