Įkraunama...
Įkraunama...

Reiki- 2

QUOTE(ČAKAS @ 2011 09 01, 10:37)
Taip.mokinių yra "kietų",kad net stebina kai kada,ypač mokslininkai biofizikai.. verysad.gif Taip ir mokomės vieni iš kitų.Čia svarbu rezultatas. thumbup.gif  drinks_cheers.gif O kai dėl kovos su EGO,tai į atlapus nekimbame,o tik aiškinamės kas tikra,o kas tik taip atrodo. g.gif Kažkaip labai tiesmukiškai viską suprantame...net keista  g.gif
O dabar...ar kas dirbote su vėžininkais,išsėtine skleroze,ir ką manote apie tai?Čia aš labai rimtai.. schmoll.gif

Liepą daviau dvi iniciacijas moteriai, sergančiai vėžiu, ir padariau seansą, kuris trumpam jai nuėmė skausmą, sukeltą metastazių. Tiesa, ji kol kas nežino, kad tai metastazės...O daugiau dirbti su šia liga sergančiaisisis neteko, tik pasišnekėti...
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2011 09 01, 12:42)
Liepą daviau dvi iniciacijas moteriai, sergančiai vėžiu, ir padariau seansą, kuris trumpam jai nuėmė skausmą, sukeltą metastazių. Tiesa, ji kol kas nežino, kad tai metastazės...O daugiau dirbti su šia liga sergančiaisisis neteko, tik pasišnekėti...

vezi jai nustate daktarai ar jus? Ji pas daktarus lankosi ar tik pas jus?
Atsakyti
QUOTE(Kiera @ 2011 09 01, 13:32)
vezi jai nustate daktarai ar jus? Ji pas daktarus lankosi ar tik pas jus?

Medikai nustatė. Gydyti jos neplanuoju. Kam nors aiškintis taip pat.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2011 09 01, 14:35)
Medikai nustatė. Gydyti jos neplanuoju. Kam nors aiškintis taip pat.

Jei medikai jos bukle stebi, tai jei bus metastazes - zinos. O tamstos iniciacijos viena diena paciai per gera vieta islys..
Atsakyti
QUOTE(Kiera @ 2011 09 01, 13:44)
Jei medikai jos bukle stebi, tai jei bus metastazes - zinos. O tamstos iniciacijos viena diena paciai per gera vieta islys..

Visus palinkėjimus- gerus ir ne- siunčiu atgalios... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2011 09 01, 14:52)
Visus palinkėjimus- gerus ir ne- siunčiu atgalios... 4u.gif

tai, kad cia zvilgsnis i ateiti buvo lotuliukas.gif
Atsakyti
Žmonės,iš kur tiek pykčio?Štai dėl to ir vėžiukai.. schmoll.gif Žinau,ką rašau,nes tai mano praeity...Kol mumyse bus daug pykčio,tol bus daug ir vėžiukų. blush2.gif
Manęs prašo gydymo,bet abejoju...gal patarsiu tik ką daryti,kaip gyvenimą keisti....iš savo patirties..galima inicijuoti ir tegu žmogus pats dirba. thumbup.gif
O su išsėtine padėjau ir esu laimingas kaip kibiras...tiesa,dirbome daug,nes daktarai per 11metų žmogui nieko teigiamo,nes jų chemija nuo to nepadeda... thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
As irgi galiu pasidziaugti, kad turiu jau 2 pakopas Reiki smile.gif Tik nei po pirmos, nei po antros man ypatingo valymosi nepasireiskia.. na, jokiu pasaliniu pastebejimu kolkas, viskas kaip visada smile.gif Nusipirkau knyga "Reiki pagrindai", manau pradziai labai gerai tiks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tauri @ 2011 09 01, 16:59)
As irgi galiu pasidziaugti, kad turiu jau 2 pakopas Reiki smile.gif Tik nei po pirmos, nei po antros man ypatingo valymosi nepasireiskia.. na, jokiu pasaliniu pastebejimu kolkas, viskas kaip visada smile.gif Nusipirkau knyga "Reiki pagrindai", manau pradziai labai gerai tiks smile.gif

Sveikinu, Tauri smile.gif Tikiuosi Reiki pades tau atrasti savo Kelia, pazinti save ir atnes daug teigiamu pasikeitimu, sekmes smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Na,su antru lygiu reikėtų geresnės knygos.Sveikinu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ČAKAS @ 2011 09 01, 16:38)
Na,su antru lygiu reikėtų geresnės knygos.Sveikinu 4u.gif

O aš dabar susimąsčiau: ką pasiūlyti žmogui "rimčiau", jei jis neskaito rusiškai?
Atsakyti
O čia jau problemėlė,jei rusų nemoka.Gal angliškai...arba reikia vertėjo... drinks_cheers.gif
Atsakyti