QUOTE(LedAsta @ 2008 10 31, 10:59)
Pritariu šioms mintims, o kitų nebekomentuosiu, nes jau prasidėjo išvedžiojimai ir visiškai teisybės neatitinkančios interpretacijos.
Moonte, aš būtent ir nesiūlau veidmainiauti. Mano manymu "lindimas į užpakalį" ir bandymas pritempti meilę anytai yra veidmainiavimas. Man tai nepriimtina. Mes bendraujam pagarbiai, bet pakankamai mažai ir nesikišam kiekviena į kitos gyvenimus.
Moonte, aš būtent ir nesiūlau veidmainiauti. Mano manymu "lindimas į užpakalį" ir bandymas pritempti meilę anytai yra veidmainiavimas. Man tai nepriimtina. Mes bendraujam pagarbiai, bet pakankamai mažai ir nesikišam kiekviena į kitos gyvenimus.
Bet jums skauda sirdi, nes jusu postuose jauciasi, kad mociute vangiai, nenoriai, bendrauja su jusu vaiku.
Norejau pasakyti, jei jums yra zmogus niekas, tada nereikia skaudintis, piktintis jo poelgiais. Lygiai taip kaip ir jus, jos nepriversi myleti jusu, jusu vaiku, nes jis ju nepazysta, jie jai yra svetimi. Tai tiesiog to suvokimas, o ne veidmainiavimas, apie ka raso Salve123. Tai jusu, anytos, veiksmu padarinys. Is kitos puses, manau yra neteisinga vien kaltinti NIEKA, nes nieku jis tapo ne be jusu pastagu. Savo seimos kaip vieneto, ryskus atskirimas nuo tevu seimu, nesvarbu vyro ar zmonos, savos rusies dvasine izoliacija, tai sukelia daug padariniu. Vienas is ju susvetimejimas. Jusu mazyliai, kurie tures jusu seimos modeli, nutols nuo jusu. As nesakau, kad vaikai turi buti prilipe prie tevu, bet dvasinis artumas, tai tokie saitai, kuriuos isskiria zmogu is gyvunu tarpo, nors ir jiems tai budinga. Dabar gi i tevus ziurima tik pragmatiskoje plotmeje, butas, turtas, padejimas ir t.t. Ar jus norite buti tik trukdziu vaikams, priedais, atskirais vienetais, nes savo funkcijas jau atlikote, ne jau del to jums, jiems, dvasines silumos nereikia? Taip pagyvene zmones irzlus, pikti, bet vaikai irgi yra ne dovaneles. Manau, sioje situacijoje dideli vaidmeni atlieka zmogiskumas, pakantumas.
Siaip klausimas. Jei marciai - vyro tevai ne gimine, o vyrui - zmonos tevai ne gimine, tai kas juos karsins?