QUOTE(Paragintoji @ 2008 09 24, 10:38)
neissiauklejusiais ir neturinciais jokios vidines kulturos zmonemis
O save laikote idealia? Nemanote, kad turite pakankamai trūkumų?
taigi rasiau, kad nesu dovanele. Ir nieko neverciu su manimi bendrauti. Jeigu zmogui yra nemalonus mano budo bruozai, bendravimo stilius, ar kazkokie iprociai, nu tai ir yra - jeigu tai yra man svarbus zmogus, as tuos iprocius bandysiu kazkiek koreguoti, bet kitu atveju tai as niekam i bendravima per prievarta nesisiulau.
... Toks savęs iškėlimas... Jūs pasitikrinkite, ar jums kartais sparneliai neauga?
o ka - nepatiko apibudinimas?
Yra grupe zmoniu, kurie mano, kad jie viska, zino viska, moka, viska sugeba, kad kiti tiesiog neisgyventu be ju patarimu.
Teise dalinti patarimus reikia uzsitarnauti ( kalbu apie asmeninius zmoniu santykius).
QUOTE(Nakviša @ 2008 09 24, 10:25)
O gal vyro motinai buvo pateikta per mažai informacijos? Niekaip nesigauna pagalvoti? Esant tokioms problemoms, dažniausiai yra bandoma nuslėpti "tiesą".
Su pažįstamais aš turiu pilną teisę leisti sau nebendrauti. Artimi žmonės yra artimi.
o kokia informacija jai reikia pateikti? Jinai kas motina, tevas ar nestuma priziurintis ginekologas, kad jei reiketu teikti informacija.
Ir artimi zmones taip nesielgia, kad ir kiek informacijos ( mazai ar daug butu gave) - jie palaiko ir stengiasi padeti. Todel kas jau kas, bet toks asmuo i artimuju sarasa nepatenka.
Aš pati vardų dažnai neprisimenu. Mano berniukaid arbe labaid ažnai iš manęs krizena, nes tenka vos ne eiti per įmonės darbuotojų nuotraukas, nes galiu pavadinti tais vardais, kurie aplamai yra kitų žmonių.
Vyra dažnai pakviečiu sūnaus vardu, ant sūnaus (jei pykstu) pakeliu balsą ketino vardu. Makalynė ir tiek. Ar tai reiškia, kad ir mano šeimos nariai turi užpykti?
Duok Dieve, kad tavo žodžiai patektų kam reikia į ausį. Agresyvaus žmogaus aš nemėgstu, nes ir pati darausi šalia tokių labai agresyvi. O ypač nemėgstų tokių, kuriems reikia 10 kartų kartoti vieną ir tą patį dalyką. Todėl jeigu pasirodys panaši asaba su "savo nuomone" galės ir dingti.
tai as ir pabreziau, kad asmeniniame gyvenime, nes darbe ir pas mane buna visko. Kalbi su zmogumi ir negali pasakyti jo vardo ar pavardes, bet zinai kad cia pvz bendradarbis.
O asmeniniame gyvenime zmogui skiri demesio ir daznai daug. Todel, jei nuolat i ji kreipiesi kito asmens vardu tik parodai, kad tu jo negerbi ir jisai tau visai nesvarbus. Vaikus galiu sumaisyti, nes jie kai duodasi, ko pradedi vienam sakyti, jau kita jau ziurej reikia drausminti - bet nesisivaizduoju ka reikia galvoti, kad nuolat kazkuri zmogu vadintumei kitu vardu.
O, tipa, šito negalima padaryti diplomatiškai ir delikačiai? Reikia būtinai skeryčiotis ir drąskyti visiems akis?

Jūs ir taip jau užsitarnavote isterikės etiketės, negi Jums tai patinka?

Nors... "каждому свое".
o is kur istraukiai, kad yra skeryciojamasi ir draskomos akys? As dazniausiai jeigu zmogaus elgesys man yra nepriimtinas apriboju savo bendravima su juo iki reikalingo minimumo. Kito zmogaus elgesio as pakeisti negaliu, bet apribojusi su juo bendravima as galiu jo man nepriimtinus dalykus sumazinti arba is viso eliminuoti is savo gyvenimo.
QUOTE(Hmmm... @ 2008 09 25, 08:23)
1. Žinot... visų pirma tai turėtų suprasti vyras. O ne anyta. Ne joje čia esmė.
o kas ta vyro isaugino ir isauklejo - sventa dvasia?