pabandytų
nesvarbu kad aš mažytė ir smulkutė, tokį vėją pakelčiau, kad jam mažai nepasirodytų...o jei rimtai, tai vyčiau lauk iš karto

man spyrė. mėlynė buvo didumo sulig geru melionu. juoda tokia... tąsyk amą atgavusi išrėkiau - aš su tavimi negyvensiu, tai tik laiko klausimas! pratylėjau gerą savaitę
(įprastai susipykus ištyliu, na, 10min). vėliau išsivysčius pokalbiui apie buvusią situaciją, gražuolis rėžė - jei gavai, pati vadinasi ir buvai kalta. kultūringas, malonus, komunikabilus, išsilavinęs vyras. pažinojau jį tada kokius 5 metus, buvome jau susituokę, auginome poros metukų dukrytę. tikrai nebūčiau iš jo to tikėjusis. kol neatsitiko 
suprantama, šiandien su juo jau senai nebegyvenu. bet galiu pateisinti moteris, kurios sugeba atleisti šitokius dalykus, kai jie įvyksta pirmą kartą ir žmogus nuoširdžiai apgailestauja dėl įvykio

suprantama, šiandien su juo jau senai nebegyvenu. bet galiu pateisinti moteris, kurios sugeba atleisti šitokius dalykus, kai jie įvyksta pirmą kartą ir žmogus nuoširdžiai apgailestauja dėl įvykio

QUOTE(butent @ 2009 10 31, 15:37)
bet galiu pateisinti moteris, kurios sugeba atleisti šitokius dalykus, kai jie įvyksta pirmą kartą ir žmogus nuoširdžiai apgailestauja dėl įvykio

deja, gyvenime dažniausiai pasitvirtina taisyklė, jei jau pakėlė vyras prieš moterį ranką tai dažniausiai pakartoja...
QUOTE(celesta @ 2009 10 31, 16:14)
deja, gyvenime dažniausiai pasitvirtina taisyklė, jei jau pakėlė vyras prieš moterį ranką tai dažniausiai pakartoja...
Na žinai, gyveni žmogus, mokaisi, o durnas vistiek miršti. Šiuo atveju pacituočiau P. Coelho knygoje parašytą mintį: "Tai kas atsitiko kartą, gali nebeatsitikti niekuomet. Tačiau tai, kas atsitiks du kartus, tikriausiai pasikartos ir trečiąjį."
QUOTE(butent @ 2009 10 31, 16:44)
Na žinai, gyveni žmogus, mokaisi, o durnas vistiek miršti. Šiuo atveju pacituočiau P. Coelho knygoje parašytą mintį: "Tai kas atsitiko kartą, gali nebeatsitikti niekuomet. Tačiau tai, kas atsitiks du kartus, tikriausiai pasikartos ir trečiąjį."
labai gražiai pasakyta

QUOTE(celesta @ 2009 11 01, 09:47)
labai gražiai pasakyta
galų gale juk reikia duoti žmogui bent vieną šansą pasitaisyt

jei pačiai norisi duoti tą šansą. aš tai tada negalėjau. pas mane paprasčiausiai trūko kažkas viduje. kažkas, kas mane rišo prie jo. tiesiog natūraliai neliko kelio atgal ir tiek

Niekad. Dabar pagalvojau, ką daryčiau tokioje situacijoje, net neįsivaizduoju ar galėčiau jam atleisti tokį jo poelgį

QUOTE(butent @ 2009 10 31, 16:44)