Įkraunama...
Įkraunama...

Reiki- 2

QUOTE(dinazaure @ 2011 05 31, 15:53)
Tai Mokytojas ir turi padeti, kad mokinys turetu savyje daugiau smile.gif
Man tai patinka, jei zmogus nori....jei ne pasyvus.

Norėti maža... Tarkim, pas mane ateina žmogus, kuris nori matyti aurą. Ar aš galėčiau jam padėti? Ne. Manęs niekas nemokė, kaip matyti aurą. Bet aš ją matau lengvai. Kodėl? Nes ne norėjau, o turėjau tikslą ir jo siekiau...
O noriukų į mane kreipiasi dauaaaug...
Atsakyti
Cia as jau nediskutuosiu. Nes prasideda: as, as... smile.gif
Ir tema gali pakrypti vel apie Vaizgante, o to cia nesinoretu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dinazaure @ 2011 05 31, 16:09)
Cia as jau nediskutuosiu. Nes prasideda: as, as... smile.gif
Ir tema gali pakrypti vel apie Vaizgante, o to cia nesinoretu smile.gif

Norėjau pasakyti, kad mokinys dažniausiai tikisi gauti ant padėklo, o realybėje yra visiškai kitaip. Ir čia vaižgantė niekuo dėta. Tik kaip pavyzdį parašiau. Visgi pas mane ateina mokytis subtilesnių dalykų nei reiki ir tam reikia ir įgimtų sugebėjimų, ir valios...O reiki- atidarei kanalus ir teka...Mokinys neįdeda jokių pastangų.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2011 05 31, 18:23)
O reiki- atidarei kanalus ir teka...Mokinys neįdeda jokių pastangų.

Tegul aš būsiu visiška neišmanėle, bet paklausiu, smile.gif kanalus gali atidaryt tik Mokytojas? Pačiam žmogui šito niekaip nepavyksta atlikti?

Atsakyti
Taip,Saulele,kanalą atidaro tik Mokytojas. ax.gif Net vieno amerikiečio knygoje,kur parašyta,kad tai gali padaryti pats,radau,kad jis Mokytojo inicijuotas,o norint dirbti su REIKI toliau,vėlgi reikia Mokytojo iniciacijos.Ta knyga tai biznis,o viduje nedrįso meluoti.. ax.gif
Papildyta:
Neseniai bendravau su vienu vyriškiu,kuris yra Meistras ir dirba su Nikša,tai jo klausiau kaip jis po kitas planetas keliauja ir man netikėliui nejauku pasidarė,lyg jam šulo trūktų,nes sakė vien prana maitinsis....vienas toks jau užsilenkė,gaila. g.gif Kvietė į mokinius,bet aš tam lygiui turiu "subręsti",nes dar orentuojuosi erdvėje,žinoma kol kas keturių išmatavimų...jei paplauksiu toliau-turės mokinį. thumbup.gif
Atsakyti
Ka reiskia "dirba su Nikša" ?
Atsakyti
QUOTE(smėlioAudra @ 2011 05 31, 16:36)
Tegul aš būsiu visiška neišmanėle, bet paklausiu,  smile.gif kanalus gali atidaryt tik Mokytojas? Pačiam žmogui šito niekaip nepavyksta atlikti?

Yra antras būdas, bet nors nemokamas, išties niekam neprieinamas- žinoti, kur yra šventakis, prie kurio energetinių kanalų prisijungus galima gauti bet kokios reiki krupties iniciacijas. Kol kas LT tai yra padaręs tik vienas žmogus. Jei man to norėtųsi, gal jis man ir parodytų, kur tai yra, bet kad man to nereikia...
Atsakyti
Suteikia nikšą,tai toks išventinimas ,kilęs iš Indijos.. g.gif Aš atsisakiau,kai mokė,nes nenoriu nesąmonių...gal dar nepilnai išdurnėjau?Viskas savo laiku. bigsmile.gif
O vieną šventakio tašką aš atrodo žinau...pasitikrinsiu per išeigines...tadu tai dėsiu. thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ČAKAS: 31 gegužės 2011 - 20:27
QUOTE(ČAKAS @ 2011 05 31, 20:24)
Suteikia nikšą,tai toks išventinimas ,kilęs iš Indijos.. g.gif Aš atsisakiau,kai mokė,nes nenoriu nesąmonių...gal dar nepilnai išdurnėjau?Viskas savo laiku. bigsmile.gif

Tų pranašų dabar... Kiekvienam pagal jo skonį ir piniginę.
Atsakyti
Jis ten Nikšas mėtė kaip reklamą manau,buvo nepatogu,bet atsisakiau.. schmoll.gif pagaliau išmokau sakyti tiesą ir sugebėti atsisakyti,jei to dabar nereikia;o tai vynas,moterys nikšos ir t.t. wub.gif schmoll.gif
Atsakyti
Tur but girdejote, kad isleista nauja knyga apie Reiki : O.Potiomkina "Reiki prisilietimo paslaptis". Gal jau kas skaitet? Kokie atsiliepimai? Ar yra kas naujesnio?
Atsakyti
Normali knyga,radau kai ko naujo...smile.gif..tiksliau, žinojau,bet kai skaitai,atrodo naujai,o paskui supranti,jog tai darai,tik truputį kitaip,bet tai"skonio"reikalas drinks_cheers.gif
Atsakyti