QUOTE(amber123 @ 2008 12 04, 20:03)
Nesuprantu..nieko jus cia nevalgot o tiek koloriju.. is kur?
Nuo maisto kiekio ir riebumo priklauso
QUOTE(*B.A* @ 2008 12 05, 11:39)
turiu klausimeli,jus krupas sveriat ar kose?kvailai skamba,bet.. ir del mesos tas pats klausimelis,nes zalia mesa sunkesne,o kai isverda jinai sumazeja juk
Realiai sverti reikia kruopas, paskui pliusuoti priedus (+pienas+sviestas+marmeladas+....). Jei košes verdi visad tomis pačiomis proporcijomis, tuomet pasiskaičiuoji jau išvirtos kcal.
Mėsą irgi reikia sverti prieš gaminimą, nors yra lentelių, kurios nurodo ir virtų, ir keptų mėsų kcal.
Vakarykštė diena:
Pusryčiai: 3 virti kaiušiniai (240), j.duona (100), pomidoras (10)
Priešpiečiai: rūgštynių sriuba (130), žuvies kotletas (200), bulvių košė, morkų salotos (150)
Pietūs: raug.kopūstų sriuba (100), daržovių apkepas su sūriu (350), pomidorų sultys (50)
Vakarienė: 0,5 Pomelo (150)
VISO: 1480 kcal