QUOTE(nikee @ 2008 01 31, 21:22)
sveikutes, labai susidomejau sitais 3 stebuklingais produktais. kuri geriausia butu vartoti pirmai pradziai. prakaituoju stipriai, pazastys net ramybes busenoj slapi, baisu net rankas pakelti

kas galetu padeti isigyti kuri nors is siu dalykeliu

esu is kauno
sveika, esu bandzius tik driclor, rinkausi tarp certain dry ir driclor ir pasirinkau driclor, nes jo zymiai daugiau (atrodo net pusiau), o kaina panasi, tai driclor labiau apsimoka

pas mane situacija panasi kaip tave su prakaitavimu buvo, o driclor stebuklingai sia problema issprende

negaila nei vieno sumoketo lito

mokejau 50 lt. jei reikia, parasyk man privacia zinute, parasysiu emaila, kas gali padet isigyt (jei gerai pamenu, tai ta moteris/panele/mergina (asmeniskai nepazistu

) is Kauno, tai nereiktu net niekur siust, susitiktumet kur nors ir pasiimtum

as siunciausi pastu, nes esu is kito miesto

tikrai patikima pardaveja, susiradau per interneta, pries tai pasiskaicius, kad ne 1 ir ne 10 zmoniu jau siuntesi/uzsisakinejo per ja ir visi patenkinti

net atsiunte naudojimosi instrukcija pati atspausdinus (pagal tai kaip ji naudoja ir kaip geriausia, nes ji pati jau kelis metus sake naudoja, tad tikrai zino

) tikiuosi cia nesigavo kaip reklama, todel ir nerasau cia to zmogaus e-mailo, tiesiog zinau, kad prakaitavimas labai nemaloni problema ir norisi ir kitiem patart kaip sia problema issprest
dar gali siustis is ebay (yra temoj internetines parduotuves supermamos, kurios padeda uzsisakyt per ebay, uz tai ima kazkiek proc. sumos (10-15%), bet domejausi ir ten ir ten, tai kaina gaunasi ta pati beveik (keli litai skiriasi), tai manau patogiau ne per ebay, o is zmogaus, nei laukt reiks kol atsius nieko ir tikrai patikima
ziurek, kaip tau patogiau
bet isigyt tikrai rekomenduoju