Įkraunama...
Įkraunama...

Ar kada nors vyras yra mušęs?

nemuse ir as rankos nekeliu jokiems pliaukstelejimams(nebent per sedimaja zaidziant). nenormalu kai kuris nors ima spresti problemas kumsciais.
Atsakyti
pabandytų biggrin.gif nesvarbu kad aš mažytė ir smulkutė, tokį vėją pakelčiau, kad jam mažai nepasirodytų...o jei rimtai, tai vyčiau lauk iš karto
Atsakyti
man spyrė. mėlynė buvo didumo sulig geru melionu. juoda tokia... tąsyk amą atgavusi išrėkiau - aš su tavimi negyvensiu, tai tik laiko klausimas! pratylėjau gerą savaitę quiet.gif (įprastai susipykus ištyliu, na, 10min). vėliau išsivysčius pokalbiui apie buvusią situaciją, gražuolis rėžė - jei gavai, pati vadinasi ir buvai kalta. kultūringas, malonus, komunikabilus, išsilavinęs vyras. pažinojau jį tada kokius 5 metus, buvome jau susituokę, auginome poros metukų dukrytę. tikrai nebūčiau iš jo to tikėjusis. kol neatsitiko blink.gif
suprantama, šiandien su juo jau senai nebegyvenu. bet galiu pateisinti moteris, kurios sugeba atleisti šitokius dalykus, kai jie įvyksta pirmą kartą ir žmogus nuoširdžiai apgailestauja dėl įvykio ax.gif
Atsakyti
QUOTE(butent @ 2009 10 31, 15:37)

bet galiu pateisinti moteris, kurios sugeba atleisti šitokius dalykus, kai jie įvyksta pirmą kartą ir žmogus nuoširdžiai apgailestauja dėl įvykio ax.gif

deja, gyvenime dažniausiai pasitvirtina taisyklė, jei jau pakėlė vyras prieš moterį ranką tai dažniausiai pakartoja...
Atsakyti
QUOTE(celesta @ 2009 10 31, 16:14)
deja, gyvenime dažniausiai pasitvirtina taisyklė, jei jau pakėlė vyras prieš moterį ranką tai dažniausiai pakartoja...

Na žinai, gyveni žmogus, mokaisi, o durnas vistiek miršti. Šiuo atveju pacituočiau P. Coelho knygoje parašytą mintį: "Tai kas atsitiko kartą, gali nebeatsitikti niekuomet. Tačiau tai, kas atsitiks du kartus, tikriausiai pasikartos ir trečiąjį."
Atsakyti
QUOTE(butent @ 2009 10 31, 16:44)
Na žinai, gyveni žmogus, mokaisi, o durnas vistiek miršti. Šiuo atveju pacituočiau P. Coelho knygoje parašytą mintį: "Tai kas atsitiko kartą, gali nebeatsitikti niekuomet. Tačiau tai, kas atsitiks du kartus, tikriausiai pasikartos ir trečiąjį."

labai gražiai pasakyta thumbup.gif galų gale juk reikia duoti žmogui bent vieną šansą pasitaisyt
Atsakyti
QUOTE(celesta @ 2009 11 01, 09:47)
labai gražiai pasakyta thumbup.gif galų gale juk reikia duoti žmogui bent vieną šansą pasitaisyt

jei pačiai norisi duoti tą šansą. aš tai tada negalėjau. pas mane paprasčiausiai trūko kažkas viduje. kažkas, kas mane rišo prie jo. tiesiog natūraliai neliko kelio atgal ir tiek huh.gif
Atsakyti
Niekad. Dabar pagalvojau, ką daryčiau tokioje situacijoje, net neįsivaizduoju ar galėčiau jam atleisti tokį jo poelgį g.gif
Atsakyti
niekada neatleisciau smurto ir mano vyras ta puikiai zino g.gif
Atsakyti
Ne, nėra trenkęs, net neįsivaizduoju, kokiam bučiau šoke, jei vožteltų.. ir nesvarbu ar savas vyras ar šiaip pažįstamas.
Atsakyti
QUOTE(butent @ 2009 10 31, 16:44)

drinks_cheers.gif galeciau tai pritaikyti ir savo gyvenimo praktikai.. buves draugas yra pakeles pries mane ranka... negalejau patiketi blink.gif buvau soke nes mano seimoje tokio dalyko niekada nebuvau maciusi... na ir seip jis nebuvo sventuolis, bet nusprendziau duoti dar viena sansa.. pasakiau jeigu tai pasikartos daugiau manes nematys... nors ir daviau ta sansa, bet sirdyje buvo tokia zaizda kuri nuolat kraujavo.. na ir pagaliau buvo ir tas antras kartas... kuris padejo taska! dabar taip dziaugiuosi, kad nesusiejau savo gyveniimo su siuo zmogum...
Atsakyti
Liudna skaityti jusu pasisakymus merginos. Niekada neteko patirti fizinio smurto, net neisivaizduoju tokio varianto. Nors kartais kai gincas isisiubuoja, atrodo tuoj tuoj nesusivaldys, bet buciau nerealiai sokiruota ir negaleciau lyg niekur nieko toliau gyventi su tokiu vyru.
Atsakyti