o kur odrex ar dricolor ieškoti: vaistinėse ar kosmetikos parduotuvėse?
QUOTE(shviesi @ 2007 09 13, 18:05)
o kur odrex ar dricolor ieškoti: vaistinėse ar kosmetikos parduotuvėse?
bent jau Driclor lietuvoj nera

QUOTE(zaliaake76 @ 2007 11 08, 15:12)
sveikutes, kur visos dingote?
Vis pasiziuriu, aplankau si foruma ir kazkaip net keista, kad tokia ramybe... 

O tu gal bandei Botulino injekcijas? Ar padejo? Ir jeigu ne paslaptis- kiek kainavo?

Ar galbut kazka kita naudoji?
Papildyta:
O tu gal bandei Botulio injekcijas? Ar patiko? Jeigu ne paslaptis - kiek kainavo?
Ar gal ka kita naudoji?

QUOTE(Silvia26 @ 2007 11 11, 20:21)
O tu gal bandei Botulino injekcijas? Ar padejo? Ir jeigu ne paslaptis- kiek kainavo?
Papildyta:
O tu gal bandei Botulio injekcijas? Ar patiko? Jeigu ne paslaptis - kiek kainavo?
Ar gal ka kita naudoji?

Papildyta:
Ar gal ka kita naudoji?

As zadu pasidaryti. Zinau, kad tam salone kur lankausi daro, bet kazkaip niekada neklausiau kainu. Ryt, paskambinsiu paklausti

noreciau isigyt Certain dri, gal kas padetu? zinau, kad Lietuvoje nera (na isskyrus cia mineta internetini psl, kur kaina nesveikai uzkelta
), gal zinote kur dar galima isigyt?

As leidausi botulina nuo prakaitavimo. Tai kainavo 1200, dariau Kaune netoli Savanoriu ir Petrausko g esancioje klinijoke. Galiu pasakyti tiek, kad man leido net 3kartus. Pirma karta suleido daug duriu, vistiek prakaitavau, Atejau kita karta tai dar kelis suleido durius. O paskui vel vazivau masina susinervinau tai pradejo begti upeliais, tai staigiai nulekiau, sekretore sako nera nera daktaro, ogi ziuriu jis eina, tai ji pasigavau tai vel gavau daug duriu, mazdaug kaip pirma karta. Tai tada jau beveik neprakaitavau, tik vienoje pazastyje vienoje vietoje ciut ciut, laiko man apie 5men. Nezinau kaip ten kas kenkia, nes kur tas prakaitas pasideda, siaip galetu buti kaina mazesne, nes as super super daug prakaituoju, o su skydliauke lyg viskas tvarkoj
QUOTE(KristiTal @ 2008 01 06, 11:03)
As leidausi botulina nuo prakaitavimo. Tai kainavo 1200, dariau Kaune netoli Savanoriu ir Petrausko g esancioje klinijoke. Galiu pasakyti tiek, kad man leido net 3kartus. Pirma karta suleido daug duriu, vistiek prakaitavau, Atejau kita karta tai dar kelis suleido durius. O paskui vel vazivau masina susinervinau tai pradejo begti upeliais, tai staigiai nulekiau, sekretore sako nera nera daktaro, ogi ziuriu jis eina, tai ji pasigavau tai vel gavau daug duriu, mazdaug kaip pirma karta. Tai tada jau beveik neprakaitavau, tik vienoje pazastyje vienoje vietoje ciut ciut, laiko man apie 5men. Nezinau kaip ten kas kenkia, nes kur tas prakaitas pasideda, siaip galetu buti kaina mazesne, nes as super super daug prakaituoju, o su skydliauke lyg viskas tvarkoj
O tu Driclor nebandei? Arba kurio nors is Odorex, Certain dry ar kitu? Ar ne pigiau ir paprasciau butu?