Įkraunama...
Įkraunama...

Anyta

QUOTE(LedAsta @ 2008 10 29, 21:25)

Tu nueitum savo anytai ir išdėtum į akis viską kas tau nepatinka?  blink.gif
Visų pirma anyta nėra artimas žmogus, ji yra vyro mama, bet man niekas.

Jū taip ir nesupratote. Man viskas patinka, ką bedarytų mano anyta biggrin.gif .

Gal jūs ir nesuprasite, bet vienaip ar kitaip aš ją myliu ir saugau. Saugau, nes ją myli mano vyras ir jei su ja kas nutiktų jis labai liūdėtų, o man būtų labai negera jį tokį matyti, o aš noriu, kad jam būtų tik gera. Vat kokia aš savanaudė. Myliu kitus išimtinai vardan savęs biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(LedAsta @ 2008 10 29, 20:25)
Tu nueitum savo anytai ir išdėtum į akis viską kas tau nepatinka?  blink.gif
Visų pirma anyta nėra artimas žmogus, ji yra vyro mama, bet man niekas. O antra, ji yra vyresnis, kitokių pažiūrų žmogus tad ateiti ir sakyti, kad tu tokia anokia ar panašiai  doh.gif  Nu nepyk, bet, mano akimis, tai mažų mažiausiai nemandagu.
Aš nesmerkiu merginų, kurios išsisako - geriau jau čia išsilieja, nei imasi tikrų veiksmų, nes tikrai būna labai sunku pabendravus su kaikuriom anytom......

Paryskinau minti, kuri visada mane kraupina, nieko asmeniskai autorei. Mums taip skaudu, kai anytos yra pagiezingos, atstumia musu vaikus ir t.t. Bet mes pacios akcentuojame, kad vyro tevai yra mums niekas, tai ko taip pykti kai mus pacias laiko niekais, laikinais pakaitalais ju sunu gyvenime... Skaudu juk girdeti tokius zodzius, ar jus t.y mes, marcios, esame niekai... Analogiskai ir tevai, tikrai yra ne niekai, o musu vyru tevai, vaiku seneliai. Salve123 paskutiniame poste teisi.
Atsakyti
drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(LedAsta @ 2008 10 29, 21:25)
Visų pirma anyta nėra artimas žmogus, ji yra vyro mama, bet man niekas. O antra, ji yra vyresnis, kitokių pažiūrų žmogus tad ateiti ir sakyti, kad tu tokia anokia ar panašiai  doh.gif  Nu nepyk, bet, mano akimis, tai mažų mažiausiai nemandagu.

O man anyta yra net gi labai artimas zmogus. Ji man be galo daug padejo, kai persikeliau is sostines i Telsius gyvent. Ir toliau ji mums labai padeda (ne materialine prasme). Ji labai diziaugiasi uz mus abu. Labai laukia leliuko. Ir as zinau, kad ne karta girdesiu, kad as kazkaip ne taip aukleju savo vaika biggrin.gif Arba kad veltui ji i kampa pastaciau. Mano mama irgi visada priekaistauja sesei del vaiku auklejimo smile.gif juk mociute..
Atsakyti
QUOTE(Shatura @ 2008 10 29, 22:43)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif
Papildyta:

O man anyta yra net gi labai artimas zmogus. Ji man be galo daug padejo, kai persikeliau is sostines i Telsius gyvent. Ir toliau ji mums labai padeda (ne materialine prasme). Ji labai diziaugiasi uz mus abu. Labai laukia leliuko. Ir as zinau, kad ne karta girdesiu, kad as kazkaip ne taip aukleju savo vaika biggrin.gif Arba kad veltui ji i kampa pastaciau. Mano mama irgi visada priekaistauja sesei del vaiku auklejimo smile.gif juk mociute..

biggrin.gif aišku, kad girdėsite visko, bet akivaizdu, kad suprantate, jog anytos reguliavimas (ji beje gali net nepajusti, kad vadovauja) bus susijęs su natūraliu nerimu ir rūpesčiu dėl vaikų. Esu tikra, kad niekada nepamatysiu jūsų postų apie tai, kaip jūs nekenčiate anytos. Linkiu jūsų visai šeimai viso ko geriausio. Beje vienas didelis gerumas jau yra - išmintinga marti. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(salve123 @ 2008 10 29, 23:17)
biggrin.gif aišku, kad girdėsite visko, bet akivaizdu, kad suprantate, jog anytos reguliavimas (ji beje gali net nepajusti, kad vadovauja) bus susijęs su natūraliu nerimu ir rūpesčiu dėl vaikų. Esu tikra, kad niekada nepamatysiu jūsų postų apie tai, kaip jūs nekenčiate anytos. Linkiu jūsų visai šeimai viso ko geriausio. Beje vienas didelis gerumas jau yra - išmintinga marti.  4u.gif

blush2.gif
As labai tikiuosi, kad su anyta niekada nesipyksim. O jei is tikruju pyksimes, tai viesai apie tai nesnekesiu. Cia yra tik mano, mano vyro ir jos reikalas. Be to, manau, kad tai neetiska, apkalbeti savo seima (vyro seima-mano seima). Kartosiu, issirinkti galima vyra, bet ne jo seima
Atsakyti
QUOTE(Shatura @ 2008 10 29, 23:29)
blush2.gif
As labai tikiuosi, kad su anyta niekada nesipyksim. O jei is tikruju pyksimes, tai viesai apie tai nesnekesiu. Cia yra tik mano, mano vyro ir jos reikalas. Be to, manau, kad tai neetiska, apkalbeti savo seima (vyro seima-mano seima). Kartosiu, issirinkti galima vyra, bet ne jo seima

drinks_cheers.gif

O šiap tai visko gali būti. Mes susipykstam, net su savo vaikais. Nereikia to bijoti, tiesiog nebūtina kiekvieno nesklandumo sureikšminti ir ilgai jį prisiminti. Na, bet jūs ir pati viską puikiai suvokiate. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(salve123 @ 2008 10 29, 18:27)
Anytos į savo artimųjų sąrašą įtraukti ar išbraukti aš negaliu, nes ji yra mano artimo žmogaus (vyro) artimoji. Ir galiu norėti, nenorėti, pykti ir pan,, ji vis tiek bus mano vyro mama ir dukros močiūtė. Ir ne man dėlioti jų santykių, mano vieta dukros ir vyro santykiuose su anyta yra, kaip rusai sako "s kraju" (vert. - iš krašto).

as ir vyras nesame vienas ir tas pats - mums gali patikti ir buti brangus visiskai skirtingi zmones. Giminaiciu nepasirinksi, jie atsiranda nepriklausomai nuo tavo valios esant tam tikromis aplinkybemis ( gimimas, vedybos - nebutinai tavo, bet ir kitu tavo seimos ar gimines nariu, pvz brolio ar sesers), bet kuris zmogus yra tau brangus, mielas, artimas ir kuri tu itrauksi i savo artimuju rata yra tik tavo asmeninis reikalas, cia jau tokiu aplinkybiu kaip su giminaiciais nera.

QUOTE(Shatura @ 2008 10 29, 19:48)
O kaip jie bendraus su anuku? kalbes telefonu? juk, kad bendrautu, reikia ateiti namo pas marcia, kuri nemegsta seneliu apsilankymo. Ir bet kokia vyresnio zmogaus replika (kita karta tikrai nekalta) priima uz kisimasi i gyvenima. Be to, vaikai nesamoningai nuteikiami pries senelius. Jus gal to nesuvokiat, ir maziukai nesuvokia, bet jie kazkur kazka nugirdo, kazka pamate ir jiems susidaro neigiama nuomone apie tevo tevelius.

labai paprastai - galiu ir pas ja i namus nuvezti. Per tas 15 minuciu, kol as po keliones isgersiu arbatos su anyta spesim aptarti pagrindinius dalykus - koksai dienos ritmas turetu buti, ka galima ir ko negalima valgyti, kokius vaistus reikia girdyti ir t.t. ir isvaziuosiu atgal namo.
Kad ir dabar mano vaikai yra su jais. Vyras praeita savaitgali nuveze, o si pasiims. O kadangi as is vaiku elegesio nematau, kad anyta jiems darytu neigiama itaka, tai tokiam bendravimui nepriestarauju. Ir atvirksciai, kai sveciuose kartu esu ir as - anyta stengiasi pasirodyti virsesne uz mane, nurodineja kaip reikia su vaikais elgtis ir butent tada vaikai jauciasi sutrike, nes nebezino kaip elgtis.
Papildyta:
QUOTE(salve123 @ 2008 10 29, 23:40)
Mes susipykstam, net su savo vaikais. Nereikia to bijoti, tiesiog nebūtina kiekvieno nesklandumo sureikšminti ir ilgai jį prisiminti.

ji reikia nepamirsti, o issiaiskinti, kad tas pats nesikartotu vel ir vel, tik jau stipriau.
Atsakyti
QUOTE(salve123 @ 2008 10 29, 20:36)
Man viskas patinka, ką bedarytų mano anyta  biggrin.gif .
Gal jūs ir nesuprasite, bet vienaip ar kitaip aš ją myliu ir saugau.  Myliu kitus išimtinai vardan savęs biggrin.gif

Arba - i viska ziuriu pragmatiskai, todel pasirinkusi tokia pozicija, nukenciu maziausiai. Net pagalvojau, kad ir as taip daryciau, jei mano santykiai su anyta kazkam butu be galo svarbus. Dabar gi ziurim i viska gan realistiskai - aplinkybes mus suvede, todel jokiu meiliu cia but negali, o ir nereikia. Uztenka civilizuotai bendrauti, neperziangiant ribu.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2008 10 29, 22:12)
Paryskinau minti, kuri visada mane kraupina, nieko asmeniskai autorei. Mums taip skaudu, kai anytos yra pagiezingos, atstumia musu vaikus ir t.t. Bet mes pacios akcentuojame, kad vyro tevai yra mums niekas, tai ko taip pykti kai mus pacias laiko niekais, laikinais pakaitalais ju sunu gyvenime... Skaudu juk girdeti tokius zodzius, ar jus t.y mes, marcios, esame niekai... Analogiskai ir tevai, tikrai yra ne niekai, o musu vyru tevai, vaiku seneliai. Salve123 paskutiniame poste teisi.

Ji man nėra giminė, mano mylimasis ar mano giminė. Ji man svetimas žmogus su kuriuo suvedė gyvenimo keliai.
Nematau čia nieko baisaus ir kraupaus. Aš jai irgi esu svetimas žmogus. Ji, lygiai kaip ir aš neprivalo manęs mėgti. Ir tame nieko blogo nematau. Juk jei ne mano vyras, aš su jais nebendraučiau - mes neturim absoliučiai nieko bendro. Tad kodėl aš turiu apsimetinėti, kad juos myliu, dievinu ir pan.? Aš juos gerbiu ir tik dėl jų amžiaus, patirties.
Aš nepalikinėju savo mergaitės ten, nes man nepatinka jos auklėjimo būdai (kad tik vaikas atsikabintų, pasodinamas prie kompo ir viskas), o ir nepasitikiu, nes ne kartą vidurį dienos radau išgėrusią?

QUOTE(Shatura @ 2008 10 29, 22:43)
ohmy.gif man anyta yra net gi labai artimas zmogus. Ji man be galo daug padejo, kai persikeliau is sostines i Telsius gyvent. Ir toliau ji mums labai padeda (ne materialine prasme). Ji labai diziaugiasi uz mus abu. Labai laukia leliuko. Ir as zinau, kad ne karta girdesiu, kad as kazkaip ne taip aukleju savo vaika biggrin.gif Arba kad veltui ji i kampa pastaciau. Mano mama irgi visada priekaistauja sesei del vaiku auklejimo smile.gif juk mociute..

Puiku, kad jūsų anyta puikus žmogus. Niekas nesako, kad visos anytos velnio pramanytos. Aš irgi tikėjausi, kad mes su ja sutarsim, bet....
Maniškė nesidomi net savo sūnaus (mano vyro) gyvenimu... Jai įdomiau duktė. Tad tegul ramiai ir gyvena. Mes taip ir gyvenam kaip svetimi.

QUOTE(Fijona @ 2008 10 30, 10:46)
Arba - i viska ziuriu pragmatiskai, todel pasirinkusi tokia pozicija, nukenciu maziausiai.  Net pagalvojau, kad ir as taip daryciau, jei mano santykiai su anyta kazkam butu be galo svarbus. Dabar gi ziurim i viska gan realistiskai - aplinkybes mus suvede, todel jokiu  meiliu cia but negali, o ir nereikia. Uztenka civilizuotai bendrauti, neperziangiant ribu.

Vat apie tai ir kalba biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(LedAsta @ 2008 10 30, 13:36)
Ji man nėra giminė, mano mylimasis ar mano giminė. Ji man svetimas žmogus su kuriuo suvedė gyvenimo keliai.
Nematau čia nieko baisaus ir kraupaus. Aš jai irgi esu svetimas žmogus. Ji, lygiai kaip ir aš neprivalo manęs mėgti. Ir tame nieko blogo nematau. Juk jei ne mano vyras, aš su jais nebendraučiau - mes neturim absoliučiai nieko bendro. Tad kodėl aš turiu apsimetinėti, kad juos myliu, dievinu ir pan.? Aš juos gerbiu ir tik dėl jų amžiaus, patirties.
Aš nepalikinėju savo mergaitės ten, nes man nepatinka jos auklėjimo būdai (kad tik vaikas atsikabintų, pasodinamas prie kompo ir viskas), o ir nepasitikiu, nes ne kartą vidurį dienos radau išgėrusią?
Puiku, kad jūsų anyta puikus žmogus. Niekas nesako, kad visos anytos velnio pramanytos.  Aš irgi tikėjausi, kad mes su ja sutarsim, bet....
Maniškė nesidomi net savo sūnaus (mano vyro) gyvenimu... Jai įdomiau duktė. Tad tegul ramiai ir gyvena. Mes taip ir gyvenam kaip svetimi.
Vat apie tai ir kalba  biggrin.gif

Labai protingai marti rašo drinks_cheers.gif
Belieka pripažinti, kad marčių taipogi būna labai karčių... cool.gif Dirbu su žmonėmis iš visokių visuomenės sluoksnių, matau tokių anytų, dėl kurių ne tik marčios, bet ir jų sūnūs vargsta, bet ir jaunų mamyčių yra "viską žinančių, viską mokančių"(deja, tik jų nuomone). O dėl viešo "apatinių skalbimo" - vėlgi žmogus jaučiasi teisus...
Atsakyti
QUOTE(LedAsta @ 2008 10 30, 13:36)
Juk jei ne mano vyras, aš su jais nebendraučiau - mes neturim absoliučiai nieko bendro.

Juk jei ne vyro tėvai, jūs neturėtumėt tokio šaunaus vyro. Ane? Beje ar jums būtų malonu, jei jis teigtų jog jūsų tėvai jam yra niekas ir jie jam ne tik, kad nereikalingi, bet ir trukdo judviejų gyvenimui?
Atsakyti
Aš ką tik pavalgiau skanaus anytos kepto torto rolleyes.gif
Atsakyti