Įkraunama...
Įkraunama...

Reiki- 2

QUOTE(ČAKAS @ 2011 07 08, 19:47)
Normali knyga,radau kai ko naujo...smile.gif..tiksliau, žinojau,bet kai skaitai,atrodo naujai,o paskui supranti,jog tai darai,tik truputį kitaip,bet tai"skonio"reikalas drinks_cheers.gif

Pagaliau ir as perskaiciau ja...Man tai neatrodo visiskai "normali" knyga smile.gif Yra netikslumu, pvz. kas liecia Reiki principus, pradzioj tai primaisyta visko (Satja Baba, Indija, asramas, Gurdzijevas, ketvirtas kelias), o dar "balsas is aukstybiu". Sunku suprasti rysi tarp atskiru skyriu. ir dar daug kitu dalyku. O labiausiai suglumino sakinys "...prasideda dar sudetingesnis etapas - kova su savimi.... " Maniau, kol zmogus su kuo nors kovoja, tuo labiau su savimi, nieko gero is to nelauk.
Zinoma, yra naudos perskaicius. Bet nerekomenduociau sia knyga pradedantiesiems, na ir gal but kiek pazengusiems kaip viena pirmuju knygu apie Reiki.Vis delto, kol kas geriausiai man patinka Arjavos knygos. Aiskios, informatyvios, be nereikalingu isvedziojimu apie "balsus" ir nereikalingu sentimentu.
Atsakyti
QUOTE(dinazaure @ 2011 08 31, 14:49)
Pagaliau ir as perskaiciau ja...Man tai neatrodo visiskai "normali" knyga smile.gif Yra netikslumu, pvz. kas liecia Reiki principus, pradzioj tai primaisyta visko (Satja Baba, Indija, asramas, Gurdzijevas, ketvirtas kelias), o dar "balsas is aukstybiu". Sunku suprasti rysi tarp atskiru skyriu. ir dar daug kitu dalyku. O labiausiai suglumino sakinys "...prasideda dar sudetingesnis etapas - kova su savimi.... " Maniau, kol zmogus su kuo nors kovoja, tuo labiau su savimi, nieko gero is to nelauk.
Zinoma, yra naudos perskaicius. Bet nerekomenduociau sia knyga pradedantiesiems, na ir gal but kiek pazengusiems kaip viena pirmuju knygu apie Reiki.Vis delto, kol kas geriausiai man patinka Arjavos knygos. Aiskios, informatyvios, be nereikalingu isvedziojimu apie "balsus" ir nereikalingu sentimentu.

Ši tavo nuomonė rodo, kad esi žmogus rėmuose.
Taip, pradedantiesiems geriau D.Stain knyga.
Man gal labiausiai patinka Nacharo ir G.Redfordo knyga "Pilnas Reiki kursas"- trumpai, aiškiai, be jokių emocijų.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2011 08 31, 16:57)
Ši tavo nuomonė rodo, kad esi žmogus rėmuose.
Taip, pradedantiesiems geriau D.Stain knyga.
Man gal labiausiai patinka Nacharo ir G.Redfordo knyga "Pilnas Reiki kursas"- trumpai, aiškiai, be jokių emocijų.

Ta proga noriu tada taves paklausti, kaip zmogaus be remu smile.gif : pas kokia ( koki)Mokytoja gavai Reiki Mokytojos iniciacija? Ar buvo tau koks itin sunkus valymosi periodas po Trecios Meistro ir po Mokytojo iniciacijos? Jei buvo, tai kaip tas pasireiske? Is anksto dekoju uz atsakymus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dinazaure @ 2011 08 31, 15:40)
Ta proga noriu tada taves paklausti, kaip zmogaus be remu smile.gif : pas kokia ( koki)Mokytoja gavai Reiki Mokytojos iniciacija? Ar buvo tau koks itin sunkus valymosi periodas po Trecios Meistro ir po Mokytojo iniciacijos? Jei buvo, tai kaip tas pasireiske? Is anksto dekoju uz atsakymus smile.gif

Pas Dalią Montvilienę. Valymasis buvo tik po 1-os ir 2-os iniciacijos. Trečiosios iniciacijos (Meistro) metu buvo sutrikęs širdies ritmas, bet daugiau nieko įsimintino nebuvo.

Dėl sentimentų knygose. Kadangi esi vyriška moteris, tau geriau būtų skaityti vyrų parašytas knygas apie Reiki. Jose nėra sentimentų ir emocijų.
Rėmų nebus tada, kai suprasi, kad be "balsų" nesi tikra reiki meistrė- mokytoja. Kol jų nėra, į viską žiūri tik iš proto pozicijų.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2011 08 31, 19:02)
Pas Dalią Montvilienę. Valymasis buvo tik po 1-os ir 2-os iniciacijos. Trečiosios iniciacijos (Meistro) metu buvo sutrikęs širdies ritmas, bet daugiau nieko įsimintino nebuvo.

Dėl sentimentų knygose. Kadangi esi vyriška moteris, tau geriau būtų skaityti vyrų parašytas knygas apie Reiki. Jose nėra sentimentų ir emocijų.
Rėmų nebus tada, kai suprasi, kad be "balsų" nesi tikra reiki meistrė- mokytoja. Kol jų nėra, į viską žiūri tik iš proto pozicijų.

O Dalia Montviliene dar aktyviai mokytojauja reiki srityje? Tai tu ir pradejai pas Dalia mokytis Reiki atrodo?
Del tu remu ir balsu smile.gif.....tai nezinau kaip net reaguoti i tavo nuomone apie Mokytojo "tikruma" smile.gif Savotiska tavo nuomone aisku, bet vadovaujuosi kitais kriterijais, ne "balsais" smile.gif Pamirsai, kad dar sirdies pozicija yra, ai bet cia vietoj jos balsai tur but smile.gif Bet dekui uz atsakyma.
Atsakyti
Na,balsai yra,kai rimtai dirbi.. g.gif O REIKI Mokytojas tai ne kažkoks idealus antžmogis.Jis tik daro savo techninį darbą ir moko teorijos.Geriausia nemaišyti dvasinio Mokytojo ir REIKI Mokytojo,nes tai nevisai tas pats.O ARJAVA taip pat mokėsi pas SAI BABĄ...ašrame,negi nežinote? ax.gif O kova su savo Ego manau visada vyksta,nebent Jūs labai tobula ir tikrasis AŠ sutampa su Jūsų Ego...Tada sveikinu.. thumbup.gif drinks_cheers.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(dinazaure @ 2011 08 31, 17:53)
O Dalia Montviliene dar aktyviai mokytojauja reiki srityje? Tai tu ir pradejai pas Dalia mokytis Reiki atrodo?
Del tu remu ir balsu smile.gif.....tai nezinau kaip net reaguoti i tavo nuomone apie Mokytojo "tikruma" smile.gif Savotiska tavo nuomone aisku, bet vadovaujuosi kitais kriterijais, ne "balsais" smile.gif Pamirsai, kad dar sirdies pozicija yra, ai bet cia vietoj jos balsai tur but smile.gif Bet dekui uz atsakyma.

Seniai mačiausi su Dalia, nežinau. Ne, pradėjau Dalios bute, bet mokytoja buvo kita- Vaiva Vakerotienė. Ji man davė pirmąją iniciaciją. Senokai tai buvo...
Širdies pozicija yra gerai, bet dirbant su žmonėmis reikalinga dar ir intuicija+ žinojimas. Dar ir aiškiaregystė būtų neblogai...Nes, kaip Čakas rašo, ir liksi tik techninė darbuotoja, dalijanti iniciacijas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2011 08 31, 21:44)
Seniai mačiausi su Dalia, nežinau. Ne, pradėjau Dalios bute, bet mokytoja buvo kita- Vaiva Vakerotienė. Ji man davė pirmąją iniciaciją. Senokai tai buvo...
Širdies pozicija yra gerai, bet dirbant su žmonėmis reikalinga dar ir intuicija+ žinojimas. Dar ir aiškiaregystė būtų neblogai...Nes, kaip Čakas rašo, ir liksi tik techninė darbuotoja, dalijanti iniciacijas  ax.gif

Aiskiaregyste nera butina, del kitko sutinku, kas gi gincijasi smile.gif Tik "balsai" cia neisipaiso smile.gif Bet ir terminai kokie - technine darbuotoja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dinazaure @ 2011 08 31, 20:01)
Aiskiaregyste nera butina, del kitko sutinku, kas gi gincijasi smile.gif Tik "balsai" cia neisipaiso smile.gif Bet ir terminai kokie - technine darbuotoja smile.gif

Na, kol šiame vežime nesėdi, tau sunku įsivaizduoti, apie ką aš biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ČAKAS @ 2011 08 31, 21:28)
Na,balsai yra,kai rimtai dirbi.. g.gif O REIKI Mokytojas tai ne kažkoks idealus antžmogis.Jis tik daro savo techninį darbą ir moko teorijos.Geriausia nemaišyti dvasinio Mokytojo ir REIKI Mokytojo,nes tai nevisai tas pats.O ARJAVA taip pat mokėsi pas SAI BABĄ...ašrame,negi nežinote? ax.gif O kova su savo Ego manau visada vyksta,nebent Jūs labai tobula ir tikrasis AŠ sutampa su Jūsų Ego...Tada sveikinu.. thumbup.gif  drinks_cheers.gif  wub.gif

Na, jei jus kovojat - kovokit smile.gif Bet kazin ar tai geriausias kelias - nuolat kovoti.
Vadinasi, kas be "balsu", tas jau "nerimtai" dirba?

Papildyta:
QUOTE(vaižgantė @ 2011 08 31, 22:03)
Na, kol šiame vežime nesėdi, tau sunku įsivaizduoti, apie ką aš  biggrin.gif

Taip, musu vezimai skirtingi. Taip seniai girdeta fraze - tu nezinai apie ka as ( na, kazkas panasaus)smile.gif Vel Drakonas lenda, ar ne? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dinazaure @ 2011 08 31, 20:12)
Taip, musu vezimai skirtingi. Taip seniai girdeta fraze - tu nezinai apie ka as ( na, kazkas panasaus)smile.gif Vel Drakonas lenda, ar ne? smile.gif

Nagi pati žinai- kol nepradedi kažko naujo, tol gi nežinai, kas išties tavęs laukia. O laukia didžiulė atsakomybė. Mokiniai dažnai to nesupranta. O ir pati labai daug iš jų išmoksti...
Atsakyti
Taip.mokinių yra "kietų",kad net stebina kai kada,ypač mokslininkai biofizikai.. verysad.gif Taip ir mokomės vieni iš kitų.Čia svarbu rezultatas. thumbup.gif drinks_cheers.gif O kai dėl kovos su EGO,tai į atlapus nekimbame,o tik aiškinamės kas tikra,o kas tik taip atrodo. g.gif Kažkaip labai tiesmukiškai viską suprantame...net keista g.gif
O dabar...ar kas dirbote su vėžininkais,išsėtine skleroze,ir ką manote apie tai?Čia aš labai rimtai.. schmoll.gif
Atsakyti