Įkraunama...
Įkraunama...

Botulino injekcijos nuo prakaitavimo

QUOTE(Silvia26 @ 2008 01 07, 21:29)
O tu Driclor nebandei? Arba kurio nors is Odorex, Certain dry ar kitu? Ar ne pigiau ir paprasciau butu?  smile.gif

va va, prisiskaiciau as cia apie tai, kaip jus bandot spresti prakaitavimo problemas ir lb susidomejau sitais produktais. Nesu anksciau girdejusi nieko apie ne viena is ju, todel labai lauksiu daugiau jusu atsiliepimu ir palyginimu. Nes viskas, ka teko bandyti iki siol, duodavo tik arba labai trumpalaiki rezultata, arba isvis jokio (intensyviai prakaituoju jau turbut nuo vaikystes, manau mano atveju tai genetiskai paveldetas dalykas).
Taip kad dalinkites patirtimi, siulykite savo isbandytas priemones 4u.gif biggrin.gif , tikiuosi su jusu pagalba bent kiek isspresti sita bjauria problema, del kurios kaip reikiant kompleksuoju blush2.gif ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(minik @ 2008 01 17, 22:35)
va va, prisiskaiciau as cia apie tai, kaip jus bandot spresti prakaitavimo problemas ir lb susidomejau sitais produktais. Nesu anksciau girdejusi nieko apie ne viena is ju, todel labai lauksiu daugiau jusu atsiliepimu ir palyginimu. Nes viskas, ka teko bandyti iki siol, duodavo tik arba labai trumpalaiki rezultata, arba isvis jokio (intensyviai prakaituoju jau turbut nuo vaikystes, manau mano atveju tai genetiskai paveldetas dalykas).
Taip kad dalinkites patirtimi, siulykite savo isbandytas priemones  4u.gif  biggrin.gif , tikiuosi su jusu pagalba bent kiek isspresti sita bjauria problema, del kurios kaip reikiant kompleksuoju  blush2.gif  ax.gif .

isigijau is as DRICLOR, kai isbandysiu - parasysiu atsiliepimus:)
Atsakyti
pries pora menesiu mano sese pasidare butolino injekcijas i pazastis...ji negali atsidziaugti, daresi kaune kur ortopediniam yra kazkokia klinika, ten daro ir krutu didinimo operacijas, sake tenn geriausiai ir ta butolina atlikea...zodziu kainavo ~1000 ar daugiau biski...bet ji nerealiai patenkinta, po injekcijos jau kita diena maziau prakaitavo, po savaites dingo isvis...nes tai buvo jai didele problema, reikedavo seniau i diena kelis kartu persirengti...o dabar super...beda tik ta, kad tai pusei metu...bet velaiu vel pasidarys...
Atsakyti
QUOTE(Gucci_nails @ 2008 01 27, 23:09)
pries pora menesiu mano sese pasidare butolino injekcijas i pazastis...ji negali atsidziaugti, daresi kaune kur ortopediniam yra kazkokia klinika, ten daro ir krutu didinimo operacijas, sake tenn geriausiai ir ta butolina atlikea...zodziu kainavo ~1000 ar daugiau biski...bet ji nerealiai patenkinta, po injekcijos jau kita diena maziau prakaitavo, po savaites dingo isvis...nes tai buvo jai didele problema, reikedavo seniau i diena kelis kartu persirengti...o dabar super...beda tik ta, kad tai pusei metu...bet velaiu vel pasidarys...

ar nepigiau nusipirkt driclor? kaina 50 lt (uztekt pusei metu tikrai turetu, gal net daugiau). pasitepi viena karta per 5 dienas ir jokio prakaito thumbup.gif nors anksciau vos iseidavau kur - iskart slapia, nepaisant vasara ar ziema. is pradziu netikejau kad toks veiksmingas, dabar negaliu atsidziaugt thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
sveikutes, labai susidomejau sitais 3 stebuklingais produktais. kuri geriausia butu vartoti pirmai pradziai. prakaituoju stipriai, pazastys net ramybes busenoj slapi, baisu net rankas pakelti sad.gif sad.gif kas galetu padeti isigyti kuri nors is siu dalykeliu smile.gif esu is kauno smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nikee @ 2008 01 31, 21:22)
sveikutes, labai susidomejau sitais 3 stebuklingais produktais. kuri geriausia butu vartoti pirmai pradziai. prakaituoju stipriai, pazastys net ramybes busenoj slapi, baisu net rankas pakelti  sad.gif  sad.gif  kas galetu padeti isigyti kuri nors is siu dalykeliu smile.gif esu is kauno smile.gif

sveika, esu bandzius tik driclor, rinkausi tarp certain dry ir driclor ir pasirinkau driclor, nes jo zymiai daugiau (atrodo net pusiau), o kaina panasi, tai driclor labiau apsimoka smile.gif pas mane situacija panasi kaip tave su prakaitavimu buvo, o driclor stebuklingai sia problema issprende wub.gif negaila nei vieno sumoketo lito thumbup.gif mokejau 50 lt. jei reikia, parasyk man privacia zinute, parasysiu emaila, kas gali padet isigyt (jei gerai pamenu, tai ta moteris/panele/mergina (asmeniskai nepazistu blush2.gif ) is Kauno, tai nereiktu net niekur siust, susitiktumet kur nors ir pasiimtum mirksiukas.gif as siunciausi pastu, nes esu is kito miesto smile.gif tikrai patikima pardaveja, susiradau per interneta, pries tai pasiskaicius, kad ne 1 ir ne 10 zmoniu jau siuntesi/uzsisakinejo per ja ir visi patenkinti thumbup.gif net atsiunte naudojimosi instrukcija pati atspausdinus (pagal tai kaip ji naudoja ir kaip geriausia, nes ji pati jau kelis metus sake naudoja, tad tikrai zino mirksiukas.gif) tikiuosi cia nesigavo kaip reklama, todel ir nerasau cia to zmogaus e-mailo, tiesiog zinau, kad prakaitavimas labai nemaloni problema ir norisi ir kitiem patart kaip sia problema issprest 4u.gif
dar gali siustis is ebay (yra temoj internetines parduotuves supermamos, kurios padeda uzsisakyt per ebay, uz tai ima kazkiek proc. sumos (10-15%), bet domejausi ir ten ir ten, tai kaina gaunasi ta pati beveik (keli litai skiriasi), tai manau patogiau ne per ebay, o is zmogaus, nei laukt reiks kol atsius nieko ir tikrai patikima smile.gif
ziurek, kaip tau patogiau mirksiukas.gif
bet isigyt tikrai rekomenduoju thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(bird @ 2008 02 03, 01:16)
sveika, esu bandzius tik driclor, rinkausi tarp certain dry ir driclor ir pasirinkau driclor...

As irgi naudoju driclor thumbup.gif Tikras stebuklas, pamirsau ka reiskia slapios pazastys ir nemalonus kvapas 4u.gif

Mano mama pries kokius 1.5 metu leidosi botulina, tai metams laiko padejo, paskui po truputi vel pradejo prakaituoti doh.gif Dabar visa musu gimine, draugai, pazystami naudoja DRICLOR ir kaifuoja biggrin.gif

50Lt tikrai nera daug, nes jo labai ilgam uztenka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Twiggy @ 2008 02 03, 15:39)
As irgi naudoju driclor  thumbup.gif  Tikras stebuklas, pamirsau ka reiskia slapios pazastys ir nemalonus kvapas  4u.gif 

Mano mama pries kokius 1.5 metu leidosi botulina, tai metams laiko padejo, paskui po truputi vel pradejo prakaituoti  doh.gif  Dabar visa musu gimine, draugai, pazystami naudoja DRICLOR ir kaifuoja  biggrin.gif

50Lt tikrai nera daug, nes jo labai ilgam uztenka  thumbup.gif

ka as ir sakau, super daiktas thumbup.gif
Atsakyti
jei kam reikia kaune driclor'o rasykit į až...
Atsakyti
QUOTE(bird @ 2008 02 03, 02:16)
sveika, esu bandzius tik driclor, rinkausi tarp certain dry ir driclor ir pasirinkau driclor, nes jo zymiai daugiau (atrodo net pusiau), o kaina panasi, tai driclor labiau apsimoka smile.gif pas mane situacija panasi kaip tave su prakaitavimu buvo, o driclor stebuklingai sia problema issprende wub.gif negaila nei vieno sumoketo lito thumbup.gif mokejau 50 lt. jei reikia, parasyk man privacia zinute, parasysiu emaila, kas gali padet isigyt (jei gerai pamenu, tai ta moteris/panele/mergina (asmeniskai nepazistu blush2.gif ) is Kauno, tai nereiktu net niekur siust, susitiktumet kur nors ir pasiimtum mirksiukas.gif as siunciausi pastu, nes esu is kito miesto smile.gif tikrai patikima pardaveja, susiradau per interneta, pries tai pasiskaicius, kad ne 1 ir ne 10 zmoniu jau siuntesi/uzsisakinejo per ja ir visi patenkinti thumbup.gif net atsiunte naudojimosi instrukcija pati atspausdinus (pagal tai kaip ji naudoja ir kaip geriausia, nes ji pati jau kelis metus sake naudoja, tad tikrai zino mirksiukas.gif) tikiuosi cia nesigavo kaip reklama, todel ir nerasau cia to zmogaus e-mailo, tiesiog zinau, kad prakaitavimas labai nemaloni problema ir norisi ir kitiem patart kaip sia problema issprest 4u.gif
dar gali siustis is ebay (yra temoj internetines parduotuves supermamos, kurios padeda uzsisakyt per ebay, uz tai ima kazkiek proc. sumos (10-15%), bet domejausi ir ten ir ten, tai kaina gaunasi ta pati beveik (keli litai skiriasi), tai manau patogiau ne per ebay, o is zmogaus, nei laukt reiks kol atsius nieko ir tikrai patikima smile.gif
ziurek, kaip tau patogiau mirksiukas.gif
bet isigyt tikrai rekomenduoju thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Ar parduotuvėje jo nėra pirkti?

Atsakyti
QUOTE(ing @ 2008 02 07, 17:05)
Ar parduotuvėje jo nėra pirkti?

Lietuvoje kiek zinau ir kiek cia skaiciau - ne:) galbut tik kolkas:)
beje, manau, kad jei Lietuvoje ir atsirastu vaistinese ar kazkur, tai kaina butu uzkelta nezmoniskai:oh
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bird: 09 vasario 2008 - 14:57
Sveikos smile.gif
Gal yra parduodančių diclor Vilniuje?
Atsakyti