Gal zinote reiki mokytoju Palangoje,buciau dekinga uz info.

Š. m. spalio mėn. 15 d. - 16 d.
Į Kulautuvos miestelį atvyksta dvi pasaulinio garso viešnios iš Maskvos.
Tai - lektorė ir knygų autorė LIUBOV SEMIONOVA, kuri pristatys mokyklos ,,Žvaigždžių vartai 11:11 metodiką ir
lektorė, Reiki Do Satori meistrė TATJANA IVANOVSKAJA, kuri asmeniškai atliks Jūsų subtiliųjų ir fizinio kūno diagnostiką bei korekciją
pagal V. I. Pavlovo metodiką.
LIUBOV SEMIONOVOS paskaitos temos:
1. Kaip įžvelgti ir suprasti ženklus.
2. Skaitmeniniai rusiškos abėcėlės kodai.
3. Vientisas pasaulio vaizdas per simbolius, ženklus, asmeninio gyvenimo įvykius.
Žvaigždžių Vartų mokykla padeda žmonėms suvokti visus įvykius iš aukščiausiųjų perspektyvų, kurie vyksta pasaulyje ir asmeniniame gyvenime. Mes siūlome metodiką, kurios pagalba išmoksite mąstyti vaizdiniais, pažadinant intuiciją. Mokykloje moko matyti ir suvokti ženklus, įžvelgti vidinę veiksmo esmę, teisingai interpretuoti praeities ir dabarties įvykius, o taip pat sapnus.
Žvaigždžių Vartų mokykla turi ryšį su sakraline geometrija, ženklų sistema, skaičiais ir šviesa. Senoviniai simboliai, šventyklos, ikonos, religinės šventės saugo savyje užšifruotą informaciją, kurią galima perskaityti pasinaudojant šiomis metodikomis.
Lektorės svetainė: http://www.vrata11.ru
Paskaita vyks spalio 15 d. 17val. (1 dalis) ir spalio 16 d. 16val. (2 dalis) Kulautuvos Bendruomenės centro patalpose, adresu: Akacijų gatvė 29, Kulautuva, Kauno r.
Paskaita vyks rusų kalba, vienos dalies paskaitos kaina 75 LT.
Šeimoms taikoma nuolaida. Būtina išankstinė registracija.
Lektorė praves psichologines konsultacijas, asmeniškai atliks Jūsų subtiliųjų ir fizinio kūno diagnostiką bei korekciją pagal V. I. Pavlovo metodiką. Turintieji bent 2-ą Reiki pakopą gali užsiregistruoti Reiki Do Satori kanalų iniciacijoms.
Lektorės svetainė: www.zhivi-v-svete.ru
T.Ivanovskaja susitiks su jumis spalio 15 d. nuo 15 val. ir 16 d. nuo 10 val. Asmeninei diagnostikai skiriama apie pusantros valandos, todėl būtina išankstinė registracija. Diagnostikos kaina sutartinė, lektorės nuožiūra.
Registracija: tel. 868653653, el.p. info@miskosvetaine.lt Aušrelė,
arba tel. 868632003, el.p. romad@takas.lt Roma.
Į Kulautuvos miestelį atvyksta dvi pasaulinio garso viešnios iš Maskvos.
Tai - lektorė ir knygų autorė LIUBOV SEMIONOVA, kuri pristatys mokyklos ,,Žvaigždžių vartai 11:11 metodiką ir
lektorė, Reiki Do Satori meistrė TATJANA IVANOVSKAJA, kuri asmeniškai atliks Jūsų subtiliųjų ir fizinio kūno diagnostiką bei korekciją
pagal V. I. Pavlovo metodiką.
1. Kaip įžvelgti ir suprasti ženklus.
2. Skaitmeniniai rusiškos abėcėlės kodai.
3. Vientisas pasaulio vaizdas per simbolius, ženklus, asmeninio gyvenimo įvykius.
Žvaigždžių Vartų mokykla padeda žmonėms suvokti visus įvykius iš aukščiausiųjų perspektyvų, kurie vyksta pasaulyje ir asmeniniame gyvenime. Mes siūlome metodiką, kurios pagalba išmoksite mąstyti vaizdiniais, pažadinant intuiciją. Mokykloje moko matyti ir suvokti ženklus, įžvelgti vidinę veiksmo esmę, teisingai interpretuoti praeities ir dabarties įvykius, o taip pat sapnus.
Žvaigždžių Vartų mokykla turi ryšį su sakraline geometrija, ženklų sistema, skaičiais ir šviesa. Senoviniai simboliai, šventyklos, ikonos, religinės šventės saugo savyje užšifruotą informaciją, kurią galima perskaityti pasinaudojant šiomis metodikomis.
Lektorės svetainė: http://www.vrata11.ru
Paskaita vyks spalio 15 d. 17val. (1 dalis) ir spalio 16 d. 16val. (2 dalis) Kulautuvos Bendruomenės centro patalpose, adresu: Akacijų gatvė 29, Kulautuva, Kauno r.
Paskaita vyks rusų kalba, vienos dalies paskaitos kaina 75 LT.
Šeimoms taikoma nuolaida. Būtina išankstinė registracija.
Lektorė praves psichologines konsultacijas, asmeniškai atliks Jūsų subtiliųjų ir fizinio kūno diagnostiką bei korekciją pagal V. I. Pavlovo metodiką. Turintieji bent 2-ą Reiki pakopą gali užsiregistruoti Reiki Do Satori kanalų iniciacijoms.
Lektorės svetainė: www.zhivi-v-svete.ru
T.Ivanovskaja susitiks su jumis spalio 15 d. nuo 15 val. ir 16 d. nuo 10 val. Asmeninei diagnostikai skiriama apie pusantros valandos, todėl būtina išankstinė registracija. Diagnostikos kaina sutartinė, lektorės nuožiūra.
Registracija: tel. 868653653, el.p. info@miskosvetaine.lt Aušrelė,
arba tel. 868632003, el.p. romad@takas.lt Roma.
QUOTE(vaižgantė @ 2009 07 31, 22:12)
Ish tiesu laAAaabaj gera mintis

Va, ash irgi esu Reiki meistras. Gydau ligonius. Zhiauriai geras dalykas ta Reiki. Nereikia jokiu sudetingu techniku, diagnostiku ir etc.
O efektas superinis. Savo kailiu patyriau.

QUOTE(Vytautas M. @ 2009 11 18, 15:41)
Ish tiesu laAAaabaj gera mintis
Va, ash irgi esu Reiki meistras. Gydau ligonius. Zhiauriai geras dalykas ta Reiki. Nereikia jokiu sudetingu techniku, diagnostiku ir etc.

Yra žiauriai geresnių dalykų nei reiki. Aš nesu nė vieno žmogaus išgydžius, nes tai ne mano, o Dievo kompetencija

Reiki joks diagnozavimas nebutinas - tuo shis metodas ir unikalus. Taip kad... eik dar knyguciu atidziai pasiskaityti.

QUOTE(Vytautas M. @ 2009 11 18, 21:30)

Reiki joks diagnozavimas nebutinas - tuo shis metodas ir unikalus. Taip kad... eik dar knyguciu atidziai pasiskaityti.

Na va- pora sakinių ir iškart išsiskleidei kaip vėduoklė

Aha, pagavai mane

QUOTE(violiuke @ 2008 12 14, 00:07)
Gal kas galėtų pasidalinti patirtimi, savo ar pažystamų, būdų, pratimų ar metodų kaip nevaisingoms poroms susilaukti vaikučių...?

Pasimylėti, manau, vis tiek reikia pabandyti pirmiausiai...

QUOTE(xxl @ 2009 02 23, 15:40)
normali kate turetu traukti bent 10 metu, 6-7 max traukia visokios isvestines a la siamo.
Nevaryk. Mano Siamo išvestinė jau 12-uosius baigia

QUOTE(Gytarė @ 2009 03 21, 07:29)
Pfffffff. Vaižgantė gali, vienareikšmiškai.

QUOTE(vaižgantė @ 2009 03 21, 19:20)
1.Nori nenori, Chiromante, bet esi prie manęs prisijungus energetiškai ir šiame gyvenime kitaip jau nebus.
2.Mano profesinė etika yra mano asmeninis reikalas. Tavo melai- taip pat tavo asmeninis reikalas.
3. SM yra dešimtys mano reikisčių.
2.Mano profesinė etika yra mano asmeninis reikalas. Tavo melai- taip pat tavo asmeninis reikalas.
3. SM yra dešimtys mano reikisčių.
1. Skamba viliojančiai lesbietiškai

2. ...va ir pas tokius Mokytojus dar kažkas gali ko nors pasimokyti...

3. MANO reikistės.

QUOTE(blondinas Nr.171 @ 2009 07 17, 15:07)
zmogus, kuris gamina mokinius per savaite ar menesi...kuris iskabina ikainius ir nuolaidas prie savo paslaugu...kuris reklamuojasi internete...yra ne mokytojas , o paslaugu pardavejas.
Mokytojas niekada nieko nepardavineja...
jis netgi nemoko...
Jis paprasciausiai eina savo keliu, o is paskos jo bega isalkes burys zmoniu...ir bega ne savaite, ne menesi, o metu metus o galnet ir visa gyvenima (kol prisiveja).
Mokytojas niekada nieko nepardavineja...
jis netgi nemoko...
Jis paprasciausiai eina savo keliu, o is paskos jo bega isalkes burys zmoniu...ir bega ne savaite, ne menesi, o metu metus o galnet ir visa gyvenima (kol prisiveja).
Aukso žodžiai, Blondine

QUOTE(vaižgantė @ 2009 07 24, 11:03)
Verslininkė vaižgantė dar naujus penkis mokinius turi. Nei ieškau aš jų nei ką...Kaip erkės patys kabinasi...Šunys loja- karavanas eina...

Pradėjai teisingai, tik kalbėdama apie mokinius gal išties geriau naudok sąvokas klientai, užsakovai, vartotojai ar kažką panašaus, dėl Dievo, Vaižgante

QUOTE(vaižgantė @ 2009 07 24, 12:30)
Neturintiems humoro jausmo vaižgantės postus skaityti yra pavojinga

Paskaiciau shios temos komentarus ir suabejojau: tema tikrai apie Reiki?
Nepykstu
Nesijaudinu
Esu dekingas
Sazhiningai dirbu
Esu geras zhmonems...

Nepykstu
Nesijaudinu
Esu dekingas
Sazhiningai dirbu
Esu geras zhmonems...

QUOTE(Vytautas M. @ 2009 11 20, 16:36)
Nepykstu
Nesijaudinu
Esu dekingas
Sazhiningai dirbu
Esu geras zhmonems...

Nepykstu
Nesijaudinu
Esu dekingas
Sazhiningai dirbu
Esu geras zhmonems...

Vytautai, sveikinu atvykus į supermamą.

QUOTE(Vytautas M. @ 2009 11 20, 17:36)
Nepykstu
Nesijaudinu
Esu dekingas
Sazhiningai dirbu
Esu geras zhmonems...

Nepykstu
Nesijaudinu
Esu dekingas
Sazhiningai dirbu
Esu geras zhmonems...

Gerai pastebėta, man atrodo irgi kad čia ne apie Reiki forumas, o forumas kur kievienas nori perkasti kitam gerklę.
Kai paskaitai komentarus kai kuriuos tai net pašiurpsti, mes kiekvienas turim teisę į nuomonės išreiškima ir tai reikėtų gerbti, o ne žeminti žmones su savo komentarais.
Kai radau šį forumą labai apsidžiaugiau, galvojau čia žmonės dalinasi patirtimi, padeda, pataria kitiems, diskutuoja apie dabar vykstančius procesus. Žmonės ir taip yra pikti, o dar laikas toks (ir čia aš ne apie finansinę krizę), tad reikėtų visapusiškai ir nesavanaudiškai žmonėms padėti, o ne maitinti savąjį EGO.
QUOTE(violiuke @ 2009 11 23, 13:38)
Kai paskaitai komentarus kai kuriuos tai net pašiurpsti
Buuu